הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 200 ל5

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
אחרי שפרסמתי סקוואט 200 לחזרה לפני שנתיים, התחלתי חיטוב ארוך שנמשך בערך חצי שנה. אח"כ המשכתי לעלות במשקלים במשך חצי שנה נוספת, עד שהגעתי ל200 ל5. פתאום גיליתי שיש לי סרטון, אז הנה, מלפני שנה. בקרוב התקדמויות נוספות...

נערך לאחרונה:
העניין שגם אצל מדוקס אני לא רואה סיבה שישקר, הוא לא מתחרה במקומות שבודקים אותך, אומר שאין לו שום בעיה עם אנשים שלוקחים ואפילו שקל לעשות את זה בעצמו אבל הוא פשוט מפחד מזה בגלל שיש לו היסטורית התמכרות קשה לסמים והוא היה בגמילה ומפחד לפתוח את תיבת הפנדורה הזאת (ובגמילה התחיל לעשות בנץ)
יש לא מעט סיבות לשקר לגבי סטרואידים:

1. ״כבוד״
2. להסתיר מהמשפחה
3. להסתיר מהעבודה
4. לא לאבד ספונסרים
5. לא לאבד חברים

יכול לחשוב על עוד כמה... אני חושב שאני נחשב ״תמים״ לגבי זה שאני מאמין לאנשים שהם טבעיים, אבל יצא לי לראות כמה אנשים הזויים, שאין מצב שהם טבעיים, שאומרים להם שהם טבעיים ככה סתם מבלי שאשאל או אתעניין...

1. ״כבוד״
2. להסתיר מהמשפחה
3. להסתיר מהעבודה
4. לא לאבד ספונסרים
5. לא לאבד חברים

יכול לחשוב על עוד כמה... אני חושב שאני נחשב ״תמים״ לגבי זה שאני מאמין לאנשים שהם טבעיים, אבל יצא לי לראות כמה אנשים הזויים, שאין מצב שהם טבעיים, שאומרים להם שהם טבעיים ככה סתם מבלי שאשאל או אתעניין...
עלק לא לאבד חברים,מי שופט לפי סטרואידים? לי לא יצא להתקל בזה האמת

עלק לא לאבד חברים,מי שופט לפי סטרואידים? לי לא יצא להתקל בזה האמת
תתפלא, אני יכול לחשוב על לפחות 3 חברויות די קרובות שהתפרקו בגלל שמישהו חשד במישהו שהוא לוקח ומשקר על זה או שהוא התחרה עם בדיקות ולקח.

1. ״כבוד״
2. להסתיר מהמשפחה
3. להסתיר מהעבודה
4. לא לאבד ספונסרים
5. לא לאבד חברים

העניין אבל איתו שהוא גם לא מתרברב בכל מקום "אני טבעי אני טבעי". הדרך היחידה שבכלל שמעתי שהוא אומר את זה הייתה כי שאלו אותו על העבר שלו בbrocast. אני לא אומר שהוא בוודאות טבעי, אבל אני גם לא שולל לחלוטין שפריק גנטי מטורף ששוקל 210 יצליח להגיע להישגים שהוא הגיע אליהם

העניין אבל איתו שהוא גם לא מתרברב בכל מקום "אני טבעי אני טבעי". הדרך היחידה שבכלל שמעתי שהוא אומר את זה הייתה כי שאלו אותו על העבר שלו בbrocast. אני לא אומר שהוא בוודאות טבעי, אבל אני גם לא שולל לחלוטין שפריק גנטי מטורף ששוקל 210 יצליח להגיע להישגים שהוא הגיע אליהם
לא מדבר עליו ספציפית, מדבר באופן כללי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית