הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

פווארליפטר מתחיל

מה שלומך אח על מלא
איך הבריאות
איך הלימודים
וואלה בסדר בנתיים אני פה בקורס האוכל פה והתנאים גאמת מטורפים אוכל לא חסר מנסה לאכול גמה שיותר כל ארוחה חחח..
בסדר חדר כושר אחלה פה.

לא התאמנתי היום חזרתי מהעבודה ב6 וחצי גזור.. התאמנתי השבוע פעמיים... במקום 4 כנראה האימונים הולכים להשתנות.. אם למישהו יש המלצה לתוכנית שיוכל להתאים לזמן שלי זה יהיה מעולה

לא התאמנתי היום חזרתי מהעבודה ב6 וחצי גזור.. התאמנתי השבוע פעמיים... במקום 4 כנראה האימונים הולכים להשתנות.. אם למישהו יש המלצה לתוכנית שיוכל להתאים לזמן שלי זה יהיה מעולה
עדין אתה במבחנים? או שהתחלת את המשרה?

ראם121 עדכן/ה את הלוג ״פווארליפטר מתחיל״:

עדכון לוג: 07/11/21

טוב לא תאמנתי כמעט שבוע.. מפאת חוסר זמנים
רק שלשום הקפצה של 16 שעות משמרת משמרות לא צפויות הרבה הקפצות
ואני לא יודע מה אני עובד בעוד יומיים
אני חושב שבישבילי עידן הפווארליפטינג נגמר.
אני יעדכן מה אני יעשה כנראה 3\4 אימונים בשבוע שיהיו לא מעל שעה וריצות הרבה ריצות... בעיר לכיף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא נורא חביבי,כל דבר בשעתו
אתה משקיע עכשיו כדי לשאת פרי בעתיד
והמשקולות,תאמין לי לא בורחות לשום מקום..

תצליח יאח

ראם121 עדכן/ה את הלוג ״פווארליפטר מתחיל״:

עדכון לוג: 16/11/21

מתלבט שבוע הבא להתחיל טקסס 3 פעמים בשבוע
לפחות זה זה התוכנית הכיי מרווחת שהתאמנתי בה וזריזה (לט עם הנפח של אלחנן כמובן חחחח) אבל לפחות זה המקסימום שאהי יכול להוציא במינימום של אימונים נראה לי.. צריך לשלב גם ריצות..

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך אתה מסכם את התוכנית של שייקו בנתיים?

לדעתי טקסס הוא מאוד גמיש, הוא אפילו נבנה במחשבה על אנשים עסוקים.

כשאני טס לחו"ל אני מבצע טקסס.

לפעמים אני פשוט אתאמן פעמיים בשבוע, אחד עצים והשני נפח ואדלג על האימון האמצעי.

בהחלט תועכנית טובה לעסוקים.

מה איתך יא מ׳עלם
איך הולך?
מת על העבודה לא קלה אבל בהחלט מספקת
איך אתה מסכם את התוכנית של שייקו בנתיים?

לדעתי טקסס הוא מאוד גמיש, הוא אפילו נבנה במחשבה על אנשים עסוקים.

כשאני טס לחו"ל אני מבצע טקסס.

לפעמים אני פשוט אתאמן פעמיים בשבוע, אחד עצים והשני נפח ואדלג על האימון האמצעי.

בהחלט תועכנית טובה לעסוקים.
שמע התוכנית של שייקו מגוונת מאוד ועובדת על הרבה דברים אבל צריך המון סבלנות כן מרגיש אבל שהבנץ לי טיפה התקדם בקצת זמן הזה ויכל לעוף קדימה.
ולגבי הטקסס בדיוק בגלל זה בחרתי אותה לעכשיו מכמה סיבוצ..
אם אני לא יישן טוב או יאכל טוב או לא משנה מה אהי יוכל לגוון כמו לשנות אימון עצים לפשוט עצים בסנון דינאמי אפורט ולעבוד על מהירות וכו... נשחק עם זה מתי שאצטרך ...
3 פע ים בשבוע אימונים יחסית קצרים, אם ארצה להתמקד על משהו ספציפי אז הוסיף למשהו ספציפי נפח והאימון ייתארך טיפה..
דרך אגב אם הייתי עושה שוב פעם את שייקו? סביר להניח שלא קצה ההתקדמות איטי מדי בשביל מתאמן ברמה שלי קצת נסחפתי הייתי אומר לעצמי.. אבל אחלה תוכנית כיפית

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית