ייעוץ UD2

OmerBit

משתמש מתחיל
236
7
נק' מוניטין:
35
236
7
אממ תראו אני רוצה להתחיל את זה הבנתי שזאת שיטה טובה ואפשר להרזות בה טוב מה שאני צריך ודחוף חח ,
אז אממ רציתי לדעת קראתי קצת כאן :
http://www.shririm.org/Articles1/ud2.html
אני מקווה שמותר לפרסם את זה ,
והבנתי קצת אבל בכל זאת אני לא מבין כל כך בתזונה ורציתי לבקש אם מישהו יכול לעזור לי טיפה לבנות תפריט ולבנות תוכנית וקצת לעזור לי אם יהיו לי שאלות כי לא אין ידע גדול בזה אני מנסה ללמוד כמה שאפשר קורא והכל ושואל ולומד מטעויות אבל עדיין אני לא ידע לבנות תפריט ותוכנית לבד ורציתי שמישהו מכאן אולי יוכל לעזור לי אז אם מישהו מעוניין לעזור לי אז לא יודע תשאירו לי איכשהו לדבר איתכם או משהו או אפילו כאן אפשר לדבר

תודה מראש עומר .

• פותח/ת השרשור
שמע כבר מלא זמן שאני מנסה לחטב מוריד כמויות אוכל נכון אבל הקטע הוא שאני לא יורד במשקל ואני עושה אירובי והכל אז אני חושב על לגוון טיפה ולנסות משהו חדש כל הזמן כדאי לנסות דברים ככה לומדים לא ? ,
תראו אני על 33% שומן אם לא יותר על משקל 90 ואני ירדתי טיפה אז ועליתי ל 90 ולפי דעתי אני חושב ככה שכדאי לי לנסות משהו חדש אבל אני לא רוצה להתחיל משהו שאין לי ידע בו ואין מי שיעזור לי כי אחרי זה אני סתם יפגע בעצמי במקום לעשות את זה נכון

אם אתה 33% צריך להיות לך קל יחסית לרדת (לפחות עד לאיזור ה 15%)
אתה צריך הרבה משמעת עצמית
תתאמן כוח
תבנה תפריט ותעלה אותו לפה ונעזור לך

אם אתה על 33% אתה יכול לראות יפה מאוד גם בלי כל השטויות האלו UD2 וכדומה, כשתתקע תתחיל לחשוב על דברים אחרים.
בנתיים תבחן את התפריט תזונה שלך, הגירעון הקלורי, ותוכנית האימונים.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה אני ינסה לשבת לקרוא הכל ולנסות לבנות לבד נקווה שילך לי ,
תודה בנתיים אם אני יתקע אני ישאל כאן

אין בעיה אני ינסה לשבת לקרוא הכל ולנסות לבנות לבד נקווה שילך לי ,
תודה בנתיים אם אני יתקע אני ישאל כאן

לפני שאתה מתחיל תעלה לפה תוכנית אימון + תפריט
ונתונים (משקלג/גובה/גיל/א.ש)

ובכל מקרה מומלץ להעלות סרטונים של הסקוואט ודדליפט (ואם אתה לא עושה אז תלמד ותעלה כי הם תרגילים חשובים מאוד)

• פותח/ת השרשור
כן פשוט לא יצא לי כל כך לקרוא היום אז בשבת אני ישב על זה טיפה ואני ינסה לעשות אם משהו לא ילך אז אני יגיד כאן ,
נתונים אממ משקל 90 גובה 1.67 ( כן אני נמוך מאוד ) גיל 17 אחוזי שומן 33-33.5
סקוואט ודדליפט הייתי עושה פעם ועם טכניקה לא משהו כנראה ועכשיו שעברתי למכון חדש לא התאמנתי על זה כמה זמן וכבר בדוק אם אני יכנס יהיו לי מלא טעויות אבל אני יתחיל ללמוד שאני ידע פרפקט את הטכניקה ,
אבל אפשר לדעת בחיטוב מה יעזרו לי התרגילים האלה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית