נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כששקלתי 132 עשיתי דדליפט 310 5x5 ובנץ' 185 5x5
מאז שהגעתי ל140+ לא משכתי קרוב לזה
זה חד משמעי ולכן יש קטגוריות משקל בסטרונגמן, powerlifting וכל ספורט כח אחרקיצר זה לא חד משמעי. כשתהיה שם תסיק מסקנות, ולא מיוטיוברים.
תבין שבעלייה חדה במשקל גם המנופים יכולים להשתנות לטובה או לרעה,אלא אם כן אתה מנסה לטעון שהאוכל החליש אותך, אז מן הסתם הסיבה שירדת בכח לא קשורה בשום צורה למשקל אלא בעיה אחרת שהיא אולי פציעה, בעיה בתוכנית , בעיות אישיות או כל דבר אחר
זה חד משמעי ולכן יש קטגוריות משקל בסטרונגמן, powerlifting וכל ספורט כח אחר
תבין שבעלייה חדה במשקל גם המנופים יכולים להשתנות לטובה או לרעה,
לכן אני נגד עלייה מהירה (שהיא למעשה מעט שריר).
בסופו של דבר מה שיזיז את המשקל זה השריר
אדי הול למשל הוא דוגמה לאחד שעשה עלייה מהירה מאוד (כדי להדביק פער של 35 קילו לדדליפט 500)מסכים לגמרי, לא דיברתי על עליה מהירה או איטית במשקל, אלא על פשוט עלייה, ומן הסתם שלאט זה טוב יותר.
פשוט אתה כתבת שאצלך משקל =/= כח ולדעתי זה פשוט בריחה מהפאן הכי קשה מתיש ומעייף בספורט - אוכל.
עלפי יוטוברים כמובן
הנה ילד בן 28 שיודע לאכול:
צפה בקובץ המצורף 53710
משקל גוף לא קשור למשקל עבודה בכלל. שומן לא מרים את המשקל בשום דרך.בכל אופן, המשפט של אצלי משקל גוף לא מתרגם למשקל עבודה נשמע כמו תירוץ כי לאכול זה קשה, ושומעים את הסטרונגמנים מדברים זה הדבר הכי קשה להם בכל הקריירה - האכילה והלוז האכילתי.
ילד קטן... חלשלושמסכים לגמרי, לא דיברתי על עליה מהירה או איטית במשקל, אלא על פשוט עלייה, ומן הסתם שלאט זה טוב יותר.
פשוט אתה כתבת שאצלך משקל =/= כח ולדעתי זה פשוט בריחה מהפאן הכי קשה מתיש ומעייף בספורט - אוכל.
עלפי יוטוברים כמובן
הנה ילד בן 28 שיודע לאכול:
צפה בקובץ המצורף 53710
משקל גוף לא קשור למשקל עבודה בכלל.
הדרך שמשקל גוף תורם לכוח זה ב:
1.96 מטרמה הגובה שלך
אם ככה אני מודיע לך שאתה גבוה1.96 מטר
תודה,אם ככה אני מודיע לך שאתה גבוה
בכיף, עכשיו אם מישהו לא מאמין לך תפנה אותו לפה ראות את האישור שליתודה,
עבדתי על זה קשה מגיל צעיר.
27.3מתי אתה בודק טוטאל בתחרות?
תן בראש!27.3