בגלל הקורונה - איך עושים לחיצות חזה בבית?

• פותח/ת השרשור OGC
  • פורסם בתאריך

OGC

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
שלום,

המצב הנוכחי מאוד מתסכל מאחר שסגרו את חדרי הכושר ועושה רושם שהמתקנים בפארקים לא באמת מהווים אלטרנטיבה ראויה למה שיש בחדר כושר.

לכן רציתי להתייעץ איתכם איך אפשר לאלתר תרגילים בבית.
כרגע יש לי שני דאמבלים שכל אחד מהם הוא 7.5KG, ואין לי באמת מה לעשות עם זה, אפילו ליד קדמית זה לא מספיק לי...

הבעיה העיקרית שלי היא לחיצות חזה.
לחיצות חזה אני עושה בערך 60 קילו כולל המוט הארוך. איך אפשר לעשות משהו כזה בבית?

אני עובד במקרה בחברה שעוסקת בענף הבנייה כך שאני יכול להכין לי לבנות מבטון. ולהגיע איכשהו למשקל הזה.
השאלה היא מה אני עושה איתם ואיך אני משתמש בהן בשביל לחיצות חזה?

תודה חברים, שיהיה ערב נעים והרבה בריאות לכולם.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי שכיבות סמיכה בתוספת משקל, אבל זה בכלל לא מרגיש לי כמו בנץ' פרס... אני מרגיש הרבה את הבטן וזה מגביל אותי.
בנץ' פרס ושכיבות סמיכה יש להם את אותו אפקט?

בגדול 2 התרגילים נכנסים לאותה קטגוריה של תרגילי לחיצה, אבל הם שונים כפי שנוכחת מהביצוע שלהם.
תעשה לימונדה מהמצב ותהיה מאסטר בשכיבות שמיכה.

תתמקצע בשכיבות סמיכה כמו שאמרו. יש מלא וריאציות. חלקם יותר קשות ויש דרכים להקשות עוד יותר (עם גומיות, משקל נוסף, ו..יצירתיות)
אידיאלי זה לא. אבל זה מה יש.
אגב לבנות מבטון. אני במקומך מוצא מקום\מביא מספיק לבנות ועושה מגדל, ומארגן לעצמי איזה אלתור לעשות מקבילים. זה תרגיל הרבה יותר יעיל ועם פוטנציאל יותר טוב להוסיף משקל.

שים את שני הדאמבלים בתוך תיק גב לשים אותו עליך ואז תעשה שכיבות שמיכה עם שיפוע שלילי (רגליים על הספה/מיטה). אם זה קל אתה יכול לשים בתיק עוד דברים כבדים כמו ספרים, דפדפות, מחברות וכו'. אם גם זה קל תניח את הידיים בצורת יהלום או תגדיל את טווח התנועה כמו שהוא עושה ב13:20

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית