הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי Bentover

Omerboaron

משתמש מתחיל
95
3
נק' מוניטין:
13
95
3
אהלן
הגיוני שאני לא מרגיש את העבודה בתרגיל?
רק בסט השלישי אני מרגיש

• פותח/ת השרשור

אתה יכול לשלוח קישור אחי?

נראה שהמשקל לא קרוב אפילו ללאתגר אותך...

חפש בגוגל lifting straps...
אבל זה לא העניין פה לדעתי... לדעתי אתה עובד קל מידי ובגלל זה אתה לא מרגיש את זה

תתחיל להעלות משקלים

תהיה יותר מכופף, תעבוד יותר מבוקר, עם משקל שמאתגר אותך ואני בטוח שתרגיש.
אם תנסה להרים מהמרפקים אז בכלל...
ומשקל שמאתגר אותך, לא משקל מוגזם.

אני תוך כדי הסט משחק עם הזווית של המוט שמגיע לגב , פעם יותר לגב עליון פעם יותר לטיסמוס מה שמרגיש לי יותר טוב.
נראה שהמשקל קל לך גם
נסה פעם שהמוט יגיע לפטמות,נסה אולי מוט יגיע לחזה תחתון

• פותח/ת השרשור
תהיה יותר מכופף, תעבוד יותר מבוקר, עם משקל שמאתגר אותך ואני בטוח שתרגיש.
אם תנסה להרים מהמרפקים אז בכלל...
ומשקל שמאתגר אותך, לא משקל מוגזם.
בכיפוף יותר מדי אני מרגיש את הגב התחתון על יתר המידה וזה מקשה לי על הריכוז בתרגיל
לגבי העבודה עם הידיים אני מרגיש הרבה יותר עבודה כשאני מקריב לבטן, זה תקין? והמשקל כבר ממזמן 15 קילו בכל צד זה סרטון די ישן

ממליץ לבצע עם תמיכה לחזה ובמנח יותר אופקי (Seal Row זו אופציה נהדרת).
אם יש לך סקוואט ודדליפט בתכנית העומס על זוקפי הגב כאן הוא מיותר ועדיף להימנע ממנו.

בכיפוף יותר מדי אני מרגיש את הגב התחתון על יתר המידה וזה מקשה לי על הריכוז בתרגיל
לגבי העבודה עם הידיים אני מרגיש הרבה יותר עבודה כשאני מקריב לבטן, זה תקין? והמשקל כבר ממזמן 15 קילו בכל צד זה סרטון די ישן

אוקי אבל ככל שתרד יותר, טווח תנועה יגדל.(לא אומר לך מה לעשות, רק מציין)

חלוקת עומסים שונה, זה הכל.
תמיכה לחזה כמו שאמר סרגיו זה מצוין אבל טווח התנועה יקטן כי המוט יעצור לפני הבטן ויפגע בספה.
יש לך איך לעשות רווח מספיק גדול כדי שהמוט יעבור דרכו ותגיע לבטן?
ובכלל, לשם מה אתה עושה חתירה? שקלת לעבוד עם דאמבלס יד יד?(שים רגל על ספסל, יוריד עבודה מגב תחתון)

תמיכה לחזה כמו שאמר סרגיו זה מצוין אבל טווח התנועה יקטן כי המוט יעצור לפני הבטן ויפגע בספה.
ובכלל, לשם מה אתה עושה חתירה? שקלת לעבוד עם דאמבלס יד יד?(שים רגל על ספסל, יוריד עבודה מגב תחתון)

*תלוי בספה, כנראה לא משמעותי ועדיף מהטווח תנועה של עכשיו אבל מי אני שאומר. קטונתי.

תנסה pendlay row, גם במשקל שאתה עובד איתו שכמו שנאמר לך לא קרוב ללאתגר אותך אתה תרגיש יותר את הגב.

אפשר להשתמש גם בסוג מוט אחר.
Cambered bar, Trap-bar, Buffalo bar וכו' שיגדילו את טווח התנועה הפוטנציאלי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממליץ לבצע עם תמיכה לחזה ובמנח יותר אופקי (Seal Row זו אופציה נהדרת).
אם יש לך סקוואט ודדליפט בתכנית העומס על זוקפי הגב כאן הוא מיותר ועדיף להימנע ממנו.

יש לי דדליפט רומני וסומו דדליפט, סקוואט בסמית מאשין (כי אין כלוב לצערי)
אז מה אתה אומר להמשיך עם התרגיל? או להמנע?

*תלוי בספה, כנראה לא משמעותי ועדיף מהטווח תנועה של עכשיו אבל מי אני שאומר. קטונתי.

יש לי בתכנית דאמבל יד יד כמו שציינת. מרגיש יופי את ה״כנפיים״ ולפעמים מבצע גם דרופ סט
לשם מה אני עושה חתירה?, אין לי ידע נרחב בכדי לענות לך על השאלה

לגבי הספה אבדוק את בנושא

יש לי בתכנית דאמבל יד יד כמו שציינת. מרגיש יופי את ה״כנפיים״ ולפעמים מבצע גם דרופ סט

לגבי הספה אבדוק את בנושא
אם אתה כבר עושה חתירה בדאמבלים כנראה שאין צורך לעשות גם בנט אובר

לגבי הספה אבדוק את בנושא
אם אין לך ידע נרחב בתחום קרוב לוודאי שלא שתצטרך את שני החתירות(תשאיר לי את הקישור)

אתה עושה רוטציה בינהם? כי אז אולי היה הגיון(נגיד יום אימון עם דגש לכח במוט ואימון לדגש היפרטרופיה/אימון קל בדאמבלס)
אבל לעשות את שניהם? מיותר. תתמקד ב1.
אם אין לך ידע נרחב בתחום קרוב לוודאי שלא שתצטרך את שני החתירות(תשאיר לי את הקישור)

אתה עושה רוטציה בינהם? כי אז אולי היה הגיון(נגיד יום אימון עם דגש לכח במוט ואימון לדגש היפרטרופיה/אימון קל בדאמבלס)

אפשרי לעשות רוטציה בין תרגיל משיכה לתרגיל חתירה(כנראה שתרצה לרוב כבד בחתירה אם תעבוד ככה, אבל תלוי בתכנית)

• פותח/ת השרשור

אפשרי לעשות רוטציה בין תרגיל משיכה לתרגיל חתירה(כנראה שתרצה לרוב כבד בחתירה אם תעבוד ככה, אבל תלוי בתכנית)

אם אני אעבוד כח במוט ואז אימון קל/היפרטרופיה בדאמבלים זה יהיה טוב?

אם אני אעבוד כח במוט ואז אימון קל/היפרטרופיה בדאמבלים זה יהיה טוב?
מישהו קבע שאימון קל זה היפרטרופיה?
לנושא, לא ממליץ בכלל לעבוד כבד בחתירות.
תעבוד כבד במשיכות כמו דדליפט או מתח.
בתרגיל עם פוטנציאל 'צ'יטינג' גבוה כמו חתירה (לא משנה מוט או דאמבלים) תעבוד קל יותר.

• פותח/ת השרשור
מישהו קבע שאימון קל זה היפרטרופיה?
לנושא, לא ממליץ בכלל לעבוד כבד בחתירות.
תעבוד כבד במשיכות כמו דדליפט או מתח.
בתרגיל עם פוטנציאל 'צ'יטינג' גבוה כמו חתירה (לא משנה מוט או דאמבלים) תעבוד קל יותר.
סבבה...תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית