הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת מוצרי Pre-Workout

Guernica

משתמש מתחיל
120
0
נק' מוניטין:
1,700
120
0
22042010043a.jpg

ביקורת מוצריPre Workout

טוב, אז לפני כמה זמן קיבלתי כמה מוצרי Pre Workout נפוצים באמריקה וחשבתי שיהיה נחמד לתת עליהם ביקורת. נכון, יש עוד הרבה מוצרים בשוק, אבל אלו בין הפופולאריים ביותר, וגם יחסית קיבלו תגובות טובות ממה ששמעתי.
הביקורת מתייחסת בעיקר לחוויה האישית שלי מכל מוצר, ייתכן מאד שאדם אחר ירגיש את זה באופן שונה לחלוטין. מה שכן חשוב לציין שבכולם השתמשתי במנה כפולה, ואני לא כזה רגיש לקפאין.
הורדתי את סעיף העירבוב מכל הביקורת כי כולם התערבבו מצויין, אז אין טעם לציין את זה על כל אחד.

noxplodent_70.jpg

N.O Xplode NT (בלו ראז)
טעם 2/10
בלו ראז (או בעגה עברית - שתן של גמלים). ממש טעם נוראי, מתוק מדי ומבחיל.

הרגשה בזמן האימון 6/10
הייתה הרגשה קלה של אנרגיה, אבל לא משהו שקפאין לא היה יכול לעשות לבד. מאד מאכזב.

תופעות לוואי 1/10
מצטער שאני צריך לשתף אותכם בזה אבל היו לי שילשולים קשים אחרי האימון, אני מאמין כתוצאה מהמוצר הנ"ל. בשום מוצר אחר לא היה לי את זה. ממש נוראי.
סך הכל 4/10

superpump_70.jpg

SuperPump 250 (Fruit Punch)
טעם 8/10
טעם דווקא די טוב. אבל ת'כלס למי אכפת? אני מעדיף מוצר טוב מאשר טעים.

הרגשה בזמן האימון 7/10
שוב, לא הרגשתי משהו ממש מטורף. הצלחתי אולי לבצע חזרה אחת יותר בכמה תרגילים, אבל לאמ שהו מוגזם.

תופעות לוואי 10/10
לא היו.
סך הכל 7/10

flood_70.jpg

White Flood (White Raspberry)
טעם 2/10
טעם של מי מלח. זה כל כך מתוק ומבחיל עד שלא מרגישים מתוק, ונשאר טעם מר ומלוח. בהחלט נוראי.

הרגשה בזמן האימון 8/10
הרגשה טוב, סך הכל. נתן לי אימון טוב עם אנרגיה. וורידים קצת בולטים, ומעט עיקצוצים.

תופעות לוואי 5/10
בעקבות הטעם הנוראי, נהייתה לי קצת צרבת.
סך הכל 7/10

jacked_70.jpg

Jack3d (Lemon Lime)
טעם 8/10
טעם טוב יחסית, אבל שוב, זה לא שיקול קנייה.

הרגשה בזמן האימון 9/10
הרגשה טובה מאד, עיקצוצים ואנרגיה. שוב, הכל יחסי. עדיין בתמונה הכוללת זה לא הבדל של יום ולילה, אבל ביחס למוצרים אחרים זה היה טוב מאד.

תופעות לוואי 3/10
קראש נוראי מכל הקפאין כנראה. אחרי אימון נופלת עליי עייפות מטורפת אחרי שימוש במוצר.
סך הכל 9/10

זהו, מקווה שזה עזר לאנשים. אם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול.
מסקנה אישית מכל המוצרים - ת'כלס אפשר לעשות אימונים בלי כל המוצרים האלה. רובם תחליף יקר לקפאין. אני לא כזה מרוצה מהקטגורייה הזאת של מוצרים וכנראה רק יקנה פה ושם ג'אקד כדי שיהיה לאימונים מדי פעם. אם אתם לחוצים בכסף - אל תקנו מוצרים כאלו, הם יותר דיבורים מאשר מעשים. שימו לב, כל מה שאני מציין בביקורת זה ביחס למוצרים אחרים. בסך הכל, המוצרים האלו לא כאלו שימושיים, לפחות מבחינתי. יכול להיות שעל אחרים זה משפיע הרבה יותר.

נערך לאחרונה:
אני לא מאמין שבזבזת כל כך הרבה כסף עליהם 😃
אבל ברצינות, אחלה ביקורת וכל הכבוד. תמשיך ככה 😃

אחלה ביקורת תודה.
אני רוצה להוסיף את דעתי על 2 מוצרים:
נו אקספלוד:טעם נחמד, הרגשה באמת שכלום.
ג'ק3ד:טעם לא טעים, הרגשה: טיפה עקצוצים וזהו.
מסקנה:מי שרוצה אימון טוב שיאכל כמו שצריך, ואולי יקח קפאין.

כל הכבוד על היוזמה

באופן כללי שאתה אומר שלא הרגשת כלום אני שואל על הפאמפ
כי אני זוכר שהייתי חטוב והשתמשתי כל הורידים התפוצצות שזה נראה מגניב, לא שזה נותן משהו אבל שאני שואל אם אתה חטוב ממש אבל לא 12, אם זה קרה לך

NO אקספלואד השלשלולים אולי נובעים מכמות מטורפת של מגנזיום (720 ל2סקופים), או שזה צירוף מקרים.
לגבי הקראש של הג'ק לא כ"כ הרגשתי
בד"כ אחרי אימון כבד מאוד אני מרגיש קראש ונופל לישון לאיזה שעה בלי קשר

אבל עם אפדרין יש קראש מטורף (ניסיתי לאיזה 2-3 אימונים עם קפאין כדי להשוות לפורמולות)

יצא לי להשתמש גם בכל מה שפרסת ואני פחות או יותר באותה דעה כמוך לגבי כולם, רק שלי לא היו שותם תופעות לוואי עם שום מוצר, היה לי תתפוז של הn.o xplode והוא היה טעים.

מה שכן, הsuperpump גרם לי לרצות לדפוק חירבון 5-10 דקות אחרי ששתיתי אותו.

בקיצור הדבר היחיד מהקטגורייה הזאת ששווה להוציא עליו כסף זה jack3d, וגם זה בגלל שהוא די זול... שוב זה לא חובה הדברים האלה, אבל נורא כייף להתאמן אתם.

הוויטפלוס לקחתי סאמפל לא הרגשתי כמעט כלום, הג'ק נחמד למרות שלקחתי רק סקופ אחד, הנו אקספלוד והסופרפאמפ סתם מעפן

לפני יומיים עשיתי טעות, היו לי 2 מבחנים באותו היום ואמרתי שאני חייב לשבת ולהתכונן רצוף + לקבל ריכוז.
כמו טמבל אחרי שלא נגעתי בקפאין חודשיים, הלכתי לסופר וקניתי 2 פחיות ענקיות של סטארבאקס אחד מוקה ואחד וניל. עכשיו נעזוב שיש בכל פחית כזו 200 מ"ג קפאין, הם גם שמים שם 200 ושמהו מ"ג גווארנה + ל-טרוזין + כל מיני זבל, בקיצור נרדמתי באותו היום ב 4 בבוקר + הזעתי כל הלילה וקמתי למבחן ב8 בבוקר, בבוקר כמובן קמתי מסטול אז לקחתי טבלייה של קפאין 200 מ"ג, נקווה שעבר בסדר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית