הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקורי?

YonatanKG

משתמש מתחיל
136
36
נק' מוניטין:
12
136
36
20200405_175624.jpg

מה אתם אומרים על זנקו?
שמנים ברמה גבוהה מאוד , אוראלים גם (בין היחידים עם אנאבר אמיתי) וכנל הממריצים.
בסארמס וחברים הרבה פחות .
קרדרין לא מורגש בעיניי לעומת ביו סיינס
הmk שלהם היה מאכזב .
הrad היה טוב אבל הרגיש אנדרדוס יחסית למה שהחברה שלקחו מביו סיינס באותו מינון דיווחו .

באתי לכתוב על מדיטק אבל פתאום אני רואה שכתוב שם פיור פלטיניום , ההודים צריכים להחליט מה הם רוצים שיהיו העטיפות של פיור ומה של מדי-טק . 🤬
הם יכולים גם להדפיס משו כזה -
פיור-טק'
או מדי-פלטיניום
שילוב 🏋️😅

יש לי מיצוי תה ירוק כתוסף, רוצה ללמוד ולהבין על אנאבר, למה אומרים את זה עליו, מה המקור למחשבה הזאת

הרבה אנשים מדברים המון שטויות תלמד לסנן מידע .
פשוט תעשה גוגל וחפש מקורות מדעיים אנשים פה רושמים שטויות רוב הזמן.. זה עושה ככה זה עושה ככה בלי נסיון וביסוס

שמנים ברמה גבוהה מאוד , אוראלים גם (בין היחידים עם אנאבר אמיתי) וכנל הממריצים.
בסארמס וחברים הרבה פחות .
קרדרין לא מורגש בעיניי לעומת ביו סיינס
הmk שלהם היה מאכזב .
הrad היה טוב אבל הרגיש אנדרדוס יחסית למה שהחברה שלקחו מביו סיינס באותו מינון דיווחו .
סתם לידע כללי, יכול להיות שאותו השמן שיש בזנקו תמצא בגנוקס או בעוד ברנדים, ולגבי שמן ברמה גבוהה, כל עוד השמן(מעוקר) בושל בטמפ׳ הנכונה, כמות הממסים הייתה מדוייקת ולא חסכו זמן וכסף בלהעביר את השמן פעם אחת בפילטר של 0.45 ולאחר מכן בפילטר 0.22 אז כן השמן נחשב לדי איכותי ואני לא חושב שדילרים שמבשלים בבית יודעים את זה, בשנים האחרונות בארץ ובחו״ל רוב הדילרים היו קונים שמן מוכן להזרקה, גם יותר בטוח להזמין בדואר שמן מאבקה שנראית כמו קוקאין וגם חוסכים את כאב הראש של ההכנה בבית וההתעסקות בכימקלים, אני לא נוהג להכנס לעובי הקורה כמו שנכנסתי עכשיו אבל היה חשוב לי להבהיר דברים חשובים כי אני קורא פה לפעמים תגובות וחוות דעת על מוצרים ״מדהימים״ שיכול להיות בכלל שהם אותה גברת בשינוי אדרת על ברנד אחר שאומרים לך תתרחק אל תגע, אני אישית לא סומך על אריזה, יש אנשים שאפשר לקנות מהם כדורים בשקית שקופה ושמן בויאל ללא מדבקה ולהיות הכי בטוח בעולם ויש את ההיפך הגמור אני למשל דוגמא קלאסית, כל חומר שהיה נראה יפה גם שילמתי עליו יותר יקר וגם נפלתי איתו, ולרוב זה היה חומרים של חברות מוכרות ממזרח אירופה.

How Different Anabolic Steroids Can Affect Your Immune System

מצאתי פה איזה משהו שאומר מה עושה מה אבל לא לגמרי הבנתי
הפסקתי לקרא בהתחלה- זה ניסויי על בעלי חיים

סתם לידע כללי, יכול להיות שאותו השמן שיש בזנקו תמצא בגנוקס או בעוד ברנדים, ולגבי שמן ברמה גבוהה, כל עוד השמן(מעוקר) בושל בטמפ׳ הנכונה, כמות הממסים הייתה מדוייקת ולא חסכו זמן וכסף בלהעביר את השמן פעם אחת בפילטר של 0.45 ולאחר מכן בפילטר 0.22 אז כן השמן נחשב לדי איכותי ואני לא חושב שדילרים שמבשלים בבית יודעים את זה, בשנים האחרונות בארץ ובחו״ל רוב הדילרים היו קונים שמן מוכן להזרקה, גם יותר בטוח להזמין בדואר שמן מאבקה שנראית כמו קוקאין וגם חוסכים את כאב הראש של ההכנה בבית וההתעסקות בכימקלים, אני לא נוהג להכנס לעובי הקורה כמו שנכנסתי עכשיו אבל היה חשוב לי להבהיר דברים חשובים כי אני קורא פה לפעמים תגובות וחוות דעת על מוצרים ״מדהימים״ שיכול להיות בכלל שהם אותה גברת בשינוי אדרת על ברנד אחר שאומרים לך תתרחק אל תגע, אני אישית לא סומך על אריזה, יש אנשים שאפשר לקנות מהם כדורים בשקית שקופה ושמן בויאל ללא מדבקה ולהיות הכי בטוח בעולם ויש את ההיפך הגמור אני למשל דוגמא קלאסית, כל חומר שהיה נראה יפה גם שילמתי עליו יותר יקר וגם נפלתי איתו, ולרוב זה היה חומרים של חברות מוכרות ממזרח אירופה.
בדיוק חחח לפני כמה שנים התקופות שהתחילו להשקיע במדבקות קופסאות והולוגרמות ופתאום החומר נהיה "איכותי" "רפואי" ועוד שיט שהיו מנסים למכור לנו

הקופסאות הכי יפות זה מדיטק' שכתוב בצבעים זוהרים ומזה יפה .. ולא תמיד בכפרים היו מכניסים את החומר הנכון לטבלאות 🤦‍♂️

אל תתקרב, אין מושג מה יש בפנים אבל חומר זה לא, בזבוז כסף,תזריק מים וזהו,
זנקו אחלה, אבל, יכול להיות שיש את אותו החומר גם בויאלים של חברות אחרות, הכי חשוב זה מי הדילר כמו שאמרת,

הדילר שאני משיג ממנו כשאני קונה זנקו אני מוכן לקנות ממנו את החומר בתוך בקבוק מים,אני סומך עליו, כאילו הויאל והמדבקה מעניינים את סבתא שלי הם לא מעידים על שום דבר כי תמיד יכול להיות בפנים זבל בעטיפה מעוררת תיאבון
הכל תלוי עד כמה הדילר שלך נקי וישר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית