עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יכול להגיד לך למה לא, וזה כי אלה לא חלבונים שלמים (או מלאים), ולכן פחות "איכותיים" נקרא לזה, מבחינת גוף האדם.למה אפונה או המפ?
בדיוק.אני יכול להגיד לך למה לא, וזה כי אלה לא חלבונים שלמים (או מלאים), ולכן פחות "איכותיים" נקרא לזה, מבחינת גוף האדם.
חלבון ביצה זה אחלה, אבל אני מציע לך לנסות חלבון גבינה איזולייט.
יש אנשים שרגישים לחלבוני חלב, וזה מתבטא בתופעות כמו פצעים בפנים או שלשולים. אם זה המצב אז יכול להיות שאייזולייט יעזור קצת וגם זה לא בטוח. אבל עוד אופציה חוץ מחלבון ביצה זה חלבון סויה שגם מעולה וגם לטעמי לרוב טעים יותר ממי גבינה.חלבון ביצה זה אחלה, אבל אני מציע לך לנסות חלבון גבינה איזולייט.
הביצה עלול לעשות לך גזים שלא יביישו את הנאצים 🤣
לדעתי איזולייט הכי פחות משביע.מחפש חלבון שהכי פחות משביע, ומתערבב הכי טוב. בינתיים זה הקולגן.
מבחינה ביולוגית, אחרי whey מגיע חלבון ביצה, לא?
יש משהו מומלץ? יכול לשלוח קישור?לדעתי איזולייט הכי פחות משביע.
ביצה זה אחלה, אבל אתה יכול באותה מידה לשתות סויה.
באותו אתר שהעלת יש Soy myprotien
מעניין .אבל תנסה אפונה או המפ ותגיד אם הלך לך טוב
הclear whey עושה 0 צרות בבטן, יכול להתחייב לך על זה.התכוונתי לאייזולט. יש שם איזה 100 אופציות כאלה.
מעניין .
מזה Hemp ? הגבעול של הקנאביס ?
באותו אתר שהעלת יש Soy myprotien
חלבון נחות מאוד..מעניין .
מזה Hemp ? הגבעול של הקנאביס ?
וואלה התנסתי רק בסוג אחד מהביצים, של now. הוא בלי תוספות ולא עשה צרות מכל הבחינה בבטן, אבל הטעם שלו לא משהו וגם עושה המון קצף. אני בסוף נשארתי עם iso100 של סדרת נטורל , בלי צבעי מאכל רק עם סטיביה וקקאואם אתה מנסה , תעדכן. הוואי הרגיל עושה גם לי רע. עברתי לאיזו של אופטימום עובר חלק.
@Pharmacist
תן לנו המלצה
חלבונים ממש לא איכותיים. למה אתה ממליץ לו עליהם?לא ניסיתי ביצים
אבל תנסה אפונה או המפ ותגיד אם הלך לך טוב