הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע חיטוב

• פותח/ת השרשור Balbli
  • פורסם בתאריך

Balbli

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,
אני צריך עזרה לאן להתקדם. אני הגעתי למצב שאין לי מושג מה לעשות עוד. אסביר הכל כדי שתבינו.
אני גובה 1.67 כרגע על משקל של 64.5 בחיטוב.
התחלתי במשקל 71 ירדתי בקצב של 0.7 בשבוע ולא איבדתי שום מסת שריר, ככה במשך תקופה עד שהגעתי למשקל 64.5, מאז אני תקוע, לא יורד במשקל כבר תקופה למרות שלא שיניתי כלום. הוספתי אירובי בשביל להגדיל את הגירעון, לא עזר הורדתי 200 קלוריות והגדלתי אירובי, עדיין נשאר באותו משקל. אני משתגע. מה לדעתכם יכול להיות הסיבה ?

זה התוצאות שהגעתי אליהם.
חושב לצאת לנטרלי שבועיים, לא יודע עד כמה זה רעיון טוב, בא לי לסיים עם זה ולעשות מסה נקייה של המון זמן.

כמה אחוז שומן אני לדעתכם ?
תודה רבה לכל מי שיעזור ועבר את זה.
20200306_105614.jpg

קבצים מצורפים

• 20200306_105554.jpg
    20200306_105554.jpg
    KB 80.4 · צפיות: 62
  • 20200306_105535.jpg
    20200306_105535.jpg
    KB 85.4 · צפיות: 63
  • 20200306_102239.jpg
    20200306_102239.jpg
    KB 96.8 · צפיות: 54
תראה, יכולות להיות מס' סיבות לתקיעה שלך במשקל הגוף:

או שאתה אוכל יותר ממה שאתה מחשב (יש חריגות בתפריט שאתה לא מחשיב אותן). הפיתרון הוא להתחיל להיות יותר מדויק בתפריט או לווסת את רמות הרעב על ידי אכילת מזון פחות דחוס קלורית או יותר חלבון/סיבים/לשתות יותר מים.

אפשרות שנייה היא שבגלל שהמשקל ירד כך גם מס' הקלוריות הדרושות למאזן נייטרלי. הפיתרון לכך הוא להוריד טיפה את הקלוריות.

אפשרות נוספת היא שאתה דווקא אוכל מעט מדי או מבצע יותר מדי אירובי, ולכן ההוצאה הקלורית היומית הלא יזומה (כמו הליכה במקום בזמן חשיבה, לדבר עם תנועות ידיים, לגרד מאחורי הראש וכו'...) ירדה ולכן אתה שורף פחות קלוריות ממה שאתה חושב. הפיתרון הוא להעלות טיפה יותר את כמות הקלוריות או להוריד את כמות האירובי ולבדוק את השינויים במשקל הגוף על מנת לראות האם ישנה ירידה במשקל הגוף.

גם יציאה למאזן נייטרלי לשבוע/שבועיים יכול להיות רעיון טוב.

אתה יחסית חטוב אך לא ווסקולרי כך שאם זו המטרה שלך יש עוד מה לחטב.
גם לצאת למסה נקייה וגם לחטב עוד קצת אלו אופציות טובות שבעיקר תלויות במראה אליו אתה שואף להגיע.

הייתי ממליץ לצאת לנייטרלי לשבוע/שבועיים (כשאתה מדויק על התפריט) על מנת לבדוק מהו המאזן הנייטרלי ה"אמיתי" שלך. לאחר מכן לחטב עוד 3-4 חודשים ואז לצאת למסה נקייה, בתקווה שלא תצטרך לחטב לאחר מכן (אלא אם אתה מתכוון להתחרות כמובן 😉).

• פותח/ת השרשור
תראה, יכולות להיות מס' סיבות לתקיעה שלך במשקל הגוף:

או שאתה אוכל יותר ממה שאתה מחשב (יש חריגות בתפריט שאתה לא מחשיב אותן). הפיתרון הוא להתחיל להיות יותר מדויק בתפריט או לווסת את רמות הרעב על ידי אכילת מזון פחות דחוס קלורית או יותר חלבון/סיבים/לשתות יותר מים.

אפשרות שנייה היא שבגלל שהמשקל ירד כך גם מס' הקלוריות הדרושות למאזן נייטרלי. הפיתרון לכך הוא להוריד טיפה את הקלוריות.

אפשרות נוספת היא שאתה דווקא אוכל מעט מדי או מבצע יותר מדי אירובי, ולכן ההוצאה הקלורית היומית הלא יזומה (כמו הליכה במקום בזמן חשיבה, לדבר עם תנועות ידיים, לגרד מאחורי הראש וכו'...) ירדה ולכן אתה שורף פחות קלוריות ממה שאתה חושב. הפיתרון הוא להעלות טיפה יותר את כמות הקלוריות או להוריד את כמות האירובי ולבדוק את השינויים במשקל הגוף על מנת לראות האם ישנה ירידה במשקל הגוף.

גם יציאה למאזן נייטרלי לשבוע/שבועיים יכול להיות רעיון טוב.

אתה יחסית חטוב אך לא ווסקולרי כך שאם זו המטרה שלך יש עוד מה לחטב.
גם לצאת למסה נקייה וגם לחטב עוד קצת אלו אופציות טובות שבעיקר תלויות במראה אליו אתה שואף להגיע.

הייתי ממליץ לצאת לנייטרלי לשבוע/שבועיים (כשאתה מדויק על התפריט) על מנת לבדוק מהו המאזן הנייטרלי ה"אמיתי" שלך. לאחר מכן לחטב עוד 3-4 חודשים ואז לצאת למסה נקייה, בתקווה שלא תצטרך לחטב לאחר מכן (אלא אם אתה מתכוון להתחרות כמובן 😉).
הדיוק שלי בתפריט היא מאוד גבוה. הייתי יורד בקצב של חצי קילו - קילו בשבוע עד שזה הפסיק. בעבודה אני שורף את ה400-600 קלוריות ועוד חדר כושר מניח 150-200 שזה לפעמים מגיע בממוצע ל700 קלוריות, לכן באמת יש מצב שאני אוכל מעט מדי ובגלל זה הגוף מעט את חילוף החומרים וגורם להרעבת תמידית שאני בעבודה. אבל אפ אני עושה חישוב נייטרלי שלי בערך 1650 פלוס 700-900 יוצא שאני שןאף 2600-2800 קלוריות ביום. עכשיו אחרי תקופה בחיטוב הגוף מעט את חילוף החומרים, אבל כמה הוא כבר מעט? אז הפיתרון לדעתך להוריד את האירובי ולהוסיף קלוריות ל2200 נניח ולראות מה קורה? המטרה שלי לסיים את החיטוב ולעשות מסה ארוכה של 4-6 חודש בכייף אבל נקייה בטירוף.
מה שכן שמתי לב שבתקופה האחרונה אני גם בקושי נכנס לשירותים מה שלדעתי מעיד על משהו וגם הרעב והחשק למתוק עלה. ממש תודה על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית