נק' מוניטין:
41
- 472
- 27
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי אתה מפספס את החלב בקפה,שמן בחביתה וכובדקתי את כל המחשבונים באינטרנט וכל התוצאות שקיבלתי זה 2700-2800
זה עוד 100-200 קלוריותאולי אתה מפספס את החלב בקפה,שמן בחביתה וכו
וואו תשמע אני בשוק מזהאני אישית עם בעיות עיכול במשך שנתיים וחצי. זה התוסף היחיד מכל התרופות שניסו לדחוף לי שבאמת עזר, כתבתי על זה פה לפני כמה חודשים ובגלל שין מספיק מחקרים ישר נזרקו הערות "לא אפקטיבי" או פלצבו. כמו שאתה רואה ,זה עובד. הייתי מתחיל עם 2 כדורים בוקר ערב, ומוריד לכדור לאחר שבוע. תנסה אחרי חודש רצוף להפסיק ולראות אם יש שיפור אם לא פשוט תמשיך , אלה חיידקים טובים למעיים, ועוזרים מעבר לעיכול לבטן לא נפוחה ולמניעת גזים. אם אתה מרבה לאכול בשר וכבד לך תתסף בפפאין זה עושה פלאים. מעבר לזה אינזמי עיכול ביזבוז זמן.
עדיף לפני שינה?לוקחים קבוע ועדיף לפני שינה
אני אישית עם בעיות עיכול במשך שנתיים וחצי. זה התוסף היחיד מכל התרופות שניסו לדחוף לי שבאמת עזר, כתבתי על זה פה לפני כמה חודשים ובגלל שין מספיק מחקרים ישר נזרקו
מה אתה אומר, לקחת בוקר וערב?כן זה עוזר מאוד לעיכול הבעיה זה המחיר. תשלב באופן קבוע ותרגיש הקלה משמעותית.
ולקחת עם ארוחה בבוקר או לפני שינה?
הערות "לא אפקטיבי" או פלצבו. כמו שאתה רואה ,זה עובד. הייתי מתחיל עם 2 כדורים בוקר ערב, ומוריד לכדור לאחר שבוע. תנסה אחרי חודש רצוף להפסיק ולראות אם יש שיפור אם לא פשוט תמשיך , אלה חיידקים טובים למעיים, ועוזרים מעבר לעיכול לבטן לא נפוחה ולמניעת גזים. אם אתה מרבה לאכול בשר וכבד לך תתסף בפפאין זה עושה פלאים. מעבר לזה אינזמי עיכול ביזבוז זמן.
פעם ביום לפני שינה זה מספיק, יש גם גירסה b54 יותר מרוכזתבוקר וערב?
אבל תכלס מה אפקטיבי יותרפעם ביום לפני שינה זה מספיק, יש גם גירסה b54 יותר מרוכזת
שבוע 1 בוקר ערב , שבוע 2 בוקר. כן זה טיל עוזר המון , תזמין מהאינטרנט יש שלישיה במחיר זול ממשוואו תשמע אני בשוק מזה
ניסיתי ככ הרבה דברים ושום דבר לא עזר
מרגיש ככ ט
עדיף לפני שינה?
אני לוקח עם הארוחת בוקר בדרך כלל
וכמה פעמים לקחת ביום, בוקר וערב?
כמה זנים היא מכילה ?פעם ביום לפני שינה זה מספיק, יש גם גירסה b54 יותר מרוכזת
סגור אחי אעשה שבוע בוקר ערב ואז אעבור רק לבוקרשבוע 1 בוקר ערב , שבוע 2 בוקר. כן זה טיל עוזר המון , תזמין מהאינטרנט יש שלישיה במחיר זול ממש
כמה זנים היא מכילה ?
בדוק אבל לקחת 2 כמוסות לשבוע בוקר וערב?שבוע 1 בוקר ערב , שבוע 2 בוקר. כן זה טיל עוזר המון , תזמין מהאינטרנט יש שלישיה במחיר זול ממש
כמה זנים היא מכילה ?
דיברת על המבצע הזה?שבוע 1 בוקר ערב , שבוע 2 בוקר. כן זה טיל עוזר המון , תזמין מהאינטרנט יש שלישיה במחיר זול ממש
כמה זנים היא מכילה ?
כן אחלה מבצע. אפשר לקחת גם כדור 1 זה לא קריטי העיקר להקפיד לקחת. אם כדור 1 עוזר אז אחלהסגור אחי אעשה שבוע בוקר ערב ואז אעבור רק לבוקר
בדוק אבל לקחת 2 כמוסות לשבוע בוקר וערב?
כי לפי העלון אומרים לא לקחת יותר מ1 ליום
דיברת על המבצע הזה?
https://www.teva-call.co.il/product/מבצע-שלשות-ביו-25/
מה אתה אומר אחי, יש צורך לקחת את זה פעמיים ביום בוקר וערב רק כדי כביכול ״לאזן״ את המצב ואז להמשיך עם כמוסה אחת בבוקר?פעם ביום לפני שינה זה מספיק, יש גם גירסה b54 יותר מרוכזת
האמת שהיו לי גזים מרובים וחלקם גם קצת שורפים ולקחתי יומיים-3 וזה נעלם ועכשיו שוב התחיל בקטנה אבל הרבה פחות ופחות מסריח.כן אחלה מבצע. אפשר לקחת גם כדור 1 זה לא קריטי העיקר להקפיד לקחת. אם כדור 1 עוזר אז אחלה