עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לא מעט סיבות לשקר לגבי סטרואידים:העניין שגם אצל מדוקס אני לא רואה סיבה שישקר, הוא לא מתחרה במקומות שבודקים אותך, אומר שאין לו שום בעיה עם אנשים שלוקחים ואפילו שקל לעשות את זה בעצמו אבל הוא פשוט מפחד מזה בגלל שיש לו היסטורית התמכרות קשה לסמים והוא היה בגמילה ומפחד לפתוח את תיבת הפנדורה הזאת (ובגמילה התחיל לעשות בנץ)
עלק לא לאבד חברים,מי שופט לפי סטרואידים? לי לא יצא להתקל בזה האמתיש לא מעט סיבות לשקר לגבי סטרואידים:
1. ״כבוד״
2. להסתיר מהמשפחה
3. להסתיר מהעבודה
4. לא לאבד ספונסרים
5. לא לאבד חברים
יכול לחשוב על עוד כמה... אני חושב שאני נחשב ״תמים״ לגבי זה שאני מאמין לאנשים שהם טבעיים, אבל יצא לי לראות כמה אנשים הזויים, שאין מצב שהם טבעיים, שאומרים להם שהם טבעיים ככה סתם מבלי שאשאל או אתעניין...
תתפלא, אני יכול לחשוב על לפחות 3 חברויות די קרובות שהתפרקו בגלל שמישהו חשד במישהו שהוא לוקח ומשקר על זה או שהוא התחרה עם בדיקות ולקח.עלק לא לאבד חברים,מי שופט לפי סטרואידים? לי לא יצא להתקל בזה האמת
אלחנן 🙄עלק לא לאבד חברים,מי שופט לפי סטרואידים?
העניין אבל איתו שהוא גם לא מתרברב בכל מקום "אני טבעי אני טבעי". הדרך היחידה שבכלל שמעתי שהוא אומר את זה הייתה כי שאלו אותו על העבר שלו בbrocast. אני לא אומר שהוא בוודאות טבעי, אבל אני גם לא שולל לחלוטין שפריק גנטי מטורף ששוקל 210 יצליח להגיע להישגים שהוא הגיע אליהםיש לא מעט סיבות לשקר לגבי סטרואידים:
1. ״כבוד״
2. להסתיר מהמשפחה
3. להסתיר מהעבודה
4. לא לאבד ספונסרים
5. לא לאבד חברים
יכול לחשוב על עוד כמה... אני חושב שאני נחשב ״תמים״ לגבי זה שאני מאמין לאנשים שהם טבעיים, אבל יצא לי לראות כמה אנשים הזויים, שאין מצב שהם טבעיים, שאומרים להם שהם טבעיים ככה סתם מבלי שאשאל או אתעניין...
לא מדבר עליו ספציפית, מדבר באופן כללי.העניין אבל איתו שהוא גם לא מתרברב בכל מקום "אני טבעי אני טבעי". הדרך היחידה שבכלל שמעתי שהוא אומר את זה הייתה כי שאלו אותו על העבר שלו בbrocast. אני לא אומר שהוא בוודאות טבעי, אבל אני גם לא שולל לחלוטין שפריק גנטי מטורף ששוקל 210 יצליח להגיע להישגים שהוא הגיע אליהם
באופן כללי מסכים איתך לחלוטיןלא מדבר עליו ספציפית, מדבר באופן כללי.