הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבקש טיפים מאנשים שיהיו שחיפים ועלו במשקל

• פותח/ת השרשור JKL
  • פורסם בתאריך

JKL

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,
יש לי בעיה.
אני רזה ומאוד רוצה לעלות במשקל העניין הוא שאני לא מצליח. כל חיי הורגלתי לאכול מעט, גם בכללי שהמשפחה שלי זה לא משפחה של בישולים כלומר מה שיש בשישי איתו זורמים בדרך כלל למשך כל השבוע.
כל הזמן אני רואה טיפים מאנשים שבחיים לא היו שחיפים, הם לא יודעים מה זה, הם לא יודעים מה הקשיים לכן אני מחפש פה בפורום הזה אנשים שהיו במצב שלי ויצאו מזה.
איך הצלחתם לשבור את ההרגל לאכול מעט? אשמח לשמוע סיפורים אישים
תודה מראש לעונים.

להוסיף ארוחות במשך היום
שייקים
מאכלים דחוסים קלורית - חמאת בוטנים, שיבולת שועל, חלווה
להגדיל את הארוחה לאט לאט, נגיד במקום לחמניה אחת עם חביתה לעלות ל2

זה בעיקר זמן ולהתרגל, תהיה במעקב אחרי הקלוריות לאורך היום או שתתכנן את זה מראש.

אני שקלתי 58 קג . מטר 1.77 . במשך המון זמן ודווקא הייתי אחד שאוכל הרבה !!!ונשאר כמו שאני .
מהיום שנהייתה לי חברה ועוד היא בשלנית מעולה
זה כבר עבר ל 72 קג חחחחחחח.
אמנם עם מעט בטן שצריך להוריד אבל נראה יותר טוב מ שהייתי 58 . ואני עדיין דיי רזה . אגב בהתחלה גיינר עזר לי מאוד !!! ותפריט מסה שיש באתר .

אני הייתי בן 24 , 54 קילו על 1.74
20200229_225718.jpg

צד שמאל 54 , צד ימין אחריי שנה וחצי 72

לפני 10 שנים שקלתי 65 קילו בערך, היום 85.
הטריק הוא פשוט לאכול, אין פה סודות גדולים. לרוב הבעיה היא שיש לך ארוחה אחת גדולה ביום, וכל השאר קטנות. תתחיל להגדיל את הארוחות הקטנות.
אתה גם יכול להוסיף דברים קטנים דחוסים קלורית, כמו אגוזים ושקדים, מיצים למיניהם, או שאפשר אפילו להוסיף גיינר לתפריט.
דבר אחרון יהיה להעלות את הדחיסות הקלורית. במקום לאכול חזה עוף, תאכל בשר בקר, במקום עלים ירוקים תאכל ירקות בשרניים יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית