הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 350 ק"ג ל3

כששקלתי 132 עשיתי דדליפט 310 5x5 ובנץ' 185 5x5
מאז שהגעתי ל140+ לא משכתי קרוב לזה

אלא אם כן אתה מנסה לטעון שהאוכל החליש אותך, אז מן הסתם הסיבה שירדת בכח לא קשורה בשום צורה למשקל אלא בעיה אחרת שהיא אולי פציעה, בעיה בתוכנית , בעיות אישיות או כל דבר אחר

קיצר זה לא חד משמעי. כשתהיה שם תסיק מסקנות, ולא מיוטיוברים.
זה חד משמעי ולכן יש קטגוריות משקל בסטרונגמן, powerlifting וכל ספורט כח אחר

• פותח/ת השרשור
אלא אם כן אתה מנסה לטעון שהאוכל החליש אותך, אז מן הסתם הסיבה שירדת בכח לא קשורה בשום צורה למשקל אלא בעיה אחרת שהיא אולי פציעה, בעיה בתוכנית , בעיות אישיות או כל דבר אחר

זה חד משמעי ולכן יש קטגוריות משקל בסטרונגמן, powerlifting וכל ספורט כח אחר
תבין שבעלייה חדה במשקל גם המנופים יכולים להשתנות לטובה או לרעה,
לכן אני נגד עלייה מהירה (שהיא למעשה מעט שריר).
בסופו של דבר מה שיזיז את המשקל זה השריר.

תבין שבעלייה חדה במשקל גם המנופים יכולים להשתנות לטובה או לרעה,
לכן אני נגד עלייה מהירה (שהיא למעשה מעט שריר).
בסופו של דבר מה שיזיז את המשקל זה השריר

מסכים לגמרי, לא דיברתי על עליה מהירה או איטית במשקל, אלא על פשוט עלייה, ומן הסתם שלאט זה טוב יותר.
פשוט אתה כתבת שאצלך משקל =/= כח ולדעתי זה פשוט בריחה מהפאן הכי קשה מתיש ומעייף בספורט - אוכל.
עלפי יוטוברים כמובן

הנה ילד בן 28 שיודע לאכול:

upload_2020-3-4_14-7-59.png

• פותח/ת השרשור
מסכים לגמרי, לא דיברתי על עליה מהירה או איטית במשקל, אלא על פשוט עלייה, ומן הסתם שלאט זה טוב יותר.
פשוט אתה כתבת שאצלך משקל =/= כח ולדעתי זה פשוט בריחה מהפאן הכי קשה מתיש ומעייף בספורט - אוכל.
עלפי יוטוברים כמובן

צפה בקובץ המצורף 53710
אדי הול למשל הוא דוגמה לאחד שעשה עלייה מהירה מאוד (כדי להדביק פער של 35 קילו לדדליפט 500)
ניסיתי לחקות אותו (עוגה בבוקר והכל, מעל 10k ליום) ולכן הגעתי לתובנה שלי זה פשוט לא מתאים.

בכל אופן, המשפט של אצלי משקל גוף לא מתרגם למשקל עבודה נשמע כמו תירוץ כי לאכול זה קשה, ושומעים את הסטרונגמנים מדברים זה הדבר הכי קשה להם בכל הקריירה - האכילה והלוז האכילתי.
משקל גוף לא קשור למשקל עבודה בכלל. שומן לא מרים את המשקל בשום דרך.
הדרך שמשקל גוף תורם לכוח זה ב:
  1. גובה - נותן לך מנופים ארוכים יותר, ויותר כוח.
  2. מסת שריר - עושה את העבודה.
  3. מעט שומן - יכולה לקצר מעט את טווח התנועה בבנצ', וגרום ללחץ בבור בסקוואט כדי לצאת ממנה, אך לפעמים היא יכולה להפריע בדדליפט.
כך שאין עניין לאכול כמו חזיר ולנסות להשמין. מדובר בלהיות בפלוס קלורי עדין ולנסות לעלות בשריר, וברגע שיש מניעים פיזים להיות בפלוס קלורי, צריך לנסות להתחזק כמה שאפשר בלי לעלות במשקל גוף.

חלש.
ציפיתי ליותר.
פעם הבאה 400
סתם
שור מפלצתי ועצוווום.. החזרה הראשונה שלך בסקוואט היתה איטית להפליא לול פחדתי שתמשיך ככה כל החזרות
רצחת.
משקל גוף 145? אמאלה כמה שריר יש לך
אתה פשוט מפלצת.
עלפי יוטוברים כמובן

צפה בקובץ המצורף 53710
ילד קטן... חלשלוש
כולה האדם החזק בעולם
כאפה אחת שלי הוא מת
לוול
אדי "דה ביסט" האלללל

משקל גוף לא קשור למשקל עבודה בכלל.
הדרך שמשקל גוף תורם לכוח זה ב:

אתה יכול להחליט?

בכל אופן, שמישהו אומר עליה במשקל הוא מן הסתם מדבר על שריר וגם על שומן, לא מבין למה אני צריך להסביר את זה, למרות שאחרי שאני רואה איך אתה מתווכח עם עצמך אני כן

דבר נוסף, שומן טהור ונקי ללא שריר - בהחלט - תורם לכח, גם בגלל יציבות שזה מאד משמעותי בלחיצות, וגם בגלל שינוי מנופים.

משקל גוף גבוה תורם לעלייה בכוח?
מודה שהופתעתי.

אכן נשמע הגיוני שעלייה במסת השריר תוביל להתחזקות, ושבתהליך עצמו כמות האנרגיה שמכניסים עוזרת להתאוששות הרבה יותר גבוהה, אך אדם חזק מעצם היותו שוקל הרבה? אפילו אם הרוב המוחלט הוא שומן? לזה לא ממש שמעתי ביסוס כלשהוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית