הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד אני יכול לשפר אחיזה בכללי

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך

tuki

משתמש מתחיל
174
28
נק' מוניטין:
39
174
28
אני רוצה לדעת כיצד אני יכול לשפר את האחיזה שלי בעיקר בדדליפט. העליתי משקל אימון אחרון ומבחינת הגוף המשקל היה סביל אבל האחיזה הרגישה לא אחידה ונלחמתי כדי לסגור את כפות הידיים בחזרה\שתיים אחרונות (מתוך 5 חזרות) - זה לא הרגיש שמחליק אלא ממש כף היד נפתחה כי היא לא חזקה מספיק.

מאמין שאם אני אעלה פעם הבאה המשקל פשוט ינצח את האחיזה.

יש משהו מומלץ? אולי לתפוס מוט עם משקל לכמה שניות בסוף אימון או משהו בסגנון?

תודה 😃

אתה משתמש במגנזיום? אם לא, כדאי להתחיל.

אתה יכול להחזיק מוט עמוס למספר סטים. להשתמש בגריפר. להתלות על המתח עם שתי ידיים/יד אחת למספר סטים ולהעלות את הזמן בהדרגה. Farmer's walk. להחזיק פלטות באצבעות.

אתה אוחז באחיזה משולבת? אם כן אז אחד הדברים שחיזקו לי את האחיזה היה בחימומים כמה שאפשר הייתי עושה באחיזה רגילה.

לעבוד עם אחיזה רגילה בחימום כמה שאפשר, ובחזרה האחרונה בסוף כל סט להחזיק את המוט כמה שאתה יכול, וכמובן להתחזק בתרגילים כמו מתח וחתירה שגם מחזקים את האחיזה.

• פותח/ת השרשור
אני אוחז רגיל ואני לא רוצה כרגע לעשות אחיזה משולבת.

לא משתמש במגנזיום למי ששאל - בכל מקרה, מה מגנזיום יכול לעזור במקרה אצלי? המוט לא מחליק מהזעה, פשוט כף היד שלי נפתחת כי האחיזה לא חזקה מספיק. מגנזיום יעזור במקרים שלא קשורים להזעה?

• פותח/ת השרשור
לא עדיף להתקדם כמה שיותר באחיזה רגילה? אני לא מרים כל כך הרבה אז אולי כדאי להמשיך עם אחיזה רגילה ופשוט לחזק אותה לפני שאני עובר למשולבת. לא כך?

בלי אחיזה משולבת / הוק גריפ / רצועות + מגנזיום אין לך סיכוי להגיע למשקל סביר בדדליפט, באופן די ברור.

אחיזה מושלבת קלה יותר ,
מגנזיום אבקה או נוזל
רצועות כמו של RDX לליפוף סביב המוט
בחדר כושר אצלנו אני גם לוקח גומיה ומלפפץ אותה סביב המתח או הבאר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית