נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משחקים בין נפח לעצימות.מטורף. איזה תכניות אימונים עושים ברמות האלה?
טנקסאמרתי לעצמי מי זה הבן אדם הפסיכי הזה מפחיד רצח מטורף לגמרי ובסוף דפקת חיוך של ילד שקנו לו צעצוע והרסת הכל
צוחק איתך, באמת מטורף, כל הכבוד
145מה המ.ג עכשיו?
לצערי הדדליפט הוא החוליה החלשה שלי כרגע (תרתי משמע)האם יש דדליפט 400?
אוו,באת לי בזמן עם הבנץ הזהובנץ' 220 ממש ראליים כרגע,
קרעתי את טרייספס ימין לפני שנתיים וזה החריב לי את הלחיצה, רק לפני כמה שבועות חזרתי ל180 ל5 (היה לי 185 ל5x5)-באיזה משקל הרגשת שאתה כבר ממש תקוע וההתקדמות איטית מאוד?
לדעתי בגלל שלא שמרתי על יחסי משקלים בין הסקוואט לדדליפט, התחזקתי מהר מאוד בסקוואט על חשבון הדדליפט. מהניסיון הזה אני יכול לומר שהמנופים השתבשו לי בדדליפט. עובד כרגע לתקן את זה.מה קרה לדדליפט שנתקע לך?
תודה על המחמאה,שאלה
אתה בגובה של ה"חבר'ה הגדולים" בstrongman, אז למה אתה מתעקש להישאר על מג נמוך יחסית ולא למלא את הframe שלך עם דיאטה של 5,000-7,500 קלוריוןת (לא תפריט 10,000 של אדי וההר) עם הVertical diet ומתחיל להתחרות בחו'ל?
אתה בערך הסיכוי היחיד שלישראל יהיה יצוג בספורט בStrongman, קדימה למה אתה מחכה
תודה אלחנןאיזה קאמבאק, כל הכבוד.
תמיד כיף לראות סרטון חדש שלך.
השראה.
תודהנייס
תור שוקל 200....בהצלחה אח יקר, באמת הייתי שמח לראות אותך פורץ את גבולות הארץ, לזירות אחרות
אולי עם עלייה במשקל גוף עוד תעמוד בתור עם ת'ור
ודה על המחמאה,
ניסיתי הרבה פעמים "לפרוץ" במשקל גוף.
למען האמת עם ורטיקל הגעתי הכי רחוק- ל150 ק"ג, אבל מהר מאוד קרסתי ל140 בלי חשק לבשר.
היום אני מחזיק 145 מאוזן, עם כמה עקרונות מורטיקל, אבל עם מאכלים שהוא נגד כמו שיבולת שועל.
בכללי הבנתי שאצלי, יותר משקל גוף =/ יותר משקל עבודה
שוקל 200 גרם אולי,תור שוקל 200....
איך אתה מסביר שדווקא עם דיאטה הכי פחות דחוסה קלורית עלית במשקל הגוף?למען האמת עם ורטיקל הגעתי הכי רחוק- ל150 ק"ג, אבל מהר מאוד קרסתי ל140 בלי חשק לבשר.
איך אתה מסביר שדווקא עם דיאטה הכי פחות דחוסה קלורית עלית במשקל הגוף?
כששקלתי 132 עשיתי דדליפט 310 5x5 ובנץ' 185 5x5בכל אופן, המשפט של אצלי משקל גוף לא מתרגם למשקל עבודה נשמע כמו תירוץ כי לאכול זה קשה, ושומעים את הסטרונגמנים מדברים זה הדבר הכי קשה להם בכל הקריירה - האכילה והלוז האכילתי.
ככה שהגעת ל150 ואז קסת ל140 כי לא היה לך "חשק" זה פשוט כי אתה מוותר לעצמך, כי זה לא אמור להיות קל.
הייתי מגיע לכמות קלוריות הרבה יותר גבוהה עם ורטיקל, האוכל מתעכל יחסית מהר.איך אתה מסביר שדווקא עם דיאטה הכי פחות דחוסה קלורית עלית במשקל הגוף?
מה בדיוק היית אוכל במסגרת הורטיקל, וכמה קלוריות?