עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רעיון מטורף - תוסיף שק של 5 ק''ג לעגלה ותראה כמה יוצאים דמי המשלוח.
תוסיף גם את הקוד email10נכון לעכשיו - חינם חינם, גם בלי מכס
למה שלא תשתמש בקופון?נכון לעכשיו - חינם חינם, גם בלי מכס
למה שלא תשתמש בקופון?
מעבר לזה אתה תשלם מכס על 261 שח
ראיתי 261:lol:אני לא מזמין זה היה כדי להראות, ועל 251 ש"ח לא תשלם מכס (פחות מ75 דולר)
חוץ מהקוד שהבחור כתב לך למעלה תפתח משתמש חדש שתקבל עוד 10 אחוז , בקיצור תעשה ככה תפתח משתמש חדש שים מה שאתה רוצה לקנות בסל ת5 קילו , ה10 אחוז לקונה חדש יהיה לך אוטומטית , ואז תוסיף תקוד email10 , לדעתי יצא לך 5 קילו באזור ה220 ואז תוסיף באיזה 30 שקל או איזה כמה חטיפי חלבון או אבקה של 250 גרם , טעמים שאתה מעוניין לנסות סירופ , יש כל מיני מה שבא לך , תנסה להיות בין 250 ל255 לא יותר ולא פחות שתקבל משלוח חינם ושלא יהיה בעיות עם מכס .
דרך אגב יש להם טעמים חמודים והייתי ממליץ לך להזמין כמה טעמים ולחלק למשל 4 שקים של קילו יצא לך כמעט אותו מחיר , אומנם זה יוצא פחות חלבון אבל גם 4 קילו מחזיק להרבה מאוד זמן וככה תקח כמה טעמים שלא ימאס לך , לא ניסיתי תללא טעם שלהם אבל ניסיתי כמה אחרים אם אתה רוצה המלצות תגיד לי .
בדרך כלל מגיע תוך שבוע שבוע וחצי , הכי הרבה בגג זה 14 יום אבל זה קורה אם יש עיכובים וכאלה , רוב הפעמים הגיע לי בין 5-8 ימים אחרי ההזמנה . זה מגיע לסניף דואר שקרוב לבית שלך ואתה תקבל מספר מעקב ושהוא יגיע לדואר ישלחו לך הודעה לטלפון שזה הגיעהיי, תוך כמה זמן ואיך מגיע המשלוח מהרגע שאני מזמין את המוצרים?
לרוב זה יגיע דיי מהר לארץ ואז הדואר יתעכב, שמעתי על כאלה שהיה להם ממש סיבוכים אז אם אתה רואה שעבר 9 ימים ולא הגיע לארץ תפנה אליהםהיי, תוך כמה זמן ואיך מגיע המשלוח מהרגע שאני מזמין את המוצרים?
לרוב זה יגיע דיי מהר לארץ ואז הדואר יתעכב, שמעתי על כאלה שהיה להם ממש סיבוכים אז אם אתה רואה שעבר 9 ימים ולא הגיע לארץ תפנה אליהם
לרוב זה יגיע דיי מהר לארץ ואז הדואר יתעכב, שמעתי על כאלה שהיה להם ממש סיבוכים אז אם אתה רואה שעבר 9 ימים ולא הגיע לארץ תפנה אליהם
קורה לפעמים , אם ממש בעייתי תשלח להם סרטון או תמונות של המוצרים והם יזכו אותך בכסף על המוצר או ישלחו חבילה חדשה הם בדרך כלל לא עושים בעיות , אם אתה עדיין יכול להשתמש והעוגיות למשל לא נשברו או משהו והכל טוב אז אין צורך , הזמנתי מהם 3 הזמנות הכל הגיע כמו שצריך לפעמים קצת מקומט כזה אבל אין מה לעשות , היה לי בעיה באחת ההזמנות עם טעם של אבקת חלבון שהיה לו טעם של משהו מקולקל והם החזירו לי תכסף עליו בלי יותר מידי שאלותקיבלתי את הכל הקרטון היה פתוח והשק של האבקה היה מלוכלך קצת , ועוד אריזה של עוגיות נראית משומשת או משהו, אני היחיד שזה קרה לו?
קורה לפעמים , אם ממש בעייתי תשלח להם סרטון או תמונות של המוצרים והם יזכו אותך בכסף על המוצר או ישלחו חבילה חדשה הם בדרך כלל לא עושים בעיות , אם אתה עדיין יכול להשתמש והעוגיות למשל לא נשברו או משהו והכל טוב אז אין צורך , הזמנתי מהם 3 הזמנות הכל הגיע כמו שצריך לפעמים קצת מקומט כזה אבל אין מה לעשות , היה לי בעיה באחת ההזמנות עם טעם של אבקת חלבון שהיה לו טעם של משהו מקולקל והם החזירו לי תכסף עליו בלי יותר מידי שאלות
קורה לפעמים , אם ממש בעייתי תשלח להם סרטון או תמונות של המוצרים והם יזכו אותך בכסף על המוצר או ישלחו חבילה חדשה הם בדרך כלל לא עושים בעיות , אם אתה עדיין יכול להשתמש והעוגיות למשל לא נשברו או משהו והכל טוב אז אין צורך , הזמנתי מהם 3 הזמנות הכל הגיע כמו שצריך לפעמים קצת מקומט כזה אבל אין מה לעשות , היה לי בעיה באחת ההזמנות עם טעם של אבקת חלבון שהיה לו טעם של משהו מקולקל והם החזירו לי תכסף עליו בלי יותר מידי שאלות
נראה לי עושים דברים כאלה במכס וכאלה, תחשוב כמה קל להבריח קוק במסווה לאבקת חלבון לולקיבלתי את הכל הקרטון היה פתוח והשק של האבקה היה מלוכלך קצת , ועוד אריזה של עוגיות נראית משומשת או משהו, אני היחיד שזה קרה לו?