הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על אבקת חלבון וטונה

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
בקשר לטונה- האם זה בסדר לאכול כל יום קופסאת טונה? הבנתי שיש בזה קצת כספית

בקשר לאבקת חלבון- אני רוצה לקנות אבקת חלבון ללא טעם, ופשוט לערבב אותה עם מים ולשתות, אין לי רצון לערבב עם פירות/חלב. האם מישהו ניסה את זה? יש לזה טעם לא טוב? זה אכיל? אשמח לדעות והמלצות.

בסדר גמור לגבי הטונה אם אני לא טועה משרד הבריאות אישר בפעם האחרונה עד 2 קופסאות ביום

אבקת חלבון ללא טעם ומים אני חושב שיצא מגעיל לא הייתי לוקח סיכון אם אתה לא שותה עם חלב

לגבי הטונה - שמעתי על זה גם אבל לא יודעת מה האמינות של זה. אתה רוצה דווקא טונה כי זה נייד?
בעיקרון בגלל ההסגר, ואם כבר אתה בבית, אז תשקיע ותכין לך דג אמיתי. 2 חתיכות של דג מושט יוצא בערך 60 גרם חלבון!
תקנה את הקפואים עם העור, תשטוף במים את ציפוי הקרח ושים תבלינים. 20 דקות בטוסטר אובן על 200 מעלות. יוצא מושלם.

בנוגע לאבקת חלבון - איככככסססס לאאאא! שלא תעז. יש לזה טעם דוחה ._.
מה שכן, אתה יכול לדחוף את האבקה ללא טעם להרבה דברים.
החלב של הקורנפלקס, הנסקפה של הבוקר, פנקייקים וכו'.
אבל עדיין יש לזה טעם. שלא תטעה. זה לא כמו האבקה של הבנפייבר שעלמת לגמרי.
יש לזה טעם חלבוני כזה בלתי מוסבר, פשוט בלי תוספות של צבע / תמציות טעם / מתיקות. זה הכל.

בקשר לטונה- האם זה בסדר לאכול כל יום קופסאת טונה? הבנתי שיש בזה קצת כספית
אין שום בעיה

בקשר לאבקת חלבון- אני רוצה לקנות אבקת חלבון ללא טעם, ופשוט לערבב אותה עם מים ולשתות, אין לי רצון לערבב עם פירות/חלב. האם מישהו ניסה את זה? יש לזה טעם לא טוב? זה אכיל? אשמח לדעות והמלצות.
רק עם מים יהיה לזה טעם לא משהו בכלל, זה לא חסר טעם לחלוטין. אם תערבב עם משהו אחר זה פשוט יתפוס את הטעם של המשהו האחר

לגבי טונה אני יודעת שאין בעיה,
לגבי אבקת חלבון ללא טעם, קניתי את של myprotein וזה הדבר הכי נורא בעולם ואני נשבעת לך שאני בן אדם שאוכל הכל והכל טעים לו, אני הבן אדם הכי חסר טעם ודברים מגעילים טעימים לי וזה בלתי אפשרי לשתיה. מה גם ניסיתי לערבב עם דברים או לאפות ויש לו טעם לוואי שמשתלט על הכל

זה לא ממש משתלט על הכל. כמובן תלוי כמה את שמה, ועם מה את שמה את זה.
זה טוב כדי לתת "חיזוק" לדברים שאתה רוצה שיהיה בהם יותר חלבון.
אני למשל מתעבת את רמת המתיקות ההיסטרית של אבקות החלבון למניהן, אז מערבבת שני שליש אבקת חלבון בטעם ושליש ללא טעם, ואז זה ממש סבבה.
בכלל אבקות החלבון הן לא להיט מבחינת טעם, אבל לאבקה לא טעם אפשר למצוא יחסית הרבה שימושים 😃

אני למשל מתעבת את רמת המתיקות ההיסטרית של אבקות החלבון למניהן, אז מערבבת שני שליש אבקת חלבון בטעם ושליש ללא טעם, ואז זה ממש סבבה.
בכלל אבקות החלבון הן לא להיט מבחינת טעם, אבל לאבקה לא טעם אפשר למצוא יחסית הרבה שימושים 😃
עוד לא ניסית את הלאטה של myprotein
@frozen

עוד לא ניסית את הלאטה של myprotein
@frozen
כמו אייס קפה מהמכונה של הברד

דיי, באמת? :>
לפני שנה הזמנתי קילו שוקו קילו וניל של מאסלפארם.
עדיין לא סיימתי אותם.
אבל הם ממש לקראת הסוף.
אם אתם ככ ממליצים על מייפרוטאין, אולי אנסה אותו 😃
אפשרי להשיג כמות של קילו?

עדיין לא סיימתי אותם.
אבל הם ממש לקראת הסוף.
כן. מהאתר של דרים נוטרישן. הוא מדהים בחיי!

• פותח/ת השרשור
אני בן אדם שכל עוד זה מגעיל בקטע של ממש לא אכיל לא כלכך אכפת לו.
אני לא רוצה את זה בשביל שייקים עכשיו או בשביל הטעם, רק כדי להשיג עוד חלבון. לערבב את זה למשל ביוגורט/גבינה לבנה יהיה נורא? או אפילו רק עם חלב

אני בן אדם שכל עוד זה מגעיל בקטע של ממש לא אכיל לא כלכך אכפת לו.
אני לא רוצה את זה בשביל שייקים עכשיו או בשביל הטעם, רק כדי להשיג עוד חלבון. לערבב את זה למשל ביוגורט/גבינה לבנה יהיה נורא? או אפילו רק עם חלב
אז אני בן אדם כזה שמשהו חייב להיות ממש ממש ממש מגעיל כדי שאני לא אהיה מסוגלת לאכול אותו וזה בדיוק זה. אולי של חברות אחרות לא אבל של myprotein מזעזע

מהאתר של דרים נוטרישן
פעם ראשונה אני נתקל באתר הזה והמחירים שם יותר מדי טובים + איך הם השיגו רישיון לייבא כל כך הרבה מוצרים של מיי פרוטאין? אני זוכר שבזמנו אמינושופ הקיזו דם כדי להיות יבואנים של מיי פרוטאין וגם כשהצליחו הם הביאו מבחר קטן ומצומצם מאוד.
בקיצור האתר legit? הזמנת משם כבר?

פעם ראשונה אני נתקל באתר הזה והמחירים שם יותר מדי טובים + איך הם השיגו רישיון לייבא כל כך הרבה מוצרים של מיי פרוטאין? אני זוכר שבזמנו אמינושופ הקיזו דם כדי להיות יבואנים של מיי פרוטאין וגם כשהצליחו הם הביאו מבחר קטן ומצומצם מאוד.
בקיצור האתר legit? הזמנת משם כבר?
כן הזמנתי כמה פעמים, 4 קילו של טעמים, וכמה פעמים של דוגמיות או חטיפי חלבון ושייקרים, וביצעתי מקודם הזמנה של 5 קילו

עדיין לא סיימתי אותם.
אבל הם ממש לקראת הסוף.

אבקה טובה של קילו נגמרת בחודש - חודש וחצי גג.. איל זה מחזיק אצלך שנה

• פותח/ת השרשור
האבקה יכולה למשל להכנס לחביתה?
או כמו שאמרתי ליוגורט/גבינה?
או אם יש לכם רעיונות אחרים אשמח ממש
בעקרון אני רק רוצה לעלות את הכמות חלבון, עם אבקת חלבון ללא טעם(מעדיף לא לעשות שייקים עכשיו עם פירות וזה, עם חלב אפשר אולי להתפשר חח(

טובים? באתר של myProtein הרבה יותר זול..
50 שקל הבדל ביניהם לבין האתר הרשמי, לא כזה הבדל גדול כפי שהייתי מצפה מיבואן. זה טוב אם אתה צריך את זה מהר, אם אתה יכול לחכות שבועיים-שלושה אז ברור שעדיף להזמין מהאתר הרשמי.
או כמו שאמרתי ליוגורט
כן, אפשרי לערבב אבקת חלבון עם יוגורט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית