ייעוץ בנוגע לביצים

מצב
השרשור נעול

amitiiiii13

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שמעו אני אוכל 3 ביצים ביום ואוכל גם עם הצהוב יעני עם הכול ביחד
עכשיו חברים שלי אמרו שזה לא בריא , זה נכון?
ואם כן תפרטו בבקשה

הטוב נראה כמו באן. מעוניין?
אתה צוחק נכון?

אחרי שאני שואל שאלות רציניות ובאמת מצפה לתשובה, אתה עונה בילדותיות, שחצנות וטיפשיות אני זה שצריך לקבל פה את הבאן?
אני חושב שהתבלבלת.

אתה צוחק נכון?

אחרי שאני שואל שאלות רציניות ובאמת מצפה לתשובה, אתה עונה בילדותיות, שחצנות וטיפשיות אני זה שצריך לקבל פה את הבאן?
אני חושב שהתבלבלת.

לא, לא התבלבלתי. אתה שואל שאלות מפגרות אחרי שמשה כבר ענה עליהן עשרות פעמים, כולל באשכול הזה, ועוד מסתלבט עליי. יותר מזה, אתה חופר אחרי שכולם סיימו וזה לא מצחיק.

לא, לא התבלבלתי. אתה שואל שאלות מפגרות אחרי שמשה כבר ענה עליהן עשרות פעמים, כולל באשכול הזה, ועוד מסתלבט עליי. יותר מזה, אתה חופר אחרי שכולם סיימו וזה לא מצחיק.
יותר מזה, אני חופר יותר מידי? ועוד אחרי שכולם סיימו?! אוי ואבוי!
יותר מזה, זה לא מצחיק?

משה כתב בפירוש שHDL וLDL הם ערכים בגוף ולא נמצאים במזון,
זה עדיין לא עוזר לי - האם יש הבדל בין הכולסטרול בביצה לכולסטרול במזון אחר?
מה הסיבה שלאנשים יש יתר כולסטרול בגוף ואף חולים בגלל זה? כי הגוף שלהם מייצר או כי הם אוכלים יותר מידי? - לפי מה שהבנתי מכם ניתן לאכול אין-סוף ביצים, וזה לא יזיק לי ולו טיפה.

לדעתי משה - אם אתה רואה את זה, עם כל הכבוד שאתה מכיר את הבחור הרבה זמן, תאמר לו משהו על צורת דיבור והתנהלות לאנשים שבאמת מבקשים עזרה, הצטפרתי לפורום כי קיבלתי הרבה המלצות לגביו, אני רואה שלרובכם יש ידע אבל איפה השיתוף בו?
כפורום שמכבד את עצמו, הייתי עושה משהו בנידון.

יותר מזה, זה לא מצחיק?

מה הסיבה שלאנשים יש יתר כולסטרול בגוף ואף חולים בגלל זה? כי הגוף שלהם מייצר או כי הם אוכלים יותר מידי? - לפי מה שהבנתי מכם ניתן לאכול אין-סוף ביצים, וזה לא יזיק לי ולו טיפה.

לדעתי משה - אם אתה רואה את זה, עם כל הכבוד שאתה מכיר את הבחור הרבה זמן, תאמר לו משהו על צורת דיבור והתנהלות לאנשים שבאמת מבקשים עזרה, הצטפרתי לפורום כי קיבלתי הרבה המלצות לגביו, אני רואה שלרובכם יש ידע אבל איפה השיתוף בו?

לדעתי, חבוב, אתה לא בפקולטה לרפואה. אבל כמה עובדות משעשעות:

כולסטרול הוא כולסטרול. אם הוא לא היה כולסטרול היה לו שם אחר.
אנשים חולים מכולסטרול? ממתי כולסטרול זו מחלה?
אי אפשר לאכול אינסוף ביצים כי זה ידרוש אינסוף זמן ותוחלת החיים של בן אדם היא סופית.
אם היית מחפש קצת היית מקבל תשובות לכל השאלות שלך, אבל לא, מבחינתך שיתוף ידע זה כשמאכילים אותך בכפית. אז זה לא עובד כאן ככה, ומשה לא יעזור לך בזה.

לדעתי, חבוב, אתה לא בפקולטה לרפואה. אבל כמה עובדות משעשעות:

כולסטרול הוא כולסטרול. אם הוא לא היה כולסטרול היה לו שם אחר.
אנשים חולים מכולסטרול? ממתי כולסטרול זו מחלה?
אי אפשר לאכול אינסוף ביצים כי זה ידרוש אינסוף זמן ותוחלת החיים של בן אדם היא סופית.
אם היית מחפש קצת היית מקבל תשובות לכל השאלות שלך, אבל לא, מבחינתך שיתוף ידע זה כשמאכילים אותך בכפית. אז זה לא עובד כאן ככה, ומשה לא יעזור לך בזה.
קודם כל, להסיק מסקנות שאיני לומד בפוקולטה לרפואה מהאשכול הזה, זה מגוחך לחלוטין ואני מקווה שאתה מבין מדוע.
כשאתה תבוא לhwzone ותשאל שאלה, נראה מי יצחק על מי.

לא ביקשתי האכלה בכפית, במקום להשתחצן ולנסות להצחיק את החברים שלך לפורום, יכולת פשוט לענות על השאלה או להפנות אותי לאשכול בו ענו על שאלה זו לפני-כן.

לא ביקשתי ממשה שיעזור לי בזה, ביקשתי ממנו שידבר איתך לגבי צורת ההתייחסות שלך לחברי פורום.
אם לא נצחק עלייך שאתה דביל איך תלמד?
הדביל מבינינו, הוא אתה.
תחשוב ואתה תבין למה, אם אתה באמת לא מבין מצבך קשה משחשבתי...

קודם כל, להסיק מסקנות שאיני לומד בפוקולטה לרפואה מהאשכול הזה, זה מגוחך לחלוטין ואני מקווה שאתה מבין מדוע.
כשאתה תבוא לhwzone ותשאל שאלה, נראה מי יצחק על מי.

לא ביקשתי האכלה בכפית, במקום להשתחצן ולנסות להצחיק את החברים שלך לפורום, יכולת פשוט לענות על השאלה או להפנות אותי לאשכול בו ענו על שאלה זו לפני-כן.

לא ביקשתי ממשה שיעזור לי בזה, ביקשתי ממנו שידבר איתך לגבי צורת ההתייחסות שלך לחברי פורום.
אש קרה הוא שיאן עולם באוברקלוק לI7, הוא לא שואל שאלות הוא רק מתחכם.
בכל מקרה, בן אדם, יש לך חיפוש למעלה, תכתוב כולסטרול ויהיה לך מספיק חומר לקרוא עד שתוכלת החיים האין סופית שלך תגמר.

oRx כמה ביצים אתה אוכל ביום ?

יותר מזה, זה לא מצחיק?

טוב בוא נסגור את זה, כי זה נגרר יותר מדי.
אין הבדל בין הכולסטרול בביצה לכולסטרול במזון אחר, יש הבדלים בכמויות, בביצה יש כ-300 מ"ג כולסטרול.
הסיבה שיש לאנשים כולסטרול יותר או פחות מאנשים אחרים מתפלג ל:
א. גנטיקה
ב. חוסר פעילות גופנית
ג. תזונה לקוייה

אי אפשר לאכול אין סוף ביצים, כמו שאי אפשר ללגום אין סוף מים - כל דבר במינון הלא נכון יזיק. אף אחד לא יגיד לך כמה ביצים לאכול, אבל בוא נגיד שבגבול הטעם הטוב והריאלי של לדוגמה 5-6 ביצים ביום שום דבר לא יקרה, גם מ-10 לא יקרה שום דבר כנראה אבל אלו כבר לא מספרים ריאלים לאדם הממוצע.

הנושא ננעל. (יש מאמר בפורטל שנקרא "שומנים על מה ולמה", ממליץ לעבור עליו)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית