הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יודע אם זה מערכת העיכול שלי

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
או האוכל
ישלי רוב הזמן צואה רכה והיא יוצאת לי בחתיכות. מזה יכול להיות?
ובנוסף לזה, אני מרגיש תמיד שהבטן שלי מנופחת וישלי גזים מרובים
זה התפריט שלי

קבצים מצורפים

• BCD853EB-98DC-4CE4-8C86-EC515F83DEFB.png
    BCD853EB-98DC-4CE4-8C86-EC515F83DEFB.png
    KB 60.2 · צפיות: 102
  • פותח/ת השרשור
אני אישית עם בעיות עיכול במשך שנתיים וחצי. זה התוסף היחיד מכל התרופות שניסו לדחוף לי שבאמת עזר, כתבתי על זה פה לפני כמה חודשים ובגלל שין מספיק מחקרים ישר נזרקו הערות "לא אפקטיבי" או פלצבו. כמו שאתה רואה ,זה עובד. הייתי מתחיל עם 2 כדורים בוקר ערב, ומוריד לכדור לאחר שבוע. תנסה אחרי חודש רצוף להפסיק ולראות אם יש שיפור אם לא פשוט תמשיך , אלה חיידקים טובים למעיים, ועוזרים מעבר לעיכול לבטן לא נפוחה ולמניעת גזים. אם אתה מרבה לאכול בשר וכבד לך תתסף בפפאין זה עושה פלאים. מעבר לזה אינזמי עיכול ביזבוז זמן.
וואו תשמע אני בשוק מזה
ניסיתי ככ הרבה דברים ושום דבר לא עזר
מרגיש ככ ט
לוקחים קבוע ועדיף לפני שינה
עדיף לפני שינה?
אני לוקח עם הארוחת בוקר בדרך כלל
וכמה פעמים לקחת ביום, בוקר וערב?
אני אישית עם בעיות עיכול במשך שנתיים וחצי. זה התוסף היחיד מכל התרופות שניסו לדחוף לי שבאמת עזר, כתבתי על זה פה לפני כמה חודשים ובגלל שין מספיק מחקרים ישר נזרקו
כן זה עוזר מאוד לעיכול הבעיה זה המחיר. תשלב באופן קבוע ותרגיש הקלה משמעותית.
מה אתה אומר, לקחת בוקר וערב?
ולקחת עם ארוחה בבוקר או לפני שינה?
הערות "לא אפקטיבי" או פלצבו. כמו שאתה רואה ,זה עובד. הייתי מתחיל עם 2 כדורים בוקר ערב, ומוריד לכדור לאחר שבוע. תנסה אחרי חודש רצוף להפסיק ולראות אם יש שיפור אם לא פשוט תמשיך , אלה חיידקים טובים למעיים, ועוזרים מעבר לעיכול לבטן לא נפוחה ולמניעת גזים. אם אתה מרבה לאכול בשר וכבד לך תתסף בפפאין זה עושה פלאים. מעבר לזה אינזמי עיכול ביזבוז זמן.

וואו תשמע אני בשוק מזה
ניסיתי ככ הרבה דברים ושום דבר לא עזר
מרגיש ככ ט

עדיף לפני שינה?
אני לוקח עם הארוחת בוקר בדרך כלל
וכמה פעמים לקחת ביום, בוקר וערב?
שבוע 1 בוקר ערב , שבוע 2 בוקר. כן זה טיל עוזר המון , תזמין מהאינטרנט יש שלישיה במחיר זול ממש
פעם ביום לפני שינה זה מספיק, יש גם גירסה b54 יותר מרוכזת
כמה זנים היא מכילה ?

• פותח/ת השרשור
שבוע 1 בוקר ערב , שבוע 2 בוקר. כן זה טיל עוזר המון , תזמין מהאינטרנט יש שלישיה במחיר זול ממש

כמה זנים היא מכילה ?
סגור אחי אעשה שבוע בוקר ערב ואז אעבור רק לבוקר

כמה זנים היא מכילה ?
בדוק אבל לקחת 2 כמוסות לשבוע בוקר וערב?
כי לפי העלון אומרים לא לקחת יותר מ1 ליום

כמה זנים היא מכילה ?
דיברת על המבצע הזה?
https://www.teva-call.co.il/product/מבצע-שלשות-ביו-25/

סגור אחי אעשה שבוע בוקר ערב ואז אעבור רק לבוקר

בדוק אבל לקחת 2 כמוסות לשבוע בוקר וערב?
כי לפי העלון אומרים לא לקחת יותר מ1 ליום

דיברת על המבצע הזה?
https://www.teva-call.co.il/product/מבצע-שלשות-ביו-25/
כן אחלה מבצע. אפשר לקחת גם כדור 1 זה לא קריטי העיקר להקפיד לקחת. אם כדור 1 עוזר אז אחלה

• פותח/ת השרשור
פעם ביום לפני שינה זה מספיק, יש גם גירסה b54 יותר מרוכזת
מה אתה אומר אחי, יש צורך לקחת את זה פעמיים ביום בוקר וערב רק כדי כביכול ״לאזן״ את המצב ואז להמשיך עם כמוסה אחת בבוקר?
כן אחלה מבצע. אפשר לקחת גם כדור 1 זה לא קריטי העיקר להקפיד לקחת. אם כדור 1 עוזר אז אחלה
האמת שהיו לי גזים מרובים וחלקם גם קצת שורפים ולקחתי יומיים-3 וזה נעלם ועכשיו שוב התחיל בקטנה אבל הרבה פחות ופחות מסריח.
אולי אקח 2 למשך שבוע רק כדי לאזן הכל ומשם אמשיך עם כדור אחד. תודה רבה על הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית