הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדי כושר יסגרו?

שוב היה אפשר למנוע את כול זה אם הממשל הסיני היה פועל נכונה יותר
אם לא היו אוסרים להם את החיות והיו מפעילים רגולציה ובכך לפחות בודרים את החיות שהם אוכלים לפניי אז כול זה היה נמנע
הבעיה שממשל הסיני הוא אקשן למשך שנים אומרים לו על הדברים האלו(בהקשר גם לנזק הסביבתי שהוא עושה ברחבי המדינה)
אבל בסופו ששל דבר זה תמיד מאחור מדיי
אני מסכים איתך.
אז למה התנפלת על @Avanti שאמר שהכל אשמת הסינים שלא אקפו, לא הודיעו בזמן, ושיש להם חולי נפש במדינה.
ועוד @Sergio_Katz התנפל עליו שהוא גזען.

אני מסכים איתך.
אז למה התנפלת על @Avanti שאמר שהכל אשמת הסינים שלא אקפו, לא הודיעו בזמן, ושיש להם חולי נפש במדינה.
ועוד @Sergio_Katz התנפל עליו שהוא גזען.
כי זה לא קשור לזה שהם סינים או לזה שהם אוכלים עטלפים , זה כמו שאי יגידו לי שאני שונא ערבים רק בגלל שאני ישראלי

כי זה לא קשור לזה שהם סינים או לזה שהם אוכלים עטלפים , זה כמו שאי יגידו לי שאני שונא ערבים רק בגלל שאני ישראלי
אבל הוא לא אמר שזה בגלל שהם סינים.
הוא אמר שהכל אשמת אותם סינים חולי נפש שאוכלים בצורה מזוויעה.
אני סוג של יכול להבין אותו.
הוא לא הכליל סינים, הרי הרבה מהם גם טבעונים.
הוא ציין עובדה נכונה בסך הכל.

חוץ מזה, ידוע שהשחיטה הכשרה היא ללא כאב.
מצטער על השפה, אבל בולשיט.
שחיטה כשרה היא מהדרכים היותר נוראיות להרוג חיה, יותר גרוע מלמות ע"י אריה שתוקף את החיה, אריה לפחות יחנוק אותך למוות ותוך כמה שניות החיה מאבדת הכרה ומתה.
בשחיטה כשרה החיה חייבת לדמם למוות, כלומר היא מרגישה את עצמה מתה. בחלקים מסויימים של העולם שחיטה כשרה אסורה בגלל שהיא נחשבת התעללות בחיות.
שחיטה הומנית תהיה כדור לראש (או יתד גדולה ברוב המקרים). החיה מתה במקום.

זה לא זה שהם אכלו עטלף שגרם למחלה, אנשים לא מבינים שלעטלפים יש דווקא מערכת חיסונית מאוד חזקה
הבעיה היא שבאמת הממשל הסיני באמת אסר על המאכלים כאלו להתקיים כי זה חלר ממסורת כול שהיא שם
והסינים נאלצו לקנות את בשר העטלף משוק לא חוקי ובעל תנאי תאבורה מזעזעים, עד לרמה שאותם תנאים פגעו במערכת החיסונית של העטלף ולא אפשרו לו להתגבר על המחלה ולהתחסן.
למרבה האירוניה ככול הנראה אם הממשל היה מאפשר למכור את הבשר אך מפקח על תנאי התבוארה המצב היה כנראה נמנע.
הבעיה העיקרית היא לא התנאים של החיה, למרות שזה כן משחק תפקיד.
הבעיה העיקרית היא הקהילה בכפרים הנידחים בסין, שמדובר בהרבה אנשים שגרים בצפיפות ותנאי תברואה נמוכים. הם חוטפים וירוס לא משמעותי, לא מצליחים להבריא ממנו, ומעבירים אותו מאחד לשני במהירות עוד לפני שמישהו בכלל שם לב, ובינתיים הוירוס מתפתח

בריא כמו MSG וממתיקים מלאכותיים.
תודה אבל לא תודה. אני מהפרמטיבים שעדיין חושבים שאמא טבע יודעת הכי טוב ודואגת לנו, ואין יותר טוב ממזון לא מתועש וטבעי.
לגבי MSG כבר דיברנו, אבל בכל מקרה המטבח הסיני המסורתי הוא טבעי לחלוטין

אם תשאל אותי, הפאניקה סביב הנגיף יוצר יותר נזק מתועלת (העזתי לומר את זה, זהו, תחרימו אותי. זה דעתי).
לפאניקה באמת אין מקום, אבל בהחלט יש מקום לאמצעים קיצוניים.
הבעיה בוירוס הוא כמה הוא מדבק ואחוז המקרים הקשים שלו, שגבוה יחסית, ואם לא יעשה משהו קיצוני, יגרום לקריסה מוחלטת של מערכת הבריאות

אני בכלל סבור שרפואה טבעים וחיזוק מערכת החיסונית על ידי וויטמינים, מינרלים, פיטו כימיקאלים, תזונה מאוזנת ואורך חיים בריא הרבה יותר אפקטיבי נגד הנגיף. אבל אתה רואה 0 מאמץ לקדם את זה.
הבעיה בוירוס הוא לא ההדבקה של אדם רגיל, אלא של מי שפגיע במיוחד, במקרה שלהם גם התזונה הטובה ביותר לא תציל אותם

שחיטה כשרה היא מהדרכים היותר נוראיות להרוג חיה, יותר גרוע מלמות ע"י אריה שתוקף את החיה, אריה לפחות יחנוק אותך למוות ותוך כמה שניות החיה מאבדת הכרה ומתה.
זה הרבה בולשיט שמגיע ממישהו שהרגע טען על משהו אחר בולשיט.
כנראה שחסר לך כמה טיולים לספארי, אריה אוכל בעלי חיים כשהם עדיין חיים על פי רוב.

שחיטה הומנית תהיה כדור לראש (או יתד גדולה ברוב המקרים). החיה מתה במקום.
שחיטה וברית מילה זה לא נסיון להיות הומני, זה אחד המצוות של העם היהודי.
אני בטוח שיש סיבות רבות ושונות למה האלוקים, הבורא של הבעלי חיים ציווה עלינו לשחוט, גם אם לדעתך יש דרכים הומניות יותר כמו לדוגמה לאכול אותם חי כמו אריה 😛
לפאניקה באמת אין מקום, אבל בהחלט יש מקום לאמצעים קיצוניים.
הבעיה בוירוס הוא כמה הוא מדבק ואחוז המקרים הקשים שלו, שגבוה יחסית, ואם לא יעשה משהו קיצוני, יגרום לקריסה מוחלטת של מערכת הבריאות
אני מסכים איתך, אבל אתה לא יכול לתת הנחיות בלי להסביר לתקשורת כיצד למסור אותם, הם תמיד ינסו להפחיד כמה שיותר.
כבר נמאס לי לנגב עם טשיו בגלל כל המפגרים שחושבים שקרונה מתלבשת על התח... 🤬
הבעיה בוירוס הוא לא ההדבקה של אדם רגיל, אלא של מי שפגיע במיוחד, במקרה שלהם גם התזונה הטובה ביותר לא תציל אותם
אני מסכים איתך, אך אני סבור שלאדם בן 70 יש יותר סיכוי הישרדות עם מערכת החיסונית שלו פועלת טוב יותר בזכות אורך חיים בריא.

אבל הוא לא אמר שזה בגלל שהם סינים.
הוא אמר שהכל אשמת אותם סינים חולי נפש שאוכלים בצורה מזוויעה.
אני סוג של יכול להבין אותו.
הוא לא הכליל סינים, הרי הרבה מהם גם טבעונים.
הוא ציין עובדה נכונה בסך הכל.

הפיצו את הנגיף באופן מכוון אבל אורח החיים של קבוצה מסוימת באוכלוסייה האסייתית מוביל פעם אחר פעם לתפוצה של הנגיפים האל

אני הבנתי מזה שהוא מפנה אשמה על המנהגים שלהם ששוב זה לא המנהג עצמו זה איך מיישמים אותו
יכול להיות שטעיתי ואם העלבתי אותו על כך אני מתנצל

המטרה שלי בדיון הייתה להוכיח שזה לא העניין שהם אכלו עטלף שגרם למחלה זה גורמים אחרים שבני הם התאבורה והצפיפות כפי שקוצר אמר
הבעיה העיקרית היא לא התנאים של החיה, למרות שזה כן משחק תפקיד.
הבעיה העיקרית היא הקהילה בכפרים הנידחים בסין, שמדובר בהרבה אנשים שגרים בצפיפות ותנאי תברואה נמוכים. הם חוטפים וירוס לא משמעותי, לא מצליחים להבריא ממנו, ומעבירים אותו מאחד לשני במהירות עוד לפני שמישהו בכלל שם לב, ובינתיים הוירוס מתפתח
זה גם משהו שציינתי במהלך הדיון ברמת העיקרון הממשל הסיני גורם לבעיות האלו ואף אחד לא עומד נגדו על כך

זה הרבה בולשיט שמגיע ממישהו שהרגע טען על משהו אחר בולשיט.
אז בוא נוותר על דוגמת האריה, תסכים איתי ששחיטה כשרה היא לא הדבר הכי הומני שיש

שחיטה וברית מילה זה לא נסיון להיות הומני, זה אחד המצוות של העם היהודי.
טענה לגיטימית, אבל תסכים שהומניזם לא הייתה כוונת המשורר

אני בטוח שיש סיבות רבות ושונות למה האלוקים, הבורא של הבעלי חיים ציווה עלינו לשחוט, גם אם לדעתך יש דרכים הומניות יותר כמו לדוגמה לאכול אותם חי כמו אריה
אני מניח שאתה כבר יודע טוב מאוד מה יש לי להגיד על זה

אני מסכים איתך, אבל אתה לא יכול לתת הנחיות בלי להסביר לתקשורת כיצד למסור אותם, הם תמיד ינסו להפחיד כמה שיותר.
כבר נמאס לי לנגב עם טשיו בגלל כל המפגרים שחושבים שקרונה מתלבשת על התח
מסכים איתך

אני מסכים איתך, אך אני סבור שלאדם בן 70 יש יותר סיכוי הישרדות עם מערכת החיסונית שלו פועלת טוב יותר בזכות אורך חיים בריא.
אני מסכים, למרות שזה משהו שצריך להתבצע בשגרה ולאורך שנים, עכשיו זה כבר לא באמת יעשה הבדל אמיתי

אז בוא נוותר על דוגמת האריה, תסכים איתי ששחיטה כשרה היא לא הדבר הכי הומני שיש
לא מסכים ולא מכחיש.
אני לא יודע, מעולם לא נשחטתי או מתתי בצורה נעימה יותר.
טענה לגיטימית, אבל תסכים שהומניזם לא הייתה כוונת המשורר
יכול להיות שכן, יכול להיות שלא.
אבל גם אם לא, זה לא יפריע לי.
אני מניח שאתה כבר יודע טוב מאוד מה יש לי להגיד על זה
חחח....
כן.

דווקא לברית מילה יש יתרונות בריאותיים של מניעת זיהומים בעתיד וכו'.המוסלמים עצמם אימצו את המנהג הזה, וכאילו כדי 'להגדיל לעשות' החליטו ברוב טימטומם שצריך גם למול את הנשים האומללות שלהם שהגיעו לבגרותן.
וברור שמי שעושה את ברית המילה חייב להיות מוסמך לכך. מדובר בניתוח לכל דבר! וכמו ניתוח, גם הוא יכול להסתבך.

מילת נשים אינו מנהג מוסלמי, זה מנהג שמקורו באפריקה ואין לו קשר ישיר לאיסלאם.

לגבי מניעת זיהומים - כל מה שצריך לעשות זה לשטוף את האיזור. כמו כל איזור אחר בגוף. היית כורתת אוזן או אף כי הם יכולים להזדהם? לא. היית שוטפת אותם כמו שצריך.

מתי לדעתכם חדרי הכושר יחזרו לפעילות???
אני עובד בחדר כושר, הודיעו לנו שיהיה סגור ללפחות חודש והיום שאלתי את המנהל אם יש צפי מתי חוזרים והוא צחק עליי אז תבין שיקח הרבה יותר מחודש... הרבה הרבה יותר מחודש

אני עובד בחדר כושר, הודיעו לנו שיהיה סגור ללפחות חודש והיום שאלתי את המנהל אם יש צפי מתי חוזרים והוא צחק עליי אז תבין שיקח הרבה יותר מחודש... הרבה הרבה יותר מחודש

🥷

קח בחשבון שהמידע שיש לו זה המידע שיש לך. הוא יכול רק לשער

כולנו יכולים לשער, הוא זה שמפסיד אלפי שקלים מידי יום והוא הראשון שיש לו אינטרס לפתוח בחזרה את המכון
אבל זה לא אומר שזה שהוא בטוח שישאר סגור זה מה שיקרה

זה לא ריאלי בזמן משבר לחנך אנשים שלא יכולים לצאת מהבית, שאין להם גישה וקיבולת מנטלית לשנות הרגלי תזונה ולהתחיל להתאמן.

זה כמו שתגיד לבנאדם שהרגע פיטרו אותו מהעבודה, ״היית צריך להשקיע במיקרוסופט מתי שהיה לך כסף, עכשיו היית יכול להיות עשיר״.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית