נק' מוניטין:
0
- 21
- 0
אני כבר חודש שומר על תפריט של 3500 קלוריות ביום, ומנה של גיינר (באזור ב800-1000 קלוריות, ביום אימון, יום מנוחה - חצי מנה).
אוכל 3-4 ארוחות ביום, ומשלים בין הארוחות בעזרת וופלים ודומיהם.
מתאמן SS.
בשבועיים האחרונים עליתי רק קילו (לעומת עלייה של 4 קילו בשבועיים שקדמו להם), אחוז השומן שלי לא משתנה (לפחות לפי מראה חיצוני + המשקל הלא מדויק בעליל בחדר כושר, אני בודק 3 פעמים ועושה ממוצע, גם אם ה% לא מדויק, הוא לא זז יותר מידי).
אמנם במשקלי אימון אני עולה.
אבל מה, בכל דבר שאני אוכל, אחרי חצי שעה - שעה אחרי זה כבר בשירותים, בבוקר שאני קם, לפני שאני הולך לישון, זה כבר ניהיה מגוחך, מגיע לשירותים בין 4-7 פעמים ביום, ולא מדובר על שילשולים וכדומה.
למישהוא יש מושג מה יכול לגרום לזה?
התפריט שלי מגוון, למרות שעיקר הדברים שאני אוכל בסופו של דבר הם - בשר (באזור החצי קילו בערב של נקניקיות/קבבים/המבורגרים, ובצהריים ע"פ מה שמגישים בעבודה, בדרך כלל לא יותר מ250 גרם), לחם (בבוקר), ביצים (3 - 4 ביום) , בערך ליטר וחצי חלב ביום.
אני גם אוכל ירקות פירות וכדומה, ארוחת לילה משתנה כל יום, בעיקרון מה שיש לי כוח להכין, בדרך כלל מסתכם בעוד ביצים בשר וחלב, אבל משתנה.
כל ארוחה יש פחמימות (תפו"א, לחם, פסטה, אורז וכדומה...)
כמו גם שומן וחלבן צמחי (טחינה, חומוס)
סלטים הרבה.
ובין הארוחות זה בעיקר וופלים של עלית (4 שקל לחפיסה, 100 קלוריות בוופל) שוקולד פרה, ושאני מרגיש עשיר - טימטם.
דוגמה לתפריט יומי -
בוקר:
3 פרוסות לחם עם גבנ"צ מיונז וביצה (780 קלוריות)
כוס חלב 150 קלוריות
סה"כ בוקר: 930
בין ארוחת בוקר לצהריים:
5 וופלים עלית - 500 קלוריות
צהריים:
250 גרם חזה עוף - 300 קלוריות (חושב שלפחות בחרתי את הנכון בhttp://www.nutritiondata.com)
150 גרם פסטה - 225 קלוריות
2 פרוסות לחם - 160 קלוריות
מרק פטריות - 200 קלוריות
סה"כ צהריים - 885
בין צהריים לערב:
3 וופלים 300 קלוריות
בננה 100 קלוריות
ערב:
נקניקיות עוף (300 גרם) - 750 קלוריות
2 ביצים - 160 קלוריות
פרוסת לחם עם חומוס - 120 קלוריות
סה"כ ערב: 1030
סה"כ: 3745
וזה בלי ארוחה רביעית.
עם מנה גיינר זה 4600
אוכל 3-4 ארוחות ביום, ומשלים בין הארוחות בעזרת וופלים ודומיהם.
מתאמן SS.
בשבועיים האחרונים עליתי רק קילו (לעומת עלייה של 4 קילו בשבועיים שקדמו להם), אחוז השומן שלי לא משתנה (לפחות לפי מראה חיצוני + המשקל הלא מדויק בעליל בחדר כושר, אני בודק 3 פעמים ועושה ממוצע, גם אם ה% לא מדויק, הוא לא זז יותר מידי).
אמנם במשקלי אימון אני עולה.
אבל מה, בכל דבר שאני אוכל, אחרי חצי שעה - שעה אחרי זה כבר בשירותים, בבוקר שאני קם, לפני שאני הולך לישון, זה כבר ניהיה מגוחך, מגיע לשירותים בין 4-7 פעמים ביום, ולא מדובר על שילשולים וכדומה.
למישהוא יש מושג מה יכול לגרום לזה?
התפריט שלי מגוון, למרות שעיקר הדברים שאני אוכל בסופו של דבר הם - בשר (באזור החצי קילו בערב של נקניקיות/קבבים/המבורגרים, ובצהריים ע"פ מה שמגישים בעבודה, בדרך כלל לא יותר מ250 גרם), לחם (בבוקר), ביצים (3 - 4 ביום) , בערך ליטר וחצי חלב ביום.
אני גם אוכל ירקות פירות וכדומה, ארוחת לילה משתנה כל יום, בעיקרון מה שיש לי כוח להכין, בדרך כלל מסתכם בעוד ביצים בשר וחלב, אבל משתנה.
כל ארוחה יש פחמימות (תפו"א, לחם, פסטה, אורז וכדומה...)
כמו גם שומן וחלבן צמחי (טחינה, חומוס)
סלטים הרבה.
ובין הארוחות זה בעיקר וופלים של עלית (4 שקל לחפיסה, 100 קלוריות בוופל) שוקולד פרה, ושאני מרגיש עשיר - טימטם.
דוגמה לתפריט יומי -
בוקר:
3 פרוסות לחם עם גבנ"צ מיונז וביצה (780 קלוריות)
כוס חלב 150 קלוריות
סה"כ בוקר: 930
בין ארוחת בוקר לצהריים:
5 וופלים עלית - 500 קלוריות
צהריים:
250 גרם חזה עוף - 300 קלוריות (חושב שלפחות בחרתי את הנכון בhttp://www.nutritiondata.com)
150 גרם פסטה - 225 קלוריות
2 פרוסות לחם - 160 קלוריות
מרק פטריות - 200 קלוריות
סה"כ צהריים - 885
בין צהריים לערב:
3 וופלים 300 קלוריות
בננה 100 קלוריות
ערב:
נקניקיות עוף (300 גרם) - 750 קלוריות
2 ביצים - 160 קלוריות
פרוסת לחם עם חומוס - 120 קלוריות
סה"כ ערב: 1030