עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חלבונים ממש לא איכותיים. למה אתה ממליץ לו עליהם?
משהו יודע מה ההבדל בין החלבון הזה iso pro whey protein לבין ב inpact whey isolate ? ואיך הם מול ה hydrolysed whey protein (שלמרבה הפלא הערכים שלו שמפורסמים נראים פחות טובים בהשוואה לשניים שהזכרתי מעלה)..
כן, סויה/ביצה.למה יש לך תחליף יותר טוב? אפונה נספג בין היותר טובים מלבד למי גבינה
מאיפה הקונצים האלו
איפה יש איזו רשימה של דירוג חלבון?כן, סויה/ביצה.
אין פה שום קונצים, תסתכל על הפרופיל חומצות אמינו של החלבון בהשוואה לביצה ותראה שאפונה ובמיוחד המפ מאוד נחותים בהשוואה. 20 גרם חלבון המפ שווה ערך לבערך 10 של whey.
כן, סויה/ביצה.
אין פה שום קונצים, תסתכל על הפרופיל חומצות אמינו של החלבון בהשוואה לביצה ותראה שאפונה ובמיוחד המפ מאוד נחותים בהשוואה. 20 גרם חלבון המפ שווה ערך לבערך 10 של whey.
מה? אתה המלצת על אפונה והמפ.
הclear whey עושה 0 צרות בבטן, יכול להתחייב לך על זה.
קצת יקר אבל שווה את זה, וגם אין לו טעם של שייק אלא של מיץ.
ביטר למון
קח בחשבון שזה החלבון הכי רזה בשוק, אז זה לא הכי יעזור לך מבחינה קלורית, אבל יהיה לך קל לשתות את זה.
אני הייתי שם 3 סקופים על 1.5 ליטר מים.
נשמע מר כמו מיץ אשכוליות 🤢
מעולה. להוסיף קלוריות אני מוסיף עם שמנת וכאלה. פשוט מגיע למחסור בחלבון.
אין את הקטע הזה של ספיגה פחותה אם שותים כמות כזו רק עם מים?
תודה, אחי.🤩
אפונה הוא יחסית סבבה לצמחיים, אבל עדיין נחות ביחס לסויה ולחלבונים מן החי.אבל תנסה אפונה או המפ ותגיד אם הלך לך טוב
אין שום בעיה הורמונלית מסויה, במיוחד לא מחלבון מזוקקמה סויה די לסרס את הילד טפו
אני מתחיל לחשוד שאין באמת בעיית ספיגה, אבל מה שכן יש זה שהאפקט האנאבולי של חלבון יהיה משמעותית מופחת, הוא יהיה שווה ערך למנה של בערך 30 גרם חלבון, ולא של 60-90 גרם, שזה מה שאתה לוקח עם 3 סקופיםאין את הקטע הזה של ספיגה פחותה אם שותים כמות כזו רק עם מים?
אני מתחיל לחשוד שאין באמת בעיית ספיגה, אבל מה שכן יש זה שהאפקט האנאבולי של חלבון יהיה משמעותית מופחת, הוא יהיה שווה ערך למנה של בערך 30 גרם חלבון, ולא של 60-90 גרם, שזה מה שאתה לוקח עם 3 סקופים
כןשמבחינת מסת שריר זה בעצם זהה ל"בעיית ספיגה"
התכוונתי ביטר, לא סיור.