הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קנייה קבוצתית של נעלי משקולות מחו"ל, מי מעוניין?

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
התפתח דיון באוף טופיק, מי מעוניין לקנות נעלי הרמת משקולות/PL

יוצא לכם 250 ש"ח לנעל לערך כולל משלוח, ככל שיהיו יותר אנשים כך הדבר יהיה זול יותר.
מי שרציני ורוצה לקנות שירשום את שמו ומאיפה הוא בארץ.

אלו שני הסוגים:

http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1301&xSec=158

http://www.vsathletics.com/product.php?xProd=1917&xSec=158

איך לדעת מה המידה שלך?
http://www.espikes.com/weightsizesd.htm

עשיתי אתמול חישובים עם דניאל.
בכל קונסטלציה אפשרית זה יוצא יותר מ-350 ולכיוון ה-400, יחד עם המכס זה יכול להגיע ליותר (420-470, תלוי כמה אנשים מזמינים). לדעתי זה מחיר סביר לשלם לנעל שהולכת להחזיק לי לפחות ל-4-5 שנים אם אני אשתמש בה בחוכמה.
כל הדיבורים על 300 שקל ופחות מצחיקים, בכסף הזה לכו תיקנו נעל חיקוי סוקוני מ"אליטל".

אני מעוניין ואם כבר לכיוון אדידס.

נערך לאחרונה:
עשיתי אתמול חישובים עם דניאל.
בכל קונסטלציה אפשרית זה יוצא יותר מ-350 ולכיוון ה-400, יחד עם המכס זה יכול להגיע ליותר (420-470, תלוי כמה אנשים מזמינים). לדעתי זה מחיר סביר לשלם לנעל שהולכת להחזיק לי לפחות ל-4-5 שנים אם אני אשתמש בה בחוכמה.
כל הדיבורים על 300 שקל ופחות מצחיקים, בכסף הזה לכו תיקנו נעל חיקוי סוקוני מ"אליטל".

משה כתב 250 כולל משלוח "ואולי זול יותר.."
אני מקווה שאתם מפספסים משהו אבל אחכה לשמוע מפי האתון (יש ביטוי כזה. לא לקפוץ)

אני לא יודע איך משה הגיע למספר הזה, אבל אין לי בעיה להסביר לכם למה זה בחיים לא יצא פחות מ-350. אם קונים את הנעליים מהאתר משלמים 75/85 לזוג (תלוי אם קונים Dynamos או VS athletics), ונצא מתוך נקודת הנחה שאתם קונים 2 זוגות רק בשביל ההסבר, המשלוח של ההזמנה יעלה לכם עוד בערך 50 דולר,כרגע אתם עומדים כבר על 350 לזוג. תוסיפו מע"מ ומכס והגעתם ל-450 שקל.
נניח ואתם קונים מהנציג ההוא שמוכר לכם זוג ב-45 דולר, שוב, תוסיפו 50 דולר משלוח, הגענו ל250 שקל כבר, תוסיפו מכס ומע"מ והגעתם ל-350.

אני לא יודע איך משה הגיע למספר הזה, אבל אין לי בעיה להסביר לכם למה זה בחיים לא יצא פחות מ-350.
נניח ואתם קונים מהנציג ההוא שמוכר לכם זוג ב-45 דולר, שוב, תוסיפו 50 דולר משלוח, הגענו ל250 שקל כבר, תוסיפו מכס ומע"מ והגעתם ל-350.

לא מבין איך הגעת ש $45 + $50 (משלוח) ===> 250 שקל.
היה תיסוף ולא שמעתי?

בכל מקרה, לכן בדיוק הצעתי לשמוע ממשה.
דוגמא? אולי הוא מניח שקונים בפחות מ 45. אולי יודע לשלוח בבאלק ומוזיל ככה.
עוד מעט הוא יתעורר ואולי יזכר בחשבון : )

מה בעייתי לך בחשבון של 45 + 25 (אם נחלק את המחיר של המשלוח ל-2) = 70$?
שער ההמרה הוא עכשיו 3.74, אז תכפיל את זה ב-70$ ותקבל שזוג נעליים כולל משלוח יעלה לך 261 שקל.

אם הייתי שם לב שמדובר בשני זוגות וצריך לחלק אז אין בעייה : )

משה נהיה סוכן נעליים. הוא סתם זורק מספרים 🤡

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איך משה הגיע למספר הזה, אבל אין לי בעיה להסביר לכם למה זה בחיים לא יצא פחות מ-350. אם קונים את הנעליים מהאתר משלמים 75/85 לזוג (תלוי אם קונים Dynamos או VS athletics), ונצא מתוך נקודת הנחה שאתם קונים 2 זוגות רק בשביל ההסבר, המשלוח של ההזמנה יעלה לכם עוד בערך 50 דולר,כרגע אתם עומדים כבר על 350 לזוג. תוסיפו מע"מ ומכס והגעתם ל-450 שקל.
לקחתי את אופציה ב' רק שיש לכם מוח של יונה, על כל נעל משלוח 50$? באיזה סרט אתם חיים?
זה אולי $50 על מספר רב של זוגות, אין שם כמעט משקל זה בערך כמו החגורה ששם עלה $35 לא משנה כמה אתה מזמין.
מישהו שלח מייל לבן אדם הזה שמוכר ב $45?
אתם יכולים לשלוח אלי את כל הנעליים ואני יכול לשלוח לכם בדואר רגיל מכאן ולרשום מחיר של ליצנים + אני יכול לעשות עוד קומבינה שלא תשלמו מכס (לא בטוח 100% אבל יכול לעבוד, תלוי כמה יזמינו, גם אם תשלמו זה לא יהיה מהסכום המקורי).
אני יעשה את כל זה אם כל אחד מהמזמינים ירשום מאמר (או יתרגם) לקילוגרם 😃
נעל תצא לכם 250-300 ש"ח בגג. (אני לא צוחק בשום דבר ממה שרשמתי כאן)

• פותח/ת השרשור
Torrance location:
1450 W. 228th St. #8
Torrance, CA 90501
Retail Store hours:
8:00am-6:00pm
(closed weekends)

בקשה אני מוכן לנסוע לקחת את הנעליים, זה ליד הבית שלי (מה זה ליד, רבע שעה נסיעה), קדימה מאמרים קדימה (זה חיסכון של 100 ומשהו דולר משלוח עד אלי )

• פותח/ת השרשור
אם קונים 10 זוגות, בלי משלוח לארץ עולה 260 ש"ח לנעל (עם ההנחה של ה 10% ממה שהאתר המקורי רושם, לא עם ההנחה של הבחור ההוא).
+ $134 משלוח ל 10 זוגות נעליים - דרכי באופן עצמאי, יוצא עוד 50 ש"ח לנעל לכל אחד על משלוח = 310 ש"ח לנעל + 20 ש"ח מע"מ לבן אדם + 20 ש"ח מכס = סה"כ 350 ש"ח.
אם הוא ימכור ב$45 לנעל אז יצא 260 ש"ח לנעל כולל הכל.

שלח לי מאמר כלשהו אני ינסה לעשות את המקסימום .. סה"כ יש לי אנגלית די טובה .. ציון סופי 87 .. 5 יחידות .... תכלס זה בגלל ה"מגנים" של המורה.. לפי ציוני בגוריות יש לי 95 .. =P ... זה לא אומר כלום.. אבל בכל זאת..

• פותח/ת השרשור
זה היה דיי בצחוק לגבי המאמרים, אבל אם תוכלו לתרום מאמרים לפורטל אני אשמח.

• פותח/ת השרשור
זה לא באמת ריאלי, חשבתי שזוג הזקנים הלך לאכול ארוחת בוקר, זהו נגמר? מהיר..

משה לא אמרתי שזה 50$ לכל זוג, אלא 50$ דולר להזמנה של 2 נעליים. וזה אכן 50$ לפי האתר של USPS, תבדוק בעצמך. ליואש יש זוג והוא אמר שהן שוקלות 1050 גרם לזוג.

לא, מחכים לקפה. בשביל מה יש לי אייפוד אם לא לגלוש בפורום בכל הזדמנות?

• פותח/ת השרשור
עשיתי משקל של 1 ק"ג לזוג, 10 נעלים = 10 ק"ג = 22 ליברות, לקחתי קופסה של 25 ליברות מ USPS לארץ, בין 6-10 ימי עסקים (זה המשלוח הכי ארוך שלהם), עולה $134.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית