נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פיטנס לנד. ראשון לציון תרמ"ב 32.איפה בראשון?
איזה שעה? אם זה בשעות שאני במרכז אולי אני יקפוץפיטנס לנד. ראשון לציון תרמ"ב 32.
התחרות היא של INPF.
אין 🙁. הלו"ז יקבע רק סמוך למועד התחרות.איזה שעה? אם זה בשעות שאני במרכז אולי אני יקפוץ
לצערי הדדליפט הוא החוליה החלשה שלי כרגע (תרתי משמע)
סקוואט 400 ובנץ' 220 ממש ראליים כרגע,
דדליפט אם אחזור על 360 מלפני שנתיים אומר תודה. 380 ל1000 טוטאל :/
להרים 500 לדעתי שמור לאתלטים מעטים כמו ולאד, האירני שעשה 500, ריי וויליאמס...שאלה מסקרנות -
בהנחה שהכל הולך "חלק" ללא פציעות במשך תקופה מסויימת, מה נחשב לתקופת זמן "ריאלית" שבסיומה המטרה היא סקוואט 500?
תהליך שכזה יכול להגיע גם לשלוש שנים שבמהלכן לא עברת שום פציעה נוספת?
כמובן שאני לא מחפש תשובות מדוייקות, סתם טווחי זמן שנראים הגיוניים לפי ניסיון.
אשמח לתשובה מכל מי שיש לו מה להוסיף.
אתה מאמין שתיתקע באיזור ה400-420 ?להרים 500 לדעתי שמור לאתלטים מעטים
לאאתה מאמין שתיתקע באיזור ה400-420 ?
תלוי כמה ארצה להתמקד בסקוואט,אז איפה אתה מעריך את הגבול שלך? ברור שאין באמת דרך לחזות את זה,אבל אם 500 שמור לבודדים. איפה אתה נמצא להערכתך?
כשתגיע לסטרונגמן,אני רוצה תמונה שלך עם הציטוט הזה למטה.אבל בטוח שאגיע הכי רחוק שאוכל בכל דרך שאבחר.
לגבי לעלות משקל גוף בכוח.... כמו שאושר אמר - זה משנה את המנופים. בדר״כ זה עוזר ב
סקוואט ובנץ׳ ויכול לפגוע בדדליפט מגודל מסויים. תראה חברה מאוד כבדים (170+) לרוב אין להם דדליפט מרשים (יש יוצאי דופן כמובן). הבטן והרוחב מפריע להיכנס לסט אפ טוב. מנגד, יש מלא חבר׳ה במשקל לא גבוה שמושכים משקלים הזויים (400@100 נגיד).
הדדליפטרים הכי חזקים כמעט (בני מגנוסון ואדי הול, ביג זי בעבר) עם הבטן הכי גדולה שראיתי מימי חיי
ו95% מהחברה ששוקלים 100 ומושכים 400 עושים את זה סומו