ישלי מבנה אקטומורפי וקשה לי להעלות לי במסת שריר, קשה לייי!
מה אני עושהה?!
הייתי משהו כמו 4 חודש עם FBW ועברתי לפני שבועיים לAB אבל כל הזמן הזה שאני מתאמן אני לא רואה בכלל שינוי, אלא רק משמין.
אני 1.76 ושוקל 73 ואלה המשקלים שלי
בנץ 65 קילו 4X6
סקוואט 90 4X6
דדליפט 100 2X6
אוברהד פרס 40 4X6
רק בגלל המבנה האקטומורפי שלי אני נראה פשוט רע. הידיים שלי צרות מאד (היקף בייספ 34 ס״מ שזה בדיחה) ואני נראה כביכול על א״ש גבוה בגלל השומן שמצטבר אצלי בבטן (לא בהגזמה, אבל מצטבר).
מה אני עושה במצב כזה, איך אנשים בעלי מבנה אקטומורף אמורים להתאמן?
אני רואה אנשים שמתאמנים חודשיים במכון ומתפתחים הרבה יותר ממני וזה אוכללל אותי כלכך
כבר עומד להתייאש אבל מנסה להחזיק את עצמי.
התכנון כרגע הוא להמשיך עוד 3 חודש מסה ואז חיטוב ונראה איך אראה אחרי החיטוב. אם לא יהיה כלום, כנראה שכבר אפרוש כי אני באמת נותן הכל באימונים, אוכל הרבה וישן 8 שעות.
אני אוכל 2800 קל׳ ליום.
וזאת התכנית שלי-
מה אני עושהה?!
הייתי משהו כמו 4 חודש עם FBW ועברתי לפני שבועיים לAB אבל כל הזמן הזה שאני מתאמן אני לא רואה בכלל שינוי, אלא רק משמין.
אני 1.76 ושוקל 73 ואלה המשקלים שלי
בנץ 65 קילו 4X6
סקוואט 90 4X6
דדליפט 100 2X6
אוברהד פרס 40 4X6
רק בגלל המבנה האקטומורפי שלי אני נראה פשוט רע. הידיים שלי צרות מאד (היקף בייספ 34 ס״מ שזה בדיחה) ואני נראה כביכול על א״ש גבוה בגלל השומן שמצטבר אצלי בבטן (לא בהגזמה, אבל מצטבר).
מה אני עושה במצב כזה, איך אנשים בעלי מבנה אקטומורף אמורים להתאמן?
אני רואה אנשים שמתאמנים חודשיים במכון ומתפתחים הרבה יותר ממני וזה אוכללל אותי כלכך
כבר עומד להתייאש אבל מנסה להחזיק את עצמי.
התכנון כרגע הוא להמשיך עוד 3 חודש מסה ואז חיטוב ונראה איך אראה אחרי החיטוב. אם לא יהיה כלום, כנראה שכבר אפרוש כי אני באמת נותן הכל באימונים, אוכל הרבה וישן 8 שעות.
אני אוכל 2800 קל׳ ליום.
וזאת התכנית שלי-