הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא פציעה אבל נמאס לי

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
יש לי סוג של קליק שמת לצאת באזור העיקרי שסימנתי ולפעמים גם באזורים שסימנתי ביותר קטן, זה לא מלווה בכאב זה סתם מציק שאני לא יכול לשחרר את הקליק
נפוץ החרא הזה? יש משהו לעשות? כירופרקט נניח עם כמה שזה לא יעיל לשיפור ביצועים זה יוציא לי קליקים חודש/ים קדימה?🤣

נב אני יודע שהגיע הזמן לחיטוב
המסה קצת יצאה משליטה סלחו לי אחיי הבילדרים

קבצים מצורפים

• Polish_20200404_015956669.jpg
    Polish_20200404_015956669.jpg
    KB 124.6 · צפיות: 89
תחושה של מתח או קליק שמחכה לצאת זה רק תחושה. זה לא אומר שאם תעשה קליק (מניפולציה טוראקלית בשפה המקצועית) על ידי פיזיו' או כירופרקט זה יעלם לנצח.
אם זה מפריע או מציק, תוכל לגשת לפיזיותרפיסט לקבל כלים לתרגול ועבודה עצמית ממוקדת על האזור.
בתקופה הזו יש בעיקר טיפול אונליין שזה לדעתי יעיל להרבה מאוד מקרים כולל שלך.
בינתיים הייתי מחפש כדור לקרוס או טניס ונשען איתו על הקיר כשהוא לוחץ על המקום המציק. זה יכול להקל מאוד על התחושה המעצבנת.
בברכה,
ניר,
פיזיותרפיסט

• פותח/ת השרשור
תחושה של מתח או קליק שמחכה לצאת זה רק תחושה. זה לא אומר שאם תעשה קליק (מניפולציה טוראקלית בשפה המקצועית) על ידי פיזיו' או כירופרקט זה יעלם לנצח.
אם זה מפריע או מציק, תוכל לגשת לפיזיותרפיסט לקבל כלים לתרגול ועבודה עצמית ממוקדת על האזור.
בתקופה הזו יש בעיקר טיפול אונליין שזה לדעתי יעיל להרבה מאוד מקרים כולל שלך.
בינתיים הייתי מחפש כדור לקרוס או טניס ונשען איתו על הקיר כשהוא לוחץ על המקום המציק. זה יכול להקל מאוד על התחושה המעצבנת.
בברכה,
ניר,
פיזיותרפיסט
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית