עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כבר לא ילד. הבנתי שאין קסמים...איזה קסם
החולשה בעיקר בפלג גוף העליון להערכתי.שהקוואדס חלשים
בעיקרגם בילדינג
לא יודע אני לא מומחה..האם נכון גם בדדליפט,לתת 8 חזרות
אני עושה דדליפט פעם וחצי בשבועביום התאוששות אני מתכוון
אני כבר לא ילד. הבנתי שאין קסמים...
החולשה בעיקר בפלג גוף העליון להערכתי.
גם בסקואט וגם בדדליפט הכשל מתחיל בפלג גוף העליון
יש הרבה דברים שמפריעים.מה זה אומר חולשה בפלג הגוף העליון שמתבטאת בדדליפט? חולשה בפלג הגוף העליון אולי תתבטא בקושי בנעילה אבל גם, לדעתי אין ממש משמעות וקשה לי לדמיין שחולשה בפלג גוף עליון פוגעת לך בדדליפט.
חולשה בפלג גוף עליון בדדליפט תתבטא בעיקר מאיזור הברך ומעלה, ציינת שהניתוק בעייתי אז הניחוש המושכל שלי הוא שזה לא הפלג גוף עליון.החולשה בעיקר בפלג גוף העליון להערכתי.
אולי, אולי לא. זה דיי תלוי בטכניקה שלך. דדליפט עם עצירה יכריח אותך להיות סבלני בניתוק ואז אולי תצליח ליצור יותר לחץ ולהתחיל מפוזיציה יותר יעילה. אבל אם אתה כבר עושה את זה אז אולי עדיף משהו אחר.
דדליפט עם עצירה זה אחלה דרך לתקן בעיה טכנית בניתוק או לעבוד לנפח עם קצת פחות משקל. אם אתה חלש בניתוק והטכניקה טובה, זה יכול להיות שהקוואדס חלשים ואז אתה יכול לעבוד עליהם בצורה ספציפית או לשלב דדליפט מדפיציט.
בקיצור יש הרבה דברים שיכולים לעבוד וקשה לדעת בטח בלי להבין איך הדדליפט נראה. מה שרציתי להעביר זה שדדליפט עם עצירה זה לא איזה קסם.
אם קשה לו בניתוק עכשיו והוא יעשה הרבה דפיציט, כשהוא יחזור למשוך מגובה רגיל זה ירגיש לו טווח תנועה חלקי, כאילו הוא מושך מהגבהה.איך עבודה של דדליפט מדפיציט תעזור לקוואדס?
איך עבודה של דדליפט מדפיציט תעזור לקוואדס?