הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משטח לדד ליפט + כלוב בחצר

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
היי, שאלה 1, למישהו יש הצעה טובה לאיפה לקנות משטח לדד ליפט?
עבור לדף המבוקש
יש פה די הרבה אפשרויות אבל כידוע אורך מוט הוא 2.2 מטר, אז אומר שאני אצטרך לקנות 2 מרצפות פשוט?
בנוסף לא נראה לי אחפש את ההכי עמיד, גם ככה המשקל שלי לא בשמיים + אני אנסה לא להפיל את המוו בחוזקה ונראה לי יהיה בסדר.

לנושא אחר, האם אפשר לשמור על כלוב/ספה/פלטות/מוט בחצר? אם כן איך? אם לא אז עד כמה זה ייפגום במוצר? זה ישפיע עליו לרעה רק מבחינת מראה או עוד?

היי, שאלה 1, למישהו יש הצעה טובה לאיפה לקנות משטח לדד ליפט?
עבור לדף המבוקש
יש פה די הרבה אפשרויות אבל כידוע אורך מוט הוא 2.2 מטר, אז אומר שאני אצטרך לקנות 2 מרצפות פשוט?
בנוסף לא נראה לי אחפש את ההכי עמיד, גם ככה המשקל שלי לא בשמיים + אני אנסה לא להפיל את המוו בחוזקה ונראה לי יהיה בסדר.

לנושא אחר, האם אפשר לשמור על כלוב/ספה/פלטות/מוט בחצר? אם כן איך? אם לא אז עד כמה זה ייפגום במוצר? זה ישפיע עליו לרעה רק מבחינת מראה או עוד?
ההבדל בין עמיד ללא כספית נמוך מאוד. אם אתה בתקציב תקנה שלוש משטחים של 1X1, שיהיה לך מקום לבצע דדליפט בנוחות. הייתי מזמין מסל ספורט - טלפונית

ולגבי שאר הציוד, תפעיל שיקול דעת. הכסף שלך והציוד שלך, מעבר לכך שאתה לא תרצה להתאמן עם ציוד ספוג מים. מעבר לתחזוקה של הציוד.

• פותח/ת השרשור
ההבדל בין עמיד ללא כספית נמוך מאוד. אם אתה בתקציב תקנה שלוש משטחים של 1X1, שיהיה לך מקום לבצע דדליפט בנוחות. הייתי מזמין מסל ספורט - טלפונית

ולגבי שאר הציוד, תפעיל שיקול דעת. הכסף שלך והציוד שלך, מעבר לכך שאתה לא תרצה להתאמן עם ציוד ספוג מים. מעבר לתחזוקה של הציוד.
לא עדיף כבר לקנות 2 משטחים ולשים אחד על כל צד של המוט?

במחיר הזה אתה יכול לקנות גם משטח 20, חבל להתקמצן.

אמרתי לך את דעתי. אם אתה רוצה לסכן לשבור את רצפה בשביל 20 שקל בהצלחה

אני אנסה לא להפיל את המוו בחוזקה ונראה לי יהיה בסדר
ומה יקרה כאשר אתה זקוף עם המוט בידיים, תרגיש שמשהו לא בסדר ורק תרצה לזרוק את המוט ואז הוא יפול מגבוה? אל תחסוך בעובי המשטחים, במיוחד כי בעתיד אתה תעלה עם המשקלים.

האם אפשר לשמור על כלוב/ספה/פלטות/מוט בחצר? אם כן איך? אם לא אז עד כמה זה ייפגום במוצר? זה ישפיע עליו לרעה רק מבחינת מראה או עוד?
מרגע שיש חלודה, יותר קל להחתך ואתה מעלה את הסיכויים שלך בצורה רצינית לטטנוס. נכון, יש חיסון, אבל אתה באמת תלך להתחסן כי נחתכת קלות?
מעבר לזה, לעבוד עם ציוד חלוד זו לא הרגשה כל כך נעימה ומוריד בצורה משמעותית את הערך שלו ביד 2.

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה קטנה , האם זה מסוכן להרים משקולות בקומות האחרונות(בבית פרטי)? כי אם הרי הרצפה תשבר זה מסוכן
(כרגע נתקעתי עם זוג משטח גומי 10 ממ , בודק אפשרות להחזיר לחנות ולקנות 25 ממ, הם לא עונים לי כבר כמה ימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית