הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על אבקת חלבון וטונה

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
בקשר לטונה- האם זה בסדר לאכול כל יום קופסאת טונה? הבנתי שיש בזה קצת כספית

בקשר לאבקת חלבון- אני רוצה לקנות אבקת חלבון ללא טעם, ופשוט לערבב אותה עם מים ולשתות, אין לי רצון לערבב עם פירות/חלב. האם מישהו ניסה את זה? יש לזה טעם לא טוב? זה אכיל? אשמח לדעות והמלצות.

• פותח/ת השרשור
50 שקל הבדל ביניהם לבין האתר הרשמי, לא כזה הבדל גדול כפי שהייתי מצפה מיבואן. זה טוב אם אתה צריך את זה מהר, אם אתה יכול לחכות שבועיים-שלושה אז ברור שעדיף להזמין מהאתר הרשמי.

כן, אפשרי לערבב אבקת חלבון עם יוגורט.
אפשר להזמין ממי פרוטאין דוגמית של האבקה? או כל אתר טוב אחרי שיש, או אפילו מחנויות בארץ אם יש, אני רק רוצה דוגמית של האבקה ללא טעם כדי לראות בגדול איך זה מרגיש

האבקה יכולה למשל להכנס לחביתה?
או כמו שאמרתי ליוגורט/גבינה?
או אם יש לכם רעיונות אחרים אשמח ממש
בעקרון אני רק רוצה לעלות את הכמות חלבון, עם אבקת חלבון ללא טעם(מעדיף לא לעשות שייקים עכשיו עם פירות וזה, עם חלב אפשר אולי להתפשר חח(
אני מבין את התמימות שלך אבל תפסיק להתחכם, או שתשתה אבקה עם מים/חלב או שתכין מזה שייק משלך או שתכניס ליוגורט/מעדן

לחביתה אפשר להוסיף ביצים לא אבקת חלבון
אפשר להזמין ממי פרוטאין דוגמית של האבקה? או כל אתר טוב אחרי שיש, או אפילו מחנויות בארץ אם יש, אני רק רוצה דוגמית של האבקה ללא טעם כדי לראות בגדול איך זה מרגיש
אז אתה יכול פשוט להיפגש איתי ועם הג׳וקר אחרי הקורונה 🤣

אפשר להזמין ממי פרוטאין דוגמית של האבקה?
באתר שלהם יש מארז עם כל מיני דוגמיות, אולי יש דוגמית בלי טעם. וגם יש להם שקים של 250 ג' שזה 10 סקופים אם אני לא טועה אז מקסימום לא תאבד הרבה.

• פותח/ת השרשור
אני מבין את התמימות שלך אבל תפסיק להתחכם, או שתשתה אבקה עם מים/חלב או שתכין מזה שייק משלך או שתכניס ליוגורט/מעדן

לא מנסה להתחכם ולא תמים, אין לי שמץ של מושג באבקות חלבון, בכל מקרה להזמין חבילה שלמה לפני שאני אטעם מנה אחת אני לא אעשה

אז אתה יכול פשוט להיפגש איתי ועם הג׳וקר אחרי הקורונה 🤣

לא מנסה להתחכם ולא תמים, אין לי שמץ של מושג באבקות חלבון, בכל מקרה להזמין חבילה שלמה לפני שאני אטעם מנה אחת אני לא אעשה

אולי 😃
באתר שלהם יש מארז עם כל מיני דוגמיות, אולי יש דוגמית בלי טעם. וגם יש להם שקים של 250 ג' שזה 10 סקופים אם אני לא טועה אז מקסימום לא תאבד הרבה.
תודה

אבקה טובה של קילו נגמרת בחודש - חודש וחצי גג.. איל זה מחזיק אצלך שנה

כי אני לא חיה על זה. לוקחת רק במקרים שממש לא אכלתי מספיק חלבון, וגם אז לא תמיד לוקחת סקופ שלם...קצת פה קצת שם, או כשמכינה לי תערובת לפנקייק :>
טובים? באתר של myProtein הרבה יותר זול..
בדיוק חחח לא מבינה מה ככ זול שם...
כל ההזמנות מחול יותר משתלמות משתלמות באופן משמעותי.

כי אני לא חיה על זה. לוקחת רק במקרים שממש לא אכלתי מספיק חלבון, וגם אז לא תמיד לוקחת סקופ שלם...קצת פה קצת שם, או כשמכינה לי תערובת לפנקייק :>

בדיוק חחח לא מבינה מה ככ זול שם...
כל ההזמנות מחול יותר משתלמות משתלמות באופן משמעותי.
הסתכלתי רק על החלבון של מיי פרוטאין, ולקחת רק 50 שקל יותר אחרי יבוא לארץ (במידה וזה באמת מיובא) זה ממש שווה אם צריך את זה דחוף.

אולי 😃

תודה
קיצר תשקול בחיוב כי יש לי עוד איזה 3 קילו ואני לא מאלה שמסיימים קילו בשבועיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית