הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

פווארליפטר מתחיל

מה נשמע חביבי
ירדת לגמרי למחתרת
האמת שאני מתאמן המשקלים דווקא בסדר גמור יחסית חוץ מהדדליפט שהוא צונח במהירות...
פשוט אני מתעצל לעדכן פה .. שבוע הבא אעשה מאמצעם.לעדכן

אני מתחיל לאט לאט לחזור משקלים בהתאם אחרי שלא התאמנתי כמו שצריך הרבה זמן...
אני מנסה מה שאני יכול יש ימים בהם אני מפספס אימון אבל אני אשלים אותו יום אחרי או יום אחרי יום כי זה מה יש.. עבודה לא סדירה לימודים ואימוני MMA חחח..
לקחתי את הטיימפלט של טקסס כי פשוט אין לי ידע רב מדי ואני לא רוצה לעשות שטויות שיניתי אותו פשוט קצת יותר לפווארליפטינג
בסייקל הבא אני מוסיף אקססוריז בימים של הנפח לבנץ ולסקוואט ומוסיף עוד אקססוריז שיוסיף לי עוד נפח ועצימות לדדליפט כי 5 חזרות בשבוע זה פשוט לא מספיק..

מה שבאדום זה אימון שלא ביצעתי ולא השלמתי

יום חמישי אימון עצימות

120kg squat 1x5
52.5kg military press 1x4 (הייתי אמור לבצע 2 לא יודע למה עשיתי )
75kg barbel rows 5x6 (מהרצפה )

סוף סייקל סייקל הבא מוסיף אקססוריז ההתקדמות בסדר גמור לא ציפתי לחזור למה שהייתי, לאא שזה יותר מדי אבל עדיין אני מאמין שאני יעקוף את מה שהייתי שזה לא יותר מדי

הייתי אמור לבצע את את הטסט רק בעוד שבועיים אבל לא לא התאמנתי במשך שבוע בגלל חיים אישיים ואמרתי טוב זה היה זמן מנוחה לפני הטסט נעשה את זה עכשיו הרגשתי שאני יכול ( אני גם רוצה להתחיל תוכנית חדשה )

לא עדכנתי אבל עשיתי PR אתמול בדדליפט - בתחרות לפני בערך שנה עשיתי 180 וכן הרגשתי שאני יכול יותר, אז הגעתי היום עשיתי 160 כניסה ראשונה כניסה שנייה 180 ועלה לי קל מאוד לעוד 4 חזרות אפילו אמרתי יאלה נקפוץ ל200 ומסתבר שגם את זה יכלתי להרים עוד.

קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/5AaN-hHmfiw
בסקוואט ניסתי לשחר את מה שעשיתי לפני שנה לא הלך כמו פעם שעברה ואפילו הספוטר ייצב אותי בנגיעה

קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/7Jn2Y18m-Fw

בבנץ ניסיתי 115 ולא הצלחתי ירדתי ל110 והצלחתי לא ציפית ליותר מדי אז בסדר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית