עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא. זה פרמטר של גרעון קלורי (להכניס פחות מאשר להוציא). אם תוסיף אימוני התנגדות אז גם תשמור על מסת השריר (ואולי אף תעלה מעט).האם בשביל גוף חטוב חייב חדר כושר ?
אתה אמור לגרות את השריר. ללא גירוי עם הזמן תאבד שריר. ניתן לגרות ע"י עבודה עם גומייה, משקולות. אפשר להתחיל עם משקל גוף אך זה יאבד אפקטיביות דיי מהר ותצטרך להיות יצירתי כדי להוסיף התנגדות (לשנות את הטכניקה, לעבוד עם תיק שיש בו חפצים וכו').האם אני יכול לראות תוצאות מאימונים ביתיים עם גירוי קל ולא משקלים כבדים ?
ברור לי שצריך להיות יצירתיים אולי גם לעבוד יותר לאט או להוסיף עצירות באמצע התרגיל ואז מעלה את דרגת הקושי ולהוסיף סטים , השאלה האם זה אפשרי כי אני לא מחפש לגדול , מחפש להיות חטוב ולעבוד על שימורלא. זה פרמטר של גרעון קלורי (להכניס פחות מאשר להוציא). אם תוסיף אימוני התנגדות אז גם תשמור על מסת השריר (ואולי אף תעלה מעט).
אתה אמור לגרות את השריר. ללא גירוי עם הזמן תאבד שריר. ניתן לגרות ע"י עבודה עם גומייה, משקולות. אפשר להתחיל עם משקל גוף אך זה יאבד אפקטיביות דיי מהר ותצטרך להיות יצירתי כדי להוסיף התנגדות (לשנות את הטכניקה, לעבוד עם תיק שיש בו חפצים וכו').
תודה מייק ושאלה אחרונה , במידה ואני מגיעה לתוצאה שאני מרוצה ממנה ורוצה לשמר , אני עובר אחרכך לניטרלי מבחינת קלוריות ? לא חייב להיות בגירעון נכון ?הכל אפשרי אם עושים את זה נכון