הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

my protain הזמנה ראשונה...

• פותח/ת השרשור itamard
  • פורסם בתאריך

itamard

משתמש מתחיל
239
26
נק' מוניטין:
29
239
26
ייצא להזמין פעם ראשונה החברה הזאת ויש לי מספר שאלות,
כמה עולה המשלוח אם למשל אני מזמין 5 קילו?
האם באבקות חלבון שלהם יש דברים שבאים מחיות לא כשרות?(אני יודע שיש אבקה שמכילה משהו עם צדפות)
ומה הטעם המומלץ לדעתכם?

תגיע ל250 שח ולא יהיה משלוח
אם לא הגעת 45 שקל
בטוטאל, מילק, וואי, וקזאין,הידרוליזד הזה, אייזולט אין משהו לא כשר
לדעתי רצוי לקנות 2 טעמים, 1 בלי טעם והשני וניל/קרמל מלוח ועוד שלל אחלה טעמים

קבצים מצורפים

• my_protein.jpg
    my_protein.jpg
    KB 50.5 · צפיות: 88
חוץ מהקוד שהבחור כתב לך למעלה תפתח משתמש חדש שתקבל עוד 10 אחוז , בקיצור תעשה ככה תפתח משתמש חדש שים מה שאתה רוצה לקנות בסל ת5 קילו , ה10 אחוז לקונה חדש יהיה לך אוטומטית , ואז תוסיף תקוד email10 , לדעתי יצא לך 5 קילו באזור ה220 ואז תוסיף באיזה 30 שקל או איזה כמה חטיפי חלבון או אבקה של 250 גרם , טעמים שאתה מעוניין לנסות סירופ , יש כל מיני מה שבא לך , תנסה להיות בין 250 ל255 לא יותר ולא פחות שתקבל משלוח חינם ושלא יהיה בעיות עם מכס .
דרך אגב יש להם טעמים חמודים והייתי ממליץ לך להזמין כמה טעמים ולחלק למשל 4 שקים של קילו יצא לך כמעט אותו מחיר , אומנם זה יוצא פחות חלבון אבל גם 4 קילו מחזיק להרבה מאוד זמן וככה תקח כמה טעמים שלא ימאס לך , לא ניסיתי תללא טעם שלהם אבל ניסיתי כמה אחרים אם אתה רוצה המלצות תגיד לי .

חוץ מהקוד שהבחור כתב לך למעלה תפתח משתמש חדש שתקבל עוד 10 אחוז , בקיצור תעשה ככה תפתח משתמש חדש שים מה שאתה רוצה לקנות בסל ת5 קילו , ה10 אחוז לקונה חדש יהיה לך אוטומטית , ואז תוסיף תקוד email10 , לדעתי יצא לך 5 קילו באזור ה220 ואז תוסיף באיזה 30 שקל או איזה כמה חטיפי חלבון או אבקה של 250 גרם , טעמים שאתה מעוניין לנסות סירופ , יש כל מיני מה שבא לך , תנסה להיות בין 250 ל255 לא יותר ולא פחות שתקבל משלוח חינם ושלא יהיה בעיות עם מכס .
דרך אגב יש להם טעמים חמודים והייתי ממליץ לך להזמין כמה טעמים ולחלק למשל 4 שקים של קילו יצא לך כמעט אותו מחיר , אומנם זה יוצא פחות חלבון אבל גם 4 קילו מחזיק להרבה מאוד זמן וככה תקח כמה טעמים שלא ימאס לך , לא ניסיתי תללא טעם שלהם אבל ניסיתי כמה אחרים אם אתה רוצה המלצות תגיד לי .

היי, תוך כמה זמן ואיך מגיע המשלוח מהרגע שאני מזמין את המוצרים?

בדרך כלל מגיע תוך שבוע שבוע וחצי , הכי הרבה בגג זה 14 יום אבל זה קורה אם יש עיכובים וכאלה , רוב הפעמים הגיע לי בין 5-8 ימים אחרי ההזמנה . זה מגיע לסניף דואר שקרוב לבית שלך ואתה תקבל מספר מעקב ושהוא יגיע לדואר ישלחו לך הודעה לטלפון שזה הגיע

לרוב זה יגיע דיי מהר לארץ ואז הדואר יתעכב, שמעתי על כאלה שהיה להם ממש סיבוכים אז אם אתה רואה שעבר 9 ימים ולא הגיע לארץ תפנה אליהם

לרוב זה יגיע דיי מהר לארץ ואז הדואר יתעכב, שמעתי על כאלה שהיה להם ממש סיבוכים אז אם אתה רואה שעבר 9 ימים ולא הגיע לארץ תפנה אליהם

קיבלתי את הכל הקרטון היה פתוח והשק של האבקה היה מלוכלך קצת , ועוד אריזה של עוגיות נראית משומשת או משהו, אני היחיד שזה קרה לו?

קבצים מצורפים

• 15843516851456122726025361974287.jpg
    15843516851456122726025361974287.jpg
    KB 175.2 · צפיות: 62
קיבלתי את הכל הקרטון היה פתוח והשק של האבקה היה מלוכלך קצת , ועוד אריזה של עוגיות נראית משומשת או משהו, אני היחיד שזה קרה לו?
קורה לפעמים , אם ממש בעייתי תשלח להם סרטון או תמונות של המוצרים והם יזכו אותך בכסף על המוצר או ישלחו חבילה חדשה הם בדרך כלל לא עושים בעיות , אם אתה עדיין יכול להשתמש והעוגיות למשל לא נשברו או משהו והכל טוב אז אין צורך , הזמנתי מהם 3 הזמנות הכל הגיע כמו שצריך לפעמים קצת מקומט כזה אבל אין מה לעשות , היה לי בעיה באחת ההזמנות עם טעם של אבקת חלבון שהיה לו טעם של משהו מקולקל והם החזירו לי תכסף עליו בלי יותר מידי שאלות

קורה לפעמים , אם ממש בעייתי תשלח להם סרטון או תמונות של המוצרים והם יזכו אותך בכסף על המוצר או ישלחו חבילה חדשה הם בדרך כלל לא עושים בעיות , אם אתה עדיין יכול להשתמש והעוגיות למשל לא נשברו או משהו והכל טוב אז אין צורך , הזמנתי מהם 3 הזמנות הכל הגיע כמו שצריך לפעמים קצת מקומט כזה אבל אין מה לעשות , היה לי בעיה באחת ההזמנות עם טעם של אבקת חלבון שהיה לו טעם של משהו מקולקל והם החזירו לי תכסף עליו בלי יותר מידי שאלות

לא אני סתם רציתי לדעת אם זה משהו חד פעמי או שזה קורה לעוד אנשים. אני לא קטנוני בדברים האלו.
נטעם, נראה אם משהו לא בסדר ונדווח. תודה רבה.

אולי אני עיוור אבל הפכתי את כל האריזה ולא מצאתי שום הסבר על איך להכין את הפנקייק, כמו שייק רגיל בשייקר? מה היחסים בין האבקה למים?

נראה לי עושים דברים כאלה במכס וכאלה, תחשוב כמה קל להבריח קוק במסווה לאבקת חלבון לול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית