הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה| איך ה-Racking?

• פותח/ת השרשור
🤣🤣🤣
מדהים.
לצערי עדיין לא אפקטיבי. 😭
אני מנסה לעבוד טמפו ממקביל ומטה, או עם פאוז במקביל...אבל הסרבול הזה מייאש אותי לפני שהקוואדס מתרגשים.

אני מאמין שעם סטפ-אפס במשקל קל (אני עוד מנסה לחשוב עם מה / איפה), סקוואט בולגרי ואולי Leg Extensions מסורבלים בשכיבה על הגב (אני תולה את התיק על הקרסול, בירך מסובבת החוצה, ומבצע תנועה קשתית) - אני יכול להגיע להתשה מקומית של הקוואדס בלי להשחק מטעמים אחרים.

Good Mornings, לעומת זאת - עובדים מדהים (ובתנאי שיש לי משמעת לעבוד "מגעיל"), ואני מרוצה מהסידור הזה ממש. 😃. (גם לא צריך את התיק הקדמי).

אהבתי את היצירתיות 👏.
לשקיות שופרסל יש גם ידיות קצרות אם אני לא טועה (לפחות ככה זה אצלי).

אתה לא טועה;
אני צחקתי. 😛

אני משתמש בידיות הקצרות בשביל לתלות את התיק על הקרסול, או בשביל חתירה ביד אחת. (למרות שבמקרה הזה אני מעדיף תיק שאפשר יותר "לכווצץ'", ופשוט לאחוז בזה עם כל היד, בלי ידית.

*אני צריך לנסות חתירות עם תיק-גב. אם זה נמוך מספיק, אולי אפשר יהיה לשלב גומיה.
עדכון: מצאתי ב-59.90 מוט נשים:

IMG-20200327-WA0021.jpeg

איך העומק?

לצערי עדיין לא אפקטיבי. 😭
אני מנסה לעבוד טמפו ממקביל ומטה, או עם פאוז במקביל...אבל הסרבול הזה מייאש אותי לפני שהקוואדס מתרגשים.

אני מאמין שעם סטפ-אפס במשקל קל (אני עוד מנסה לחשוב עם מה / איפה), סקוואט בולגרי ואולי Leg Extensions מסורבלים בשכיבה על הגב (אני תולה את התיק על הקרסול, בירך מסובבת החוצה, ומבצע תנועה קשתית) - אני יכול להגיע להתשה מקומית של הקוואדס בלי להשחק מטעמים אחרים.

Good Mornings, לעומת זאת - עובדים מדהים (ובתנאי שיש לי משמעת לעבוד "מגעיל"), ואני מרוצה מהסידור הזה ממש. 😃. (גם לא צריך את התיק הקדמי).

אתה לא טועה;
אני צחקתי. 😛

אני משתמש בידיות הקצרות בשביל לתלות את התיק על הקרסול, או בשביל חתירה ביד אחת. (למרות שבמקרה הזה אני מעדיף תיק שאפשר יותר "לכווצץ'", ופשוט לאחוז בזה עם כל היד, בלי ידית.

*אני צריך לנסות חתירות עם תיק-גב. אם זה נמוך מספיק, אולי אפשר יהיה לשלב גומיה.
עדכון: מצאתי ב-59.90 מוט נשים:

צפה בקובץ המצורף 54249

איך העומק?

נראה מוט שביר יחסית.
יש לך אפשרות להשיג מוט ברזל?
בנוסף עם שקיות הסופר זה מעט לא יציב...
ממליץ אם כבר שתבצע פרונט סקוואט ואל תתסתכן עם העברת המוט למאחורי הראש 😁

• פותח/ת השרשור
נראה מוט שביר יחסית.
יש לך אפשרות להשיג מוט ברזל?
בנוסף עם שקיות הסופר זה מעט לא יציב...
ממליץ אם כבר שתבצע פרונט סקוואט ואל תתסתכן עם העברת המוט למאחורי הראש 😁
לצערי לא.
אם הוא יראה סימני התכופפות, אני אקנה עוד שניים, ואהדק את השלשה ביחד עם סרט חבלה, או משהו...

הסרטון מן הסתם היה לדאווין, וקלין / סנאטץ' לא באים בחשבון, אבל זה עובד די בסדר בשביל סתם לחיצות מאחורי הצוואר (שהן באמת עולות בקו ישר וניצב לרצפה), גוד מורנינג, אפרייט רוו...

שים לב שגם לא באמת צריך להעביר את המוט מעל לראש, כי אפשר פשוט להכנס מתחתיו, ולעלות בסקוואט גוד מורנינג. (הרי הוא נהיה "כבד" רק אחרי שהידיות של התיקים נמתחות).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית