Clean/ Split jerk ייעוץ טכניקה

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך

Whale

משתמש משקיע
2,033
1,958
נק' מוניטין:
3,728
2,033
1,958

אשמח למשוב, במיוחד אם למישהו יש עצות לגבי הSPLIT עצמו, כפי שאתם רואים זה היה חרא 😁
משקלים קלים יותר אני מסוגל להגיע למצב טוב יותר, עניין של משקל טכניקה? כוח מתפרץ?

תודה לעוזרים

אני מציע שתיקח מאמן בשביל זה.
הקלין שלך הוא לא באמת קלין, אלא שילוב מוזר בין דדליפט לחתירה, אתה סתם מושך חזק את המשקל עם הגב למעלה במקום להשתמש ברגליים.
גם הספליט לא משהו כי אתה אמור בהתחלה להעיף את המשקל ממך ובו זמנית להיכנס מתחת למוט, ואתה מפספס את כל החלק השני

אשמח למשוב, במיוחד אם למישהו יש עצות לגבי הSPLIT עצמו, כפי שאתם רואים זה היה חרא 😁
משקלים קלים יותר אני מסוגל להגיע למצב טוב יותר, עניין של משקל טכניקה? כוח מתפרץ?

תודה לעוזרים

אני מהמר שגם את הקלין למדת לבד
זה רע ואפילו רע מאוד, כשבלאגן הקורונה יגמר תמצא לך מאמן, אין החזקה של גב, אין פינוי ברכיים. סוג של תופס במזל...
הדחיקה אפילו לא בכיוון עדיין כדי שיהיה משהו לתקן.

• פותח/ת השרשור
תודה על המשוב קודם כל שניכם.
לצערי מאמן לא כרגע אופציה ויש לי עודף זמן לנסות ולעבוד על טכניקה. מה שהיה עד כה היה תוצאה של לעבוד על מה שזה אמור להיות פעם בחודש.
תוכלו להכווין אותי על מה להסתכל ומה לתקן כך שאני יראה איפה הטעויות שלי?

תודה על המשוב קודם כל שניכם.
לצערי מאמן לא כרגע אופציה ויש לי עודף זמן לנסות ולעבוד על טכניקה. מה שהיה עד כה היה תוצאה של לעבוד על מה שזה אמור להיות פעם בחודש.
תוכלו להכווין אותי על מה להסתכל ומה לתקן כך שאני יראה איפה הטעויות שלי?
מאחר וצריך להתחיל מהבסיס
חפש את California Strength How to clean יש שלושה סרטונים. רד ל40 ק"ג ותתחיל לתרגל זויות...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, אני אשתדל ליישם את מה שאמרתם לי פה, כמו כן אעקוב אחרי הסרטונים ויוריד משקלים כמובן.

• פותח/ת השרשור

אשמח לעוד ביקרות, עבדתי היום על טכניקה יותר ואני לא מספיק מבין בתרגיל כדי לראות אם אני עושה טעויות או לא.

ושוב תודה רבה

זה עדיין נראה ממש רע.
המשיכה הראשונה היא פשוט דדליפט, וגם לא דדליפט טוב במיוחד, יותר מדי הרמה עם הגב מאשר הרגליים.
המשיכה השניה לא קיימת.
הראק גם עם גב ממש אופקי, המרפקים נמוכים מאוד (מצביעים לרצפה כשהם בעצם אמורים להצביע קדימה, ובכללי המוט נמצא רחוק מהגוף במקום להיות מעל אמצע כף רגל בערך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית