עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לומד בבר אילן, מקום דתי יחסית אבל לא יודע לגבי גניבות פהוואו זה קשוח חחחאצלנו במכללה אתה יכול לשכוח את המחשב על השולחן ולמחרת הוא יהיה באותו המקום 🤣
או במקרה אחר, איפה ששכחת אותו תראה פתק השבת אבדה...
איפה זה אצלנו?אנשים אצלנו משאירים מחשבים ולפעמים גם פלאפונים יותר מחצי שעה ללא השגחה ואף אחד לא נוגע.
אונ' תל אביבאיפה זה אצלנו?
לא יודע איך זה במוסדות אחרים, בטכניון מאוד קל להיכנס למישהו חיצוני למרות האבטחה ה"רצינית" בכניסה שבודקים כל אחד ועושים בעיות למי שאין לו כרטיס סטודנט (כל מה שצריך לעשות זה לעלות על אוטובוס לפני הטכניון ולהיכנס באוטובוס ואף אחד לא יבדוק אותו ולא יסתכל עליו). אז מישהו שרוצה לגנוב כמה מחשבים/טלפונים/כל דבר שווה שהושאר לא השגחה יכול לבוא, להיכנס להרצאות, לראות מי משאיר את המחשב/טלפון בהפסקה והולך לשירותים או החוצה, לקחת ולצאת ואף אחד לא יידע מי זה. בפועל ממה ששמעתי זה לא קרה הרבה בכלל אבל קרה, ומי שזה קרה לו ממש לא אכפת לו מהסיכוי שהיה שזה יקרה בכלל ודווקא לו בפרט כי זה כבר קרה.למרות שלך זה נראה קל לגנוב את המחשב שלך, לאדם אחר עם פחות אינפורמציה זה קשה בהרבה והוא כנראה צריך לבוא במיוחד ו"לארוב" כל השיעור כדי להצליח לתפוס בטחון לגנוב. כלומר, לא סביר שזה יהיה סתם איזה סטודנט שנזכר שהוא צריך מחשב.
וואו זה קשוח חחחאצלנו במכללה אתה יכול לשכוח את המחשב על השולחן ולמחרת הוא יהיה באותו המקום 🤣
או במקרה אחר, איפה ששכחת אותו תראה פתק השבת אבדה...
מעניין כמה גנבים פוטנציאליים היו רוצים לדעת איפה אתם לומדים 😉אנשים אצלנו משאירים מחשבים ולפעמים גם פלאפונים יותר מחצי שעה ללא השגחה ואף אחד לא נוגע.
חחח כן אה. אבל אני חושב כמו spasm32,מעניין כמה גנבים פוטנציאליים היו רוצים לדעת איפה אתם לומדים 😉
גם אצלנו בתל אביב זה ככה אבל מה אפשר לעשות? כל עוד אתה עם תעודה מזהה ואין לך נשק בתיק הם לא יכולים לא להכניס אותך למוסד אקדמי. וגם תמיד יש אירועים במוסדות האלה אז פשוט אפשר לומר שאתה הולך לאירוע X.בטכניון מאוד קל להיכנס למישהו חיצוני למרות האבטחה ה"רצינית"
אצלנו חופשי לא היו מכניסים אנשים עם תעודה מזהה שאין להם תעודת סטודנט. כלומר בסוף נראה לי מכניסים אבל אחרי הרבה טרטורים של לאן למה, לא מכניס אותך וכו'...כל עוד אתה עם תעודה מזהה ואין לך נשק בתיק הם לא יכולים לא להכניס אותך למוסד אקדמי.
בדיוק. לא קשה.צוות של שני גנבים שאחד מתצפת על הקורבן והשני גונב.
אכןרוב האנשים אדישים ועסוקים בתחת של עצמם
ממה שראיתי לפחות בטכניון המצלמות באיכות פח שלא ניתן לזהות מישהו לפי המצלמות.ולגבי מצלמות, גם אם יהיו צילומים אני בספק אם המשטרה תעשה משהו
לצערי ליותר מדי אנשים בימינו אין את העניין של הבושה.והבושה שבגניבה.
נכון שזה לא המוצרים הכי גניבים אבל עדיין, מעט אבל גונבים אותם.מחשבים ניידים וסמארטפונים זה מוצר כל כך נפוץ ויחסית זול היום שזה פשוט לא שווה
גם אצלנו שואלים אבל בסופו של דבר אם אתה אומר שבאת לאירוע כלשהו (ולא קשה לבדוק באינטרנט איזה אירוע יש היום) הם לא יכולים לעצור אותך.אצלנו חופשי לא היו מכניסים אנשים עם תעודה מזהה שאין להם תעודת סטודנט. כלומר בסוף נראה לי מכניסים אבל אחרי הרבה טרטורים של לאן למה, לא מכניס אותך וכו'...
מאז ומתמיד אנשים מסוימים חסרי בושה בתחומים מסוימים, אני לא יודע אם אם חל שינוי כלשהו בימינו.לצערי ליותר מדי אנשים בימינו אין את העניין של הבושה.
נכון, ואפשר לומר את זה לגבי כל חפץ בבעלותך. אני אישית בן אדם די רכושני וקפדן לגבי הרכוש שלי אז אני משתדל לצמצם סיכונים כמה שיותר אבל אי אפשר למנוע ב100%.נכון שזה לא המוצרים הכי גניבים אבל עדיין, מעט אבל גונבים אותם.
גם אני לא יודע, סתם יצא לי ביטוי של זקנים 😆אני לא יודע אם אם חל שינוי כלשהו בימינו.
ברור שאי אפשר למנוע, אבל אפשר לצמצםנכון, ואפשר לומר את זה לגבי כל חפץ בבעלותך. אני אישית בן אדם די רכושני וקפדן לגבי הרכוש שלי אז אני משתדל לצמצם סיכונים כמה שיותר אבל אי אפשר למנוע ב100%.
בטכניון האבטחה פח,פרצו לי ולעוד 10 איש את הרכב בלילה אחד,לא הצליחו לגנוב לי אותו כי המצבר נגמר.לא יודע איך זה במוסדות אחרים, בטכניון מאוד קל להיכנס למישהו חיצוני למרות האבטחה ה"רצינית" בכניסה שבודקים כל אחד ועושים בעיות למי שאין לו כרטיס סטודנט (כל מה שצריך לעשות זה לעלות על אוטובוס לפני הטכניון ולהיכנס באוטובוס ואף אחד לא יבדוק אותו ולא יסתכל עליו). אז מישהו שרוצה לגנוב כמה מחשבים/טלפונים/כל דבר שווה שהושאר לא השגחה יכול לבוא, להיכנס להרצאות, לראות מי משאיר את המחשב/טלפון בהפסקה והולך לשירותים או החוצה, לקחת ולצאת ואף אחד לא יידע מי זה. בפועל ממה ששמעתי זה לא קרה הרבה בכלל אבל קרה, ומי שזה קרה לו ממש לא אכפת לו מהסיכוי שהיה שזה יקרה בכלל ודווקא לו בפרט כי זה כבר קרה.
אז לדעתי עדיף לוותר קצת על נוחות ולקחת את המחשב כשיוצאים מהכיתה במקום לסמוך על "סיכוי אפסי שיגנבו לי אותו"
מעניין כמה גנבים פוטנציאליים היו רוצים לדעת איפה אתם לומדים 😉
נכון, לא אמרתי אחרתבטכניון האבטחה פח
אני גם לומד שם ולי אישית לא יצא לראות גנבות אלא ההפך אנשים איבדו ציוד ואנשים שמצאו ניסו למצוא את האדם שאיבד.אני לומד בבר אילן, מקום דתי יחסית אבל לא יודע לגבי גניבות פה