הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית עזרה|חיטוב

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
טוב הקיצר אני מתחיל יום ראשון חיטוב. אבל אין לי מושג מה לעשות... אני לא יודע איך ליבנות תפריט לחיטוב (בחיטוב שעבר עשיתי חיטוב בלי תפריט והיה הרבה אירובי זה היה יותר דיאטה) בשביל לישמור על המאסה שלי... וגם אני יכול לעשות רק FBW/AB כי אני לא יכול לעשות תרגילים מורכבים (חוץ מבנץ') בחדר כושר כי כמו שאמרתי אין כלוב וחדר כושר צפוף מאודדד (20 אנשים ואין מקום). קיצר עזרה דחופה אני צריך מה עושים??

תחשב BMR, תאכל 500 מתחת לנייטרלי ולאט לאט תוריד, אני ממליץ בהתחלה בחיטוב על ה ZONE DIET, בשבועיים הראשונים אל תעשה העמסות ואחרי זה תתחיל לעשות העמסה אחת לשבועיים, בסוף שישאר לך להוריד את השומן עיקש ממליץ לעביר לתכנית עם קארב סייקלינג ומשחקי פחמימה כמו UD2\רצח ה-PSMF או סתם דל-פחממה רגיל.
בהצלחה

כבר החלטת שאתה הולך על חיטוב 😃
ואתה מתחיל בעוד יומיים!!
למרות שזה נשמע טוב שאתה לא מבזבז סתם זמן
אבל עדיף לקחת קצת זמן לקרוא כמה מאמרים עדיף מלשאול סתם פה
כנס לפורטל ותקרא הרבה על חיטוב לפני שאתה מתחיל עם זה !
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני קראתי על התזונה בחיטוב והבנתי מה עושים. עכשיו לחלק העיקרי שזאת התוכנית... אני קראתי עכשיו 5X5 גרסא ליניארית כי ראיתי שהרבה כאן עושים אותה בחיטוב, אבל בתאכלס זאת תוכנית מורכבת מידי בישבילי אני רוצה ללכת על משו פשוט... אוליי על AB ולעשות אותה 3 פעמים בשבוע עם כל התרגילים אבל זאת פעם ראשונה שתיהיה שאני יעשה מילטרי פרס, דד וסקוואט אז אני יעבוד על טכניקה ואני אפרסם סירטונים לשיפור

קיצר מה אתם אומרים על תוכנית כזאת לחיטוב?

A

סקוואט 3X6
מכרעיים 3X8-12

חזה:
בנץ' פרס 3X5-6
פרפר 3X8-12

יד קדמית:
כפיפת מרפקים מוט W עמידה 3X8-12

B

גב:
מתח 3XMAX
מסור 2X10
דדליפט (סוף אימון) 1X5

כתפיים:
פרס 3X6

יד אחורית:
מקבילים 3XMAX

ד''א, תגידו אם אני עושה תרגיל לגב במתח הצר (יש מתח רחב ויש מתח שהוא צר) זה עדיין טוב לגב נכון? כי עדיין קשה לי ברחב אני כבד מידי בשביל הידיים שלי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית