הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בנוגע לכמה אשקול בסוף חיטוב

• פותח/ת השרשור FM bibi
  • פורסם בתאריך

FM bibi

משתמש מתחיל
25
3
נק' מוניטין:
3
25
3
שלום לחברי הפורום,
אני בסוף מסה של 8 חודשים שלא הכי טובה בעיניי, ב-3 חודשיים האחרונים היה קושי להעלות משקלי עבודה אם בכלל.
אשמח הבבקשה אם מישהו יכול לחשב כמה אשקול אם אהיה בסוף החיטוב ב-8 אחוזי שומן ומה יהיה היקף היד שלי?
נתונים:
גובה: 1.73
משקל: 71 (הייתי 72.5 אבל ירדתי בגלל הפסקה מהקריאטין וירידה בכמות הפחמימה)
אחוז שומן נוכחי: 16%
משקל לפני המסה: 60.5
היקף יד: 36 ס"מ

אני יודע שזו לא עלייה וואו ל-8 חודשים אבל שתבינו שאכלתי מדיי יום 4000 קלוריות מאוכל איכותי (בדקתי כל גרם) וזה היה לי ממש קשה להכניס יותר.
מישהו יכול לעזור לי ולחשב? אני לא ממש טוב בדברים האלה

בנוסף ירדתי במשקלי עבודה בשליש או אפילו יותר! אני צריך לדאוג?

מודה לעוזרים.

קודם כל, עליה של 10-11 ק״ג ב-8 חודשים זה יותר מיפה מאוד, אני לא חושב שהייתה לך מסה ״כושלת״, בדיוק ההיפך.
דבר שני, אף אחד לא באמת יוכל להגיד לך איך תראה, מה יהיה היקף היד שלך או משקלי העבודה בסוך החיטוב, זה הכל תלוי בך. אני אישית הייתי ממליץ על עוד קצת מסה (עוד 4-5 ק״ג לפחות) בשביל שבסוף החיטוב לא תהיה מבואס ושלא תהיה שחיף, אל תמהר עם זה, 8 חודשים וגם 3 שנים נחשבים למתאמן מתחיל, יש לך דרך ארוכה, תהיה סבלני והכי חשוב תתמיד.

המון בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
קודם כל, עליה של 10-11 ק״ג ב-8 חודשים זה יותר מיפה מאוד, אני לא חושב שהייתה לך מסה ״כושלת״, בדיוק ההיפך.
דבר שני, אף אחד לא באמת יוכל להגיד לך איך תראה, מה יהיה היקף היד שלך או משקלי העבודה בסוך החיטוב, זה הכל תלוי בך. אני אישית הייתי ממליץ על עוד קצת מסה (עוד 4-5 ק״ג לפחות) בשביל שבסוף החיטוב לא תהיה מבואס ושלא תהיה שחיף, אל תמהר עם זה, 8 חודשים וגם 3 שנים נחשבים למתאמן מתחיל, יש לך דרך ארוכה, תהיה סבלני והכי חשוב תתמיד.

המון בהצלחה!
תודה לך נתת לי טיפה עידוד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית