נק' מוניטין:
13
- 95
- 3
אהלן
הגיוני שאני לא מרגיש את העבודה בתרגיל?
רק בסט השלישי אני מרגיש
הגיוני שאני לא מרגיש את העבודה בתרגיל?
רק בסט השלישי אני מרגיש
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח שתנסח יותר טוב איך לעבוד עם רצועות?בטוח עובד כבד מספיק? אם כן נסה רצועות. אני מרגיש את הגב הרבה יותר טוב איתן.
רצועות אחיזה...אשמח שתנסח יותר טוב איך לעבוד עם רצועות?
בכיפוף יותר מדי אני מרגיש את הגב התחתון על יתר המידה וזה מקשה לי על הריכוז בתרגילתהיה יותר מכופף, תעבוד יותר מבוקר, עם משקל שמאתגר אותך ואני בטוח שתרגיש.
אם תנסה להרים מהמרפקים אז בכלל...
ומשקל שמאתגר אותך, לא משקל מוגזם.
בכיפוף יותר מדי אני מרגיש את הגב התחתון על יתר המידה וזה מקשה לי על הריכוז בתרגיל
לגבי העבודה עם הידיים אני מרגיש הרבה יותר עבודה כשאני מקריב לבטן, זה תקין? והמשקל כבר ממזמן 15 קילו בכל צד זה סרטון די ישן
אוקי אבל ככל שתרד יותר, טווח תנועה יגדל.(לא אומר לך מה לעשות, רק מציין)
חלוקת עומסים שונה, זה הכל.
תמיכה לחזה כמו שאמר סרגיו זה מצוין אבל טווח התנועה יקטן כי המוט יעצור לפני הבטן ויפגע בספה.
יש לך איך לעשות רווח מספיק גדול כדי שהמוט יעבור דרכו ותגיע לבטן?
ובכלל, לשם מה אתה עושה חתירה? שקלת לעבוד עם דאמבלס יד יד?(שים רגל על ספסל, יוריד עבודה מגב תחתון)
תמיכה לחזה כמו שאמר סרגיו זה מצוין אבל טווח התנועה יקטן כי המוט יעצור לפני הבטן ויפגע בספה.
ממליץ לבצע עם תמיכה לחזה ובמנח יותר אופקי (Seal Row זו אופציה נהדרת).
אם יש לך סקוואט ודדליפט בתכנית העומס על זוקפי הגב כאן הוא מיותר ועדיף להימנע ממנו.
אוקי אבל ככל שתרד יותר, טווח תנועה יגדל.(לא אומר לך מה לעשות, רק מציין)
חלוקת עומסים שונה, זה הכל.
יש לך איך לעשות רווח מספיק גדול כדי שהמוט יעבור דרכו ותגיע לבטן?
ובכלל, לשם מה אתה עושה חתירה? שקלת לעבוד עם דאמבלס יד יד?(שים רגל על ספסל, יוריד עבודה מגב תחתון)
*תלוי בספה, כנראה לא משמעותי ועדיף מהטווח תנועה של עכשיו אבל מי אני שאומר. קטונתי.
אם אתה כבר עושה חתירה בדאמבלים כנראה שאין צורך לעשות גם בנט אובריש לי דדליפט רומני וסומו דדליפט, סקוואט בסמית מאשין (כי אין כלוב לצערי)
אז מה אתה אומר להמשיך עם התרגיל? או להמנע?
יש לי בתכנית דאמבל יד יד כמו שציינת. מרגיש יופי את ה״כנפיים״ ולפעמים מבצע גם דרופ סט
לשם מה אני עושה חתירה?, אין לי ידע נרחב בכדי לענות לך על השאלה
לגבי הספה אבדוק את בנושא
אם אין לך ידע נרחב בתחום קרוב לוודאי שלא שתצטרך את שני החתירות(תשאיר לי את הקישור)יש לי דדליפט רומני וסומו דדליפט, סקוואט בסמית מאשין (כי אין כלוב לצערי)
אז מה אתה אומר להמשיך עם התרגיל? או להמנע?
יש לי בתכנית דאמבל יד יד כמו שציינת. מרגיש יופי את ה״כנפיים״ ולפעמים מבצע גם דרופ סט
לשם מה אני עושה חתירה?, אין לי ידע נרחב בכדי לענות לך על השאלה
לגבי הספה אבדוק את בנושא
אם אין לך ידע נרחב בתחום קרוב לוודאי שלא שתצטרך את שני החתירות(תשאיר לי את הקישור)
אתה עושה רוטציה בינהם? כי אז אולי היה הגיון(נגיד יום אימון עם דגש לכח במוט ואימון לדגש היפרטרופיה/אימון קל בדאמבלס)
אבל לעשות את שניהם? מיותר. תתמקד ב1.
אם אין לך ידע נרחב בתחום קרוב לוודאי שלא שתצטרך את שני החתירות(תשאיר לי את הקישור)
אתה עושה רוטציה בינהם? כי אז אולי היה הגיון(נגיד יום אימון עם דגש לכח במוט ואימון לדגש היפרטרופיה/אימון קל בדאמבלס)
אבל לעשות את שניהם? מיותר. תתמקד ב1.
אפשרי לעשות רוטציה בין תרגיל משיכה לתרגיל חתירה(כנראה שתרצה לרוב כבד בחתירה אם תעבוד ככה, אבל תלוי בתכנית)
מישהו קבע שאימון קל זה היפרטרופיה?אם אני אעבוד כח במוט ואז אימון קל/היפרטרופיה בדאמבלים זה יהיה טוב?
סבבה...תודה רבהמישהו קבע שאימון קל זה היפרטרופיה?
לנושא, לא ממליץ בכלל לעבוד כבד בחתירות.
תעבוד כבד במשיכות כמו דדליפט או מתח.
בתרגיל עם פוטנציאל 'צ'יטינג' גבוה כמו חתירה (לא משנה מוט או דאמבלים) תעבוד קל יותר.