הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה עם העיניים

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
ההורים שלי עפו עליי היום ואמרו שאני צריך להפסיק להתאמן בגלל איזו בעיית ראייה..

המספר שלי במשקפיים הוא בערך -5.. זה לא כזה נורא ואני אפילו מתאמן בלעדיהן..

קיצר אז איזה רופא אמר להם שככל שאני מפעיל לחץ,בעיקר באימוני התנגדות אז גודל הסיכוי שהרשתית שלי תתנתק או משהו בגלל הלחץ..

יש משהו בדברים שלו?? ומה אני יכול לעשות .. כי ההורים שלי ממש לוחצים לבטל את המנוי..

מה אני אעשה, הרבה כותבים כאן (או שמגיעים מכאן למקומות אחרים ;-)) מתעסקים בסמנטיקה.

נערך לאחרונה:
לי היה -10 בעין שמאל ו-4 בערך בעין ימין עברתי ניתוח לייזר בעין ימין והשתלת עדשה בעין שמאל
הרופא אמר כמובן שאני צריך להתאושש משהו כמו שבועיים 3 ואז לחזור להתאמן איך שבא לי
(ואני גם הזכרתי לו את הקטע שאני מפעיל המון לחץ באימון והוא אמר שאין מה לדאוג בקשר לעיניים)

ככה עידן גולני התחזק, כל אימון הוא לא ראה כמה משקל יש אז הוא שם מחדש את מה שהוא שם אימון שעבר

ההורים שלי עפו עליי היום ואמרו שאני צריך להפסיק להתאמן בגלל איזו בעיית ראייה..

המספר שלי במשקפיים הוא בערך -5.. זה לא כזה נורא ואני אפילו מתאמן בלעדיהן..

קיצר אז איזה רופא אמר להם שככל שאני מפעיל לחץ,בעיקר באימוני התנגדות אז גודל הסיכוי שהרשתית שלי תתנתק או משהו בגלל הלחץ..

יש משהו בדברים שלו?? ומה אני יכול לעשות .. כי ההורים שלי ממש לוחצים לבטל את המנוי..

אם תגובת הרופא לא מספיקה, תחפש חוות דעת נוספת.

יש מספיק סיבות לא טובות כדי לא להתאמן, אל תחפש בכח עוד אחת.

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי ניתוח לייזר...
תשתדל לא להרים כבד חודש אחרי הניתוח...ולא להתאמן שבוע אחריו...
עיניים זה לא צחוק , יא חביבי.

ולפותח הפוסט....נראה לי שלחצים יכולים לגרום נזק, אבל לפני שהקרנית תפגע יתרסק לך הגב...אז כלל עוד הגב שלם בטח ובטח הקרנית שלמה ובטוחה.
נ.ב
מספר חמש זה די עיוור....

5 זה באמת לא כזה עיוור.. מה שצריך אני רואה ועם משקפיים בכלל לא נוח לי באימון
גם אני חשבתי להשתמש בעדשות.. אבל זה נראה יותר מדי התעסקות עם העיניים..
חוץ מזה גם חשבתי לעשות ניתוח לייזר.. אפשר לעשות אותו כבר בגיל 18?? או צריך לחכות ל20+??

תודה לכולם.. קבעתי בדיקה שבוע הבא נראה מה יהיה..

אני עם מספר -2 בקושי רואה לאיפה אני משתין,דרך אגב אני מרכיב עדשות סיליקון,אתה לא מרגיש כלום בעיניים.
אבל הבאסה בעדשות שאתה חוזר מאוחר בלילה אין לך כוח לשתוף את המחסנית ולהוציא אותן מהעיניים,נרדמתי איתן פעם אחת אבל לא הרגשתי כלום,גם קרו כמה פעמים שהוצאתי אותן ולא מילאתי מי חמצן במחסנית,ככה שצריך להיות די אחראי עם זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית