הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקיא אחרי סקוואט

בן בן דוד

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
0
57
0
היי
בן 22 משקל 69 גובה 1.78 מתאמן 10 חודשים לא יכול לעשות סקוואטים מבלי להקיא לא משנה כמה משקל התנועה הזאת פשוט עושה לי רע
איך שאני מסיים אני רואה מטושטש מרגיל חולשה ומקיא גם עם מוט בלי כלום יש פעמים שזה קורה לי אותו רגע ויש פעמים שאחרי כמה דקות ולפעמים בסוף האימון אבל אני בסופו של דבר אקיא
זה לא קורה לי בשום תרגיל אחר רק בסקוואטים ואני מפספס את התרגיל הזה שנחשב לבין הטובים ולא יודע מה לעשות

היי
בן 22 משקל 69 גובה 1.78 מתאמן 10 חודשים לא יכול לעשות סקוואטים מבלי להקיא לא משנה כמה משקל התנועה הזאת פשוט עושה לי רע
איך שאני מסיים אני רואה מטושטש מרגיל חולשה ומקיא גם עם מוט בלי כלום יש פעמים שזה קורה לי אותו רגע ויש פעמים שאחרי כמה דקות ולפעמים בסוף האימון אבל אני בסופו של דבר אקיא
זה לא קורה לי בשום תרגיל אחר רק בסקוואטים ואני מפספס את התרגיל הזה שנחשב לבין הטובים ולא יודע מה לעשות

זה קורה לך בטווח חזרות גבוה יחסית? (5+?)

אם כן, תעבוד עם פחות חזרות

כמה זמן עובר מהארוחה האחרונה עד תחילת האימון?
אולי תנסה להקטין את הארוחה שלפני האימון? להקדים אותה כדי שלא תכביד בבטן?

סקוואט הוא תרגיל מורכב שמשתמש היטב בבטן כך שטבעי שהיא תעבוד חזק בתרגיל.

תמיד יש אפשרות שלא לעשות סקואט בכלל.
זה נכון שהוא טחד התרגילים המצויינים, אבל שום דבר לא חובה.
אתה יכול להחליף את התרגיל יש עוד הרבה תרגילים מצויינים, תבדוק מה לא עושה לך רע ורוץ איתו

בדרך כלל הקאות נגרמות באכילה לסמוך האימון , בעבר לפני אימון רגליים הייתי ממתין כ-3 שעות מארוחה ה-1 לפני האימון , או לחילופין הייתי עושה רגליים על בטן ריקה תמיד היה יותר נוח לי והרגשת קלילות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית