הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירובי בבית

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
בא לי להתחיל לעשות אירובי. רציתי לקנות הליכון ואני חושבת שזה די ישעמם אותי,
חשבתי על הנעליים האלו:
63785806-500C-4E38-8537-5932D54AC088.png
שזה האימוני קפיצה כאלו למי שלא מכיר:
CD60549E-CFC0-4EC4-84B5-B9345F67F774.jpeg
עכשיו עלה לי לראש לקנות מיני טרמופלינה שזה אותו אפקט והרבה הרבה פחות במחיר. לדעתכם זה על אותו עיקרון?
1BAE3938-5A2F-4A68-8AA8-BA3CEB2245A5.jpeg

כדאי? גם לדעתי זה שורף יותר קלוריות מהליכון לא? ומפעיל הרבה יותר את הגוף

מה בגלל קורונה? לא כדאי לעשות burpees, קפיצה בחבל, לקצר זמני מנוחה בין סטים? נראה לי יתפוב סתם המון מקום או יעלה ים כסף על משהו זמני, שבספק שיהיה לו ערך למכירה חוזרת

• פותח/ת השרשור
מה בגלל קורונה? לא כדאי לעשות burpees, קפיצה בחבל, לקצר זמני מנוחה בין סטים? נראה לי יתפוב סתם המון מקום או יעלה ים כסף על משהו זמני, שבספק שיהיה לו ערך למכירה חוזרת
דווקא לא בתור משהו זמני. משהו שיהיה לי בבית.
לא שורף הרבה קלוריות יחסית להליכה/ריצה?

אין לי מושג, זה לא בדויק צורת אימון שאני מכיר, אבל אם זה משהו שיהיה לך כיף לעשות ומעלה דופק לכי על זה.

לא יודע עד כמה זאת טרמפולינה שתחזיק לך מעמד
אם את רוצה לקפוץ את יכולה להתחיל לקפוץ בחבל בהדרגה, גם עובד על קוארדינציה, גם אחלה אירובי, וגם ממש נגיש וקומפקטי למקרה שמתישהו תרצי לקחת איתך

אחד הכלים שמתאגרפים משתמשים בהם הכי הרבה אחרי איגרוף עצמו

את צוחקת? מה רע בחבל קפיצה/jumping jacks? חבל על הכסף שלך...
אולי אפילו לנקות את הבית עם מוסיקה טובה.
ראיתי גם אנשים ששמו סבון ומים על הרצפה, תפסו בשיש/שולחן והתחילו ללכת במקום(נשמע מעפן אבל נראה פשוט מגניב)

אם אכן יש לך כוונה להתמיד באימוני אירובי בבית. הדבר המומלץ לקניה הוא אופני ספינינג. גם מאפשר לבצע אימונים מגוונים ובעיקר אפשר לרכב מול הטלוויזיה .

טרמפולינה / קפיצה בחבל וכדומה קשה לבצע ליותר מכמה דקות וכמעט תמיד זונחים את זה

דלגית זו ההשקעה הכי טובה לדעתי מבחינת עלות/תועלת, זמינות, עמידות, ניידות, עקומת למידה, פוטנציאל התפתחות וסיכון פציעה.

כמה זמן אתה יכול לקפוץ על חבל?

מאוד תלוי בקצב ויכולת,
מי שקופץ הרבה בחבל יכול לקפוץ גם שעות, יש כמה ווריאציות .
אישית אני משתפר בזה מפעם לפעם וכל פעם שנתקע פשוט לוקח קצת אוויר ומתחיל שוב.

משתדל פשוט לעשות את זה על דופק די גבוה ובמשך סביבות ה15-20 דק' (לגמרי ריאלי)

איזה רעיונות מפגרים ומיותרים.
נעלי קפיצה ב1500₪? לא רק שזה נשמע פעילות מפגרת וילדותית מי ישלם על דבר כזה כ"כ הרבה.
טרמפולינה - מה את בת 10?
חבל קפיצה - עומס גבוה על הברכיים, לדעתי פעילות עם יותר נזק מתועלת.

הייתי מנסה לרכוש מכשיר אירובי כלשהו אם יש את המקום זה קנייה מאוד הגיונית לחודשים הקרובים.
אפשרות נוספת היא לפתח סקילים אחרים כמו ריקוד למשל (משחקי Just Dance למינהם אפילו רק עם ההקלטות ביוטיוב או סתם מדריכים).

איזה רעיונות מפגרים ומיותרים.
נעלי קפיצה ב1500₪? לא רק שזה נשמע פעילות מפגרת וילדותית מי ישלם על דבר כזה כ"כ הרבה.
טרמפולינה - מה את בת 10?

הייתי מנסה לרכוש מכשיר אירובי כלשהו אם יש את המקום זה קנייה מאוד הגיונית לחודשים הקרובים.
אפשרות נוספת היא לפתח סקילים אחרים כמו ריקוד למשל (משחקי Just Dance למינהם אפילו רק עם ההקלטות ביוטיוב או סתם מדריכים).

למה ככה לזלזל? טרמפולינה זה אחד הכייייפיםםם
לפני כמה חודשים עשיתי בייביסיטר לבנידודים שלי לכמה ימים ויש להם טרמפולינה. כל יום קפצתי לפחות שעה ברצף. זה כיף ברמה לא נורמלית.
אני אישית שונאת הליכונים. מרגיש לי מפגר ללכת/לרוץ ולא לזוז לשום מקום, אבל למי שאין לו מקום אחר אז זה אחלה.
ב"ה יש לנו מתחת לבית כיכר ענקית. אני חושבת פשוט לרצת הערב ולעשות סיבובים. זה לפחות 300-400 מטר כל סיבוב.

הכל תלוי בטכניקה אני קופץ בחבל ולדעתי זה תרגיל אירובי מעולה למי שמשעמם לו הליכות\ריצות יש המון וריאציות ודברים שאפשר לעשות עם החבל מעבר לעובדה שזה גם זול וגם תורם בעוד דברים כמו קואורדינציה וצפיפות עצם אבל כל אחד והדעות שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית