הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קושי בדד-ליפט

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
מתקשה בחלק התחתון של התנועה.
בהנעה מה שנקרא...
מומלץ לתרגל דדליפט עם עצירה קטנה למטה??

אולי, אולי לא. זה דיי תלוי בטכניקה שלך. דדליפט עם עצירה יכריח אותך להיות סבלני בניתוק ואז אולי תצליח ליצור יותר לחץ ולהתחיל מפוזיציה יותר יעילה. אבל אם אתה כבר עושה את זה אז אולי עדיף משהו אחר.

דדליפט עם עצירה זה אחלה דרך לתקן בעיה טכנית בניתוק או לעבוד לנפח עם קצת פחות משקל. אם אתה חלש בניתוק והטכניקה טובה, זה יכול להיות שהקוואדס חלשים ואז אתה יכול לעבוד עליהם בצורה ספציפית או לשלב דדליפט מדפיציט.

בקיצור יש הרבה דברים שיכולים לעבוד וקשה לדעת בטח בלי להבין איך הדדליפט נראה. מה שרציתי להעביר זה שדדליפט עם עצירה זה לא איזה קסם.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
גם בילדינג
בעיקר
האם נכון גם בדדליפט,לתת 8 חזרות
לא יודע אני לא מומחה..
אבל אני עושה פרמידות גם 10 חזרות וגם 3
אגב גם בסקואט וגם בבנץ
ביום התאוששות אני מתכוון
אני עושה דדליפט פעם וחצי בשבוע
סקואט פעם בשובע
סה"כ מתאושש טוב

אני כבר לא ילד. הבנתי שאין קסמים...

החולשה בעיקר בפלג גוף העליון להערכתי.
גם בסקואט וגם בדדליפט הכשל מתחיל בפלג גוף העליון

מה זה אומר חולשה בפלג הגוף העליון שמתבטאת בדדליפט? חולשה בפלג הגוף העליון אולי תתבטא בקושי בנעילה אבל גם, לדעתי אין ממש משמעות וקשה לי לדמיין שחולשה בפלג גוף עליון פוגעת לך בדדליפט.

• פותח/ת השרשור
מה זה אומר חולשה בפלג הגוף העליון שמתבטאת בדדליפט? חולשה בפלג הגוף העליון אולי תתבטא בקושי בנעילה אבל גם, לדעתי אין ממש משמעות וקשה לי לדמיין שחולשה בפלג גוף עליון פוגעת לך בדדליפט.
יש הרבה דברים שמפריעים.
חולשה בבטן, חגורת כתפיים, קודי בברייס בחלק התחתון של התנועה....

לא אתחיל לעלות סרטונים. אין טעם לקבל ביקורת טכנית מסרטונים צריך אחד על אחד.

רצתי רק לשאול לגבי מה ששאלתי בפתיחה.
תודה בכל מקרה

החולשה בעיקר בפלג גוף העליון להערכתי.
חולשה בפלג גוף עליון בדדליפט תתבטא בעיקר מאיזור הברך ומעלה, ציינת שהניתוק בעייתי אז הניחוש המושכל שלי הוא שזה לא הפלג גוף עליון.

יותר סביר שזה הקוואדס/סטאפ בעייתי.

אני יודע גם מקרה נניח שאני מרגיש שהגב תחתון לא יסחב אז הגוף לא נותן לי לנתק ואז זה מרגיש כמו בעית ניתוק

אם זה לא זה, כנראה באמת הקוואדס, תנסה אולי גם לשחק עם העמידה אני מרגיש שבצרה יותר קל לי לנתק

אולי, אולי לא. זה דיי תלוי בטכניקה שלך. דדליפט עם עצירה יכריח אותך להיות סבלני בניתוק ואז אולי תצליח ליצור יותר לחץ ולהתחיל מפוזיציה יותר יעילה. אבל אם אתה כבר עושה את זה אז אולי עדיף משהו אחר.

דדליפט עם עצירה זה אחלה דרך לתקן בעיה טכנית בניתוק או לעבוד לנפח עם קצת פחות משקל. אם אתה חלש בניתוק והטכניקה טובה, זה יכול להיות שהקוואדס חלשים ואז אתה יכול לעבוד עליהם בצורה ספציפית או לשלב דדליפט מדפיציט.

בקיצור יש הרבה דברים שיכולים לעבוד וקשה לדעת בטח בלי להבין איך הדדליפט נראה. מה שרציתי להעביר זה שדדליפט עם עצירה זה לא איזה קסם.

איך עבודה של דדליפט מדפיציט תעזור לקוואדס?

אם קשה לו בניתוק עכשיו והוא יעשה הרבה דפיציט, כשהוא יחזור למשוך מגובה רגיל זה ירגיש לו טווח תנועה חלקי, כאילו הוא מושך מהגבהה.

אשמח לראות סרטון כדי להבין איפה הקושי ואיך נראה הטכניקה בזמן הקושי.

לפעמים הניסיון לעשות סקוואט בדדליפט מקשה על הניתוק. סקוואט בדדליפט זה כשאנשים מוציאים חזה, מורידים ישבן מאוד נמוך, ברכיים מאוד קדימה.

צריך לפעמים פשוט להעלות את האגן, ולתת לחזה לקרוס טיפה, ולגב להתעגל קצת.

לפעמים אנשים מושכים כמו כולם, אבל מבנה הגוף, כמו משקל גוף, אורך גפיים דורשת אגן יותר גבוה או שינויים אחרים שיכולים לעזור בניתוק.

אם אכן מדובר בחולשה בניתוק, לא בטוח שצריך לשנות דבר, תמיד יהיו חולשות, אין בעיה שזה יהיה בניתוק. אפשר פשוט להתאמן ולהתחזק.

לפעמים אנשים לא עובדים על הניתוק מספיק, כי הם מבצעים "טאצ'ליפט" ולא מנוחה מוחלטת בין כל חזרה.

בקיצור, שתף אותנו בסרטון, ואדע יותר בעז"ה.

בגדול ההגבהה כאילו מאריכה את הרגליים, ככה זה מרגיש לפחות, ויש יותר טווח עבודה של הקוואדס בתחתית בגלל שהעלנו את טווח התנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית