נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוכל בזמנים מדויקים (לפעמים אימונים אישיים ברציפות לא מספיק)@PowerLifting אם נניח שהיית מקבל תקציב לא מוגבל להתאמן כמקצוען. מה היית משנה לעומת המצב הקיים?
מזה ורטיקל ?הייתי מגיע לכמות קלוריות הרבה יותר גבוהה עם ורטיקל, האוכל מתעכל יחסית מהר.
דיאטה המבוססת בעיקר על בשר אדום ואורז.איזה חיה
מזה ורטיקל ?
אפשר קישור הרחבה או הסבר כלשהו?דיאטה המבוססת בעיקר על בשר אדום ואורז.
The Vertical Diet Review: Benefits, Downsides, and Meal Planאפשר קישור הרחבה או הסבר כלשהו?
לא שמעתי על זה, אני שונא אישית בשר, אבל בשר מתעכל אצלי ממש טוב יחסית למוצרי חלב.
הגיוני, וזאת המטרה של הדיאטה הזאת.אפשר קישור הרחבה או הסבר כלשהו?
לא שמעתי על זה, אני שונא אישית בשר, אבל בשר מתעכל אצלי ממש טוב יחסית למוצרי חלב.
קראתי ממה שהבנתי זה די דומה לדיאטה שאני עושה פחות או יותר עכשיו.
תודה רבה על הסבר המורחב, אני אמשיך לאכול מקדולנדס בכיף , חשבתי שאני מדמיין 😆הגיוני, וזאת המטרה של הדיאטה הזאת.
לעזור לעיכול. היא גם מאפשרת צריכה של אוכל בתדירות תכופה מבלי לסבול מבעיות במערכת העיכול וגם עוזרת לאכול כמות גבוהה של מזון מבלי לסתום את התיאבון.
פאוורליפטינג כבר שלח קישור המסביר על הדיאטה הזו, אך אוסיף באופן מפורט את העקרונות המנחים שלה (אשר עולים מחיפוש קצר באינטרנט).
דיאטה ורטיקלית מורכבת ברובה מצריכה של בשר אדום ואורז לבן המהווים את עיקר התזונה.
אורז לבן הוא מקור הפחמימות העיקרי בדיאטה זו מכיוון שהוא קל לעיכול, במיוחד בכמויות גדולות, דבר זה חשוב במיוחד עבור ספורטאים רציניים עם צרכים קלוריים גבוהים מאוד (סטרונגמן למשל).
הבחירה הנוספת של דיאטה זו היא בחירה בבשר כמקור החלבון ולא בעופות או דגים בגלל דחיסותו הקלורית וריכוז גבוה של ברזל, ויטמינים מקבוצת B, אבץ וכולסטרול.
עם זאת, מכיוון שבלתי אפשרי לענות על כל הצרכים התזונתיים משני המזונות הללו בלבד, הדיאטה הורטיקלית כוללת כמות מוגבלת של מזונות עשירים מבחינה תזונתית, שניתנים לעיכול בקלות, כמו ביצים, יוגורט, תרד וסלמון.
כמו כן נמנעים ממזונות אשר אינם מתעכלים בקלות כמו ירקות מסוימים (ברוקולי וכרובית הגורמים לנפיחויות וגזים) ומקטניות אשר מכילות חומצה פיטית שעשוייה להגביל את ספיגתם של חומרים מזינים מסוימים. ישנה הימנעות גם מדגנים מלאים אשר הסיבים שבהם יכולים למנוע ספיגה של מינרלים כמו ברזל.