הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליף לבנץ' פרס בגלל כאבים

• פותח/ת השרשור dexy
  • פורסם בתאריך

dexy

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
כאבים באזור המרפק אחרי שפתחתי את הנושא הזה
לא עשיתי בנץ' פרס כל השבוע והכאב עבר, חזרתי יום ראשון לעשות בנץ' פרס הלך מעולה עם משקל קל
אימון אחריו העליתי במשקל והתחילו את אותם כאבים רק ביד אחת, ביד שמאל.

אתמול ניסיתי לעשות בנץ' פרס שוב והכאבים התחילו להיות חזקים ביד שמאל אז ישר עצרתי את התרגיל ועברתי לתרגילים אחרים
כלוב משקולות לא מתאפשר לי כרגע לקנייה אז אני צריך להסתדר בלי, בנץ' פרס אני לא יכול לעשות בלי כלוב כי זה פוצע אותי וקרו עוד מקרים..

עד שלא יהיה לי כלוב אני לא אוכל לעשות בנץ' פרס אז אני צריך להחליף תרגיל לחזה
אני עושה 5X5, אני צריך שתציעו לי תרגיל חלופי לבנץ'

אולי עם דאמבלים אם זה אפשרי או משהו אחר...

אין בעיה עם דאמבלים בכלל. כל עוד זה לא מזיק לך , אני עובד רק חופשי עם דאמבלים, לא אוהב מוט.

נשמע כמו טכניקה לא נכונה.
יש לך סרטון שלך מבצע בנץ'? אם כן אשמח שתעלה לכאן ונוכל לבקר את הטכניקה.

קשה לי להאמין שאם אתה לא מסוגל בנץ' עם מוט אז עם דאמבלים יהיה דווקא בסדר.

בכל מקרה אם הכאבים לא חולפים ממליץ שתפנה לאיש מקצוע שיכוון אותך.

תרגילים חלופיים: שכיבות סמיכה, מקבילים, פרפר עם דאמבלים (ממליץ על הרצפה על מנת לא לסכן את הכתפיים).
רק שתדע שבכך אתה אמנם תפתור את הסיפטומים, אבל עדיין לא תטפל בבעיה עצמה...

• פותח/ת השרשור

תרגילים חלופיים: שכיבות סמיכה, מקבילים, פרפר עם דאמבלים (ממליץ על הרצפה על מנת לא לסכן את הכתפיים).

סרטון שלי אין לי.

זו כן בעיה בטכניקה, הטכניקה שלי טובה חוץ מהוצאת המוט מהכלוב או יותר נכון מהכסאות בר שאני משתמש כרגע, הכאב במאה אחוז הוא בגלל איך שאני מוציא את המוט

אני לא יודע אם זו באמת הטכניקה או בגלל שאין לי כלוב והכסאות גורמים לזה, אבל גם אם זו באמת בעיה בטכניקה שאני מאמין שכן, אני לא יכול לעשות בנץ' כי זה ממש מסוכן בלי כלוב קרה פעמיים או שלוש שלא הצלחתי להחזיר את המוט על הכסאות והוא נפל עליי ובמזל לא קרה לי כלום.

הכאבים היו בהתחלה בשני הידיים ביד האחורית, לא עשיתי שבוע בנץ' ואז זה עבר והאימון האחרון,האימון השני שעשיתי בו בנץ מאז ההפסקה, העלתי בו משקל ב2.5 קילו הכאב חזר אבל רק ביד שמאל, היום היו לי כאבים, מקווה שעד ראשון זה יעבור.

שומע, עברתי קצת על נושאים שקשורים לזה באתר
וראיתי את זה:

"ללחיצת חזה יש תרגילי עזר שונים, תלוי איפה הסטיקי פוינט ומה צריך לשפר.
באופן כללי, מקבילים לדעתי עדיפים באחיזה צרה מכיוון שזה יעזור לחזק את הטרייספס והוא השריר הראשון שיכשיל אותך בלחיצה."

יכול להיות שאני צריך לחזק את הטרייספס, אז לעשות מקבילים או אפילו מקבילים במשקל יכולים לפתור את הבעיה?
אני לא הולך לעשות חודש בערך בנץ' עד שאני אקנה כלוב, אז מקבילים יכול להווה תחליף טוב ואפילו פתרון לבעיה?

עוד שאלה, אני עושה כרגע בFBW אז אני די אוכל אותה מבחינת המשקל עבודה שאני יכול לעשות בבנץ' והוא יפגר מאחור משאר התרגילים נכון?

בכל מקרה מה היית ממליץ על בנץ' עם דאמבלים או מקבילים עם משקל ל5X5?
איך אני יכול להוסיף משקל למקבילים? תיק על הגב זה בסדר?
או בבנץ' עם דאמבלים זה תרגיל מבודד לא? אז לבצע אותו לאחר שאני מסיים עם המורכבים?

במקבילים תשים תיק מקדימה, לא על הגב.

בכל מקרה לא מבין מה מונע ממך לעשות בנץ' עם מוט אבל כן מאפשר לך עם דאמבלים.

כל האפשרויות טובות. תבחר את זאת שאתה הכי נהנה ממנה.

בנץ' עם דאמבלים זה תרגיל מורכב לכל דבר, ואפילו יותר מבנץ' פרס עם מוט בגלל שכאן אתה צריך להקנות יציבות לכל יד בנפרד וזה מערב שרירים נוספים.

אם תתחזק במקבילים או בבנץ' עם דאמבלים אז בוודאות הבנץ' שלך ישתפר, אפילו שלא עבדת עליו באופן ישיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית