הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבר שבועיים בלי אנרגיות באימון

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
חשבתי על לשנות את האימון 180° לתקופה

תנו לי רעיונות לאימונים מעניינים/תרגילים שאתם אוהבים
שירים שיעיפו לי תראש (מטאל סטייל או רוק משהו חזק)

אני יודע שזה רק תקופה והכל טוב היו לי מאות כאלה, אבל במקום להתעלם ולהגיע למכון כמו שחייל רואה את יום ראשון אני מעדיף למצוא איזה גיוון זמני
קיצר כל רעיון ועצה מבחינתי תיהיה טובה.

מבחינת תרגילים אין לי הרבה מה לייעץ, רק שאני לא הייתי מוותר על התרגילים המורכבים בשום מצב (סקוואט, בנץ', מיליטרי, דדליפט במידה ואתה לא מעמיס נפח).
לגבי מוזיקה, מטאליקה ובעיקר פנטרה מוציאים ממני את השדים באימון, אני מרגיש כאילו אני יכול להרים את השמיים כשאני שומע אותם. בשביל הוייב שאני צריך באימון זאת ה-מוזיקה בעיניי.

עצותיי:

- תקפיד יותר על תזונה, שינה ולא להרוג את עצמך כל אימון.

- כמו שמאסטרספליטר אמר, דילואוד. יעזור לך לחזור לתכנית יותר בקלות עם התאוששות טובה יותר.

- תגוון בין הווריאציות של תרגילי העזר. אם יש לך חתירה במוט, תחליף לחתירה בישיבה או T-Bar וכדומה.

- אולי מיצית את התכנית? תנסה לעבור לתכנית אחרת. אולי עם דגשים אחרים של ספציפיות. אני לא יודע מה המטרות והרמה שלך כך שאני לא יודע מה להציע.

- All Good Things. יש להקות יותר טובות אבל פשוט כבר כמה זמן ששומע אותם באימונים.

• פותח/ת השרשור

עצותיי:

- תקפיד יותר על תזונה, שינה ולא להרוג את עצמך כל אימון.

- כמו שמאסטרספליטר אמר, דילואוד. יעזור לך לחזור לתכנית יותר בקלות עם התאוששות טובה יותר.

- תגוון בין הווריאציות של תרגילי העזר. אם יש לך חתירה במוט, תחליף לחתירה בישיבה או T-Bar וכדומה.

- אולי מיצית את התכנית? תנסה לעבור לתכנית אחרת. אולי עם דגשים אחרים של ספציפיות. אני לא יודע מה המטרות והרמה שלך כך שאני לא יודע מה להציע.

- All Good Things. יש להקות יותר טובות אבל פשוט כבר כמה זמן ששומע אותם באימונים.
בידיוק חזרתי מדילואוד, האימונים שלי פיזית כרגע 8rpe כזה בסקוואט בכלל הורדתי מלא משקל וקל לי מאוד, במתח באמת קשה אבל לא קיצונית בעיקר מנטלית

בכל אופן אני מקשר את זה לסוף חיטוב... מניסיון העבר שמתי לב שבחיטוב אני 100% באימונים והכל וכשאני מסיים אני פתאום ממש נזרק מחוץ לתחום כזה.. זה אומנם תקופה ובגלל שאני יודע שזה תקופה חשבתי על בנתיים לעשות אימונים שיותר כיפים יהיו לי

בכל אופן תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית