הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הסגר כללי

מתחילת ההתפשטות המדינה מתנהלת בצורה פשוט בזיונית. עושים כל דבר אחרי שזה כבר לא רלוונטי. במקום להקדים תרופה למכה, מחכים למכה ואז כבר אין תרופה יעילה וצריך להילחם בתסמינים. אם למשל היו סוגרים את השמיים עוד לפני שזה הגיע לארץ, היום לא היה קורונה בישראל והפגיעה בכלכלה הייתה מינורית כי המשק היה עובד כרגיל. ושלא נדבר על האובדן בחיי אדם שזה עוד יגרום.
כמו כן, היום, כשצריך לעשות סגר כללי כמעט מוחלט (למעט רשתות מזון ומה שבאמת הכרחי), דוחים את זה ודוחים את זה ומטילים את ההגבלות בהדרגה. למה מחכים? שזה ימשיך להתפשט ויגיע למצב שלא יהיה אפשרי להשתלט על המצב? שבועיים - שלוש של סגר כללי ויתכן מאוד שסיימנו עם זה. לא מבין את המדיניות הדפוקה והחסרת אחריות הזאת שתעלה לנו בחיי אדם ובנזקים כלכליים אדירים.

תסלחו אני לא מקבל פקודות ממשלת מעבר פעם שלישית ברציפות, ובטח לא מ"ראש ממשלה" שנבחר פעם אחרונה ב2015.

תסלחו אני לא מקבל פקודות ממשלת מעבר פעם שלישית ברציפות, ובטח לא מ"ראש ממשלה" שנבחר פעם אחרונה ב2015.
וואלה לא מפתיע סתכל מה קרה באיטליה טמבל
upload_2020-3-17_17-52-37.png

אתה מוכן להידבק בקורונה בשביל משחקי אגו פוליטיים?
מה זה משנה שמדובר בממשלת מעבר?
עדיין צריכים להישמע להנחיות שלהם בנושא הקורונה בשביל להציל חיי אדם.
אסור שיקרה כאן מה שקורה עכשיו באיטליה.

לא הייתי כל כך ממהר להחמיר עם ההגבלות. המצב בארץ לא קרוב לקריסה שרואים באיטליה וייתכן שההגבלות הנוכחיות כבר מספיקות למיתון ההתשפטות של המחלה. צריך למצוא את ה-sweet spot שמאפשר יחס אופטימלי של חופש פרט - קצב הדבקה, וקצב הדבקה אופטימלי יכול להיות גם נמוך מדי.

לא הייתי כל כך ממהר להחמיר עם ההגבלות. המצב בארץ לא קרוב לקריסה שרואים באיטליה וייתכן שההגבלות הנוכחיות כבר מספיקות למיתון ההתשפטות של המחלה. צריך למצוא את ה-sweet spot שמאפשר יחס אופטימלי של חופש פרט - קצב הדבקה, וקצב הדבקה אופטימלי יכול להיות גם נמוך מדי.
הבעיה שישראלים בדעה של ״מי שמאמין לא מפחד״. פה זה גם יגיע למצב כמו באיטליה ועם כל הערסים הבבונים שיש פה כנראה המצב יהיה יותר גרוע..

אתה מבין שכרגע עם כל ההגבלות הנגיף ממשיך להתפשט..
לאט לאט אנחנו נגיע למצב שניהיה חייבים להשבית את המשק ולהכניס את כל המדינה לסגר. השאלה אם נעשה את זה עכשיו למשך של כמה שבועות עד שנגיע למצב שההתפשטות תחת שליטה, או שנחכה עוד ועוד (ובזמן הזה ידבקו אנשים נוספים וייגרם נזק כלכלי נוסף). כי כרגע זה ממש לא נראה כמו "sweet spot". ההתפשטות עדיין מתגברת בקצב אקספוננציאלי ואפילו לא ליניארי.

דווקא ריבלין כן הנשיא שלי, דביל שכמותך.
מבין שאתה לא העיפרון החד בקלמר אז אסביר

זה מימ מאמריקה אותם המפגרים ששמה אומרים זה לא הנשיא שלי שווים ערך לאנשים שלא מקבלים פוקדות מראש הממשלה שלהם

אין לך שום אמירה לקבל או לא לקבל את החוק

מבין שאתה לא העיפרון החד בקלמר אז אסביר

זה מימ מאמריקה אותם המפגרים ששמה אומרים זה לא הנשיא שלי שווים ערך לאנשים שלא מקבלים פוקדות מראש הממשלה שלהם

אין לך שום אמירה לקבל או לא לקבל את החוק
אני לא עיפרון, ובטח לא מחודד,
אך ידעתי מהיכן מימ זה.
ובכל זאת,
טראמפ נבחר. ביבי לא.
תתנסח קצת יותר יפה, כך יותר טוב.

המצב באיטליה לפני 3 שבועות היה זהה ואפילו טוב יותר מאשר שלנו. עם הרבה פחות חולים.
הנגיף הזה מדבק הרבה יותר משפעת. מאמינים פי 2-3 יותר.וישראל מדינה צפופה ברמה מחרידה. תחשבו בני ברק וירושלים למשל.

חופש פרט ממש לא אמור לעניין אף אחד במצב כזה.
באמת שלא.
תסבלו, ותסבלו בשקט. תשבו בבית ואל תתאמנו ואל תצאו לדברים לא נחוצים. אז תאבד קצת שריר, לא יקרוס העולם. אני בעד להקשיח את החוקים כמה שאפשר בתחום עד לרמות של קנסות עתק. אני בעד אפילו לעשות דברים יוצאי דופן שמזכירים משטר צבאי.
נשמע תלוש מהמציאות? מוגזם? לא נורא. תסבלו שבועיים שלוש. והכל יעבור.

לעומת זאת. אי ציות להוראות מכל סיבה כל שהיא, מעלה את הסיכוי שנהפוך לאיטליה. ושוב = אם נגיע למצב של איטליה, זה יהיה הרבה יותר חמור. לא יכול להבהיר עד כמה. בוא נגיד שבתרחישי האימה שלי, הנגיף יתפשט בקצב מפחיד בישראל ויביא למאות אלפים ואפילו מיליוני מודבקים. מה שאומר שיהיו גם אלפים\עשרות אלפי קורבנות, שהמשמעות שלה היא קריסה כלכלית מלאה, קריסה של בנק ישראל, קריסה של הרפואה, ושכחתם דבר אחד. שכחתם שיש לנו אויבים
והאויבים שלנו לא רואים בעיניים. האויבים שלנו שמים זין על קורונה ועל המוות ביחד. הם רוצים שאנחנו נמות. זה מעל הכל.

מה שאומר, שאם נגיע למצב שהנגיף רץ פה חזק, וקריסה כלכלית מלאה או אפילו חלקית אבל משמעותית, זה לא תלוש מהמציאות שיתחילו לשגר רקטות פתאום מעזה. זה לא תלוש מהמציאות שיתקפו אותנו גם מ-3 חזיתות שונות ושיהיה רקטות מעזה לבנון וסוריה במקביל ולא דיברנו על איראן. ושנהיה בעניין, כסף לטילים של כיפת ברזל יהיה כמו מותרות במקרה כזה. ומלחמה? מאיפה הכסף?
בקיצור, זה לא תלוש מהמציאות שהתפשטות של נגיף הקורונה תוביל בעקיפין למלחמה קיומית של ישראל.ולחובות עתק. ורק מדינות מהצד יוכלו לעזור לישראל לצאת מזה. ישראל לא תוכל לצאת מזה לבד.

בקיצור. שבו בבית, תקשיבו להוראות. מי יתן ומדינת ישראל תתחיל לאכוף ותטיל סגר מוחלט מעכשיו. ששוטרים ופקחים יסתובבו ברחובות ויתשאלו כל אדם לאן ולמה הוא הולך. אם זה לא חיוני. קנס כבד.

זה כדור שלג ענק שיכול לגרום לדברים מזעזעים. צריך לעצור את זה עכשיו. ותוציאו מהמשוואה כל מחשבה אחרת. על הזין שזה ממשלת מעבר. ועוד יותר על הזין הגיינז שלכם. מי ישמע כמה שריר תאבדו בשבועיים. זה מצב חירום שיכול לגרום לקריסה מזעזעת. ותאמינו לי אחרי קריסה כזאת חדר כושר זה משהו שתוכלו רק לחלום עליו במשך כמה שנים. עדיף להקשיב להוראות. ומצד הרשויות לאכוף אותם.

אתם כאזרחים בלי ספק תאבדו הרבה ממה שיש לכם בהנחה שהנגיף יתפשט.

נערך לאחרונה:
המצב באיטליה לפני 3 שבועות היה זהה ואפילו טוב יותר מאשר שלנו. עם הרבה פחות חולים.
הנגיף הזה מדבק הרבה יותר משפעת. מאמינים פי 2-3 יותר.וישראל מדינה צפופה ברמה מחרידה. תחשבו בני ברק וירושלים למשל.

חופש פרט ממש לא אמור לעניין אף אחד במצב כזה.
באמת שלא.
תסבלו, ותסבלו בשקט. תשבו בבית ואל תתאמנו ואל תצאו לדברים לא נחוצים. אז תאבד קצת שריר, לא יקרוס העולם. אני בעד להקשיח את החוקים כמה שאפשר בתחום עד לרמות של קנסות עתק. אני בעד אפילו לעשות דברים יוצאי דופן שמזכירים משטר צבאי.
נשמע תלוש מהמציאות? מוגזם? לא נורא. תסבלו שבועיים שלוש. והכל יעבור.

לעומת זאת. אי ציות להוראות מכל סיבה כל שהיא, מעלה את הסיכוי שנהפוך לאיטליה. ושוב = אם נגיע למצב של איטליה, זה יהיה הרבה יותר חמור. לא יכול להבהיר עד כמה. בוא נגיד שבתרחישי האימה שלי, הנגיף יתפשט בקצב מפחיד בישראל ויביא למאות אלפים ואפילו מיליוני מודבקים. מה שאומר שיהיו גם אלפים\עשרות אלפי קורבנות, שהמשמעות שלה היא קריסה כלכלית מלאה, קריסה של בנק ישראל, קריסה של הרפואה, ושכחתם דבר אחד. שכחתם שיש לנו אויבים
והאויבים שלנו לא רואים בעיניים. האויבים שלנו שמים זין על קורונה ועל המוות ביחד. הם רוצים שאנחנו נמות. זה מעל הכל.

מה שאומר, שאם נגיע למצב שהנגיף רץ פה חזק, וקריסה כלכלית מלאה או אפילו חלקית אבל משמעותית, זה לא תלוש מהמציאות שיתחילו לשגר רקטות פתאום מעזה. זה לא תלוש מהמציאות שיתקפו אותנו גם מ-3 חזיתות שונות ושיהיה רקטות מעזה לבנון וסוריה במקביל ולא דיברנו על איראן. ושנהיה בעניין, כסף לטילים של כיפת ברזל יהיה כמו מותרות במקרה כזה. ומלחמה? מאיפה הכסף?
בקיצור, זה לא תלוש מהמציאות שהתפשטות של נגיף הקורונה תוביל בעקיפין למלחמה קיומית של ישראל.ולחובות עתק. ורק מדינות מהצד יוכלו לעזור לישראל לצאת מזה. ישראל לא תוכל לצאת מזה לבד.

בקיצור. שבו בבית, תקשיבו להוראות. מי יתן ומדינת ישראל תתחיל לאכוף ותטיל סגר מוחלט מעכשיו. ששוטרים ופקחים יסתובבו ברחובות ויתשאלו כל אדם לאן ולמה הוא הולך. אם זה לא חיוני. קנס כבד.

זה כדור שלג ענק שיכול לגרום לדברים מזעזעים. צריך לעצור את זה עכשיו. ותוציאו מהמשוואה כל מחשבה אחרת. על הזין שזה ממשלת מעבר. ועוד יותר על הזין הגיינז שלכם. מי ישמע כמה שריר תאבדו בשבועיים. זה מצב חירום שיכול לגרום לקריסה מזעזעת. ותאמינו לי אחרי קריסה כזאת חדר כושר זה משהו שתוכלו רק לחלום עליו במשך כמה שנים. עדיף להקשיב להוראות. ומצד הרשויות לאכוף אותם.

אתם כאזרחים בלי ספק תאבדו הרבה ממה שיש לכם בהנחה שהנגיף יתפשט.

אתה מסכים שנארגן להעלות אותך לשידור בערוץ 12?
אימלה, פתאום התחיל לי כאב משונה בתוך הצלעות. לחץ שכזה. האימה. 🥷
אסור ספר לאמא, היא תתפחלץ חחח.... וכמו שאני מכירה את עצמי זה סתם פסיכולוגי.
אתמול הייתי במקום שהיו בו בערך 50 איש ואני ממש מפחדת. הקפדתי לשטוף ידיים מלא פעמים, וגם יצאתי החוצה לעתים קרובות לנשום, אבל עדיין 😭
אוף איזו סתומה אני אימלה 🤦‍♂️
מעניין כמה אנשים נדבקו בכל הסופרים... במוצאי שבת וראשון היו אלפי אנשים צפופים לחליא.

אתה מסכים שנארגן להעלות אותך לשידור בערוץ 12?
אימלה, פתאום התחיל לי כאב משונה בתוך הצלעות. לחץ שכזה. האימה. 🥷
אסור ספר לאמא, היא תתפחלץ חחח.... וכמו שאני מכירה את עצמי זה סתם פסיכולוגי.
אתמול הייתי במקום שהיו בו בערך 50 איש ואני ממש מפחדת. הקפדתי לשטוף ידיים מלא פעמים, וגם יצאתי החוצה לעתים קרובות לנשום, אבל עדיין 😭
אוף איזו סתומה אני אימלה 🤦‍♂️
מעניין כמה אנשים נדבקו בכל הסופרים... במוצאי שבת וראשון היו אלפי אנשים צפופים לחליא.
לצערי לא...אני פחות טוב בדיבורים. יותר בכתיבה.

לגבי הסופרים זה גם, זה מחדל דפוק לגמרי. מה שווה כל הבידוד הזה אם בסוף מתכנסים מאות אנשים. ויש עוד הרבה מחדלים בסגנון. לדעתי אנחנו כבר עמוק בבוץ. הלוואי שאני טועה.

שנדע רק טוב. ומי יתן נצא מהחרא הזה .

לצערי לא...אני פחות טוב בדיבורים. יותר בכתיבה.

לגבי הסופרים זה גם, זה מחדל דפוק לגמרי. מה שווה כל הבידוד הזה אם בסוף מתכנסים מאות אנשים. ויש עוד הרבה מחדלים בסגנון. לדעתי אנחנו כבר עמוק בבוץ. הלוואי שאני טועה.

שנדע רק טוב. ומי יתן נצא מהחרא הזה .

העניין הוא שאין בריריה ראשי הסופרים בארץ הודיע שאין להם מספיק תשתית למשלוחים בכול הארץ ולמרות שהם עובדים על זה יקח זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית