הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גוף חטוב

אלי לוי1

משתמש מתחיל
78
4
נק' מוניטין:
7
78
4
האם בשביל גוף חטוב חייב חדר כושר ?
האם אני יכול לראות תוצאות מאימונים ביתיים עם גירוי קל ולא משקלים כבדים ?
אני לא מחפש גוף גדול או מחפש לגדול אני מחפש גוף חטוב עם קוביות
ואחר כך רק לשמר

האם בשביל גוף חטוב חייב חדר כושר ?
לא. זה פרמטר של גרעון קלורי (להכניס פחות מאשר להוציא). אם תוסיף אימוני התנגדות אז גם תשמור על מסת השריר (ואולי אף תעלה מעט).

האם אני יכול לראות תוצאות מאימונים ביתיים עם גירוי קל ולא משקלים כבדים ?
אתה אמור לגרות את השריר. ללא גירוי עם הזמן תאבד שריר. ניתן לגרות ע"י עבודה עם גומייה, משקולות. אפשר להתחיל עם משקל גוף אך זה יאבד אפקטיביות דיי מהר ותצטרך להיות יצירתי כדי להוסיף התנגדות (לשנות את הטכניקה, לעבוד עם תיק שיש בו חפצים וכו').

• פותח/ת השרשור
לא. זה פרמטר של גרעון קלורי (להכניס פחות מאשר להוציא). אם תוסיף אימוני התנגדות אז גם תשמור על מסת השריר (ואולי אף תעלה מעט).

אתה אמור לגרות את השריר. ללא גירוי עם הזמן תאבד שריר. ניתן לגרות ע"י עבודה עם גומייה, משקולות. אפשר להתחיל עם משקל גוף אך זה יאבד אפקטיביות דיי מהר ותצטרך להיות יצירתי כדי להוסיף התנגדות (לשנות את הטכניקה, לעבוד עם תיק שיש בו חפצים וכו').
ברור לי שצריך להיות יצירתיים אולי גם לעבוד יותר לאט או להוסיף עצירות באמצע התרגיל ואז מעלה את דרגת הקושי ולהוסיף סטים , השאלה האם זה אפשרי כי אני לא מחפש לגדול , מחפש להיות חטוב ולעבוד על שימור

• פותח/ת השרשור
הכל אפשרי אם עושים את זה נכון
תודה מייק ושאלה אחרונה , במידה ואני מגיעה לתוצאה שאני מרוצה ממנה ורוצה לשמר , אני עובר אחרכך לניטרלי מבחינת קלוריות ? לא חייב להיות בגירעון נכון ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית