הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תסכול שייפ וחזרה לסייקל

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
כבר בערך 8 חודשים בלי חומרים, אחרי 8 שנים רצופות,
יצא לי להסתכל על תמונות מלפני 6 שנים, הייתי נראה יותר איכותי ודחוס, מהשנים האחרונות , מאמין שאם השנים איבדתי את האפקט של החומרים כי הגוף התרגל. נניח ואתחיל במאי סייקל של טסט מסטרון פרופ' וויני.

האיכות ודחיסות השריר תחזור להיות יותר טובה מהשנה/שנתיים אחרונות ?.. בכל זאת הפסקה די ארוכה, השרירים נראים חלבים כמו פעם טבעי 🤮

או שמה ועם הגיל זה הולך לאיבוד? בן 29 כרגע.

אולי קצת אופטופיק אבל איזהבבחור פה באחד התגובות סקרן לגבי גדילת ערמונית ולאחר חיפוש קצר נתקלתי בזה
מהיום: כדור הזיקפה גם לטיפול בערמונית מוגדלת

בקצרה, ההצעה שם היא 5 מ"ג סיאליס ליום

כמובן, יש גם חמוציות ועוד כל מיני הצעות, ובטח החכמים פה מכירים דרכים יותר טובות לנושא מבחינת הימנעות וכו'

נערך לאחרונה:
התמכרות פסיכולוגית זה משהו שצריך לדבר עליו. הבן אדם עשה שינוי עצום והפסיק אחרי 8 שנים וראה את כל השינויים שהגוף שלו עובר בחודשים האחרונים ועדיין המשיך בדרך שלו.
הבן אדם נמצא בנקודה אחרת בחיים שלו משאר הבחורים הצעירים כאן שעדיין נמצאים בלופ של הסייקלים, אז אם כל הכבוד לדעה הזאת שהוא בן אדם מבוגר ויכול לעשות את השיקולים שלו אולי כדי שינסה להבין אם זה באמת הדבר שהוא באמת מעוניין בו ולא סתם התמכרות.
אלו דברים שאפשר לעקוב אחריהם, זה לא ביום אחד שהערמונית מחליטה לגדול למימדים עצומים.
יש בדיקות דם כמו PSA שמאפשרות מעקב, לא יודע כמה הן מדוייקות אבל מן הסתם אפשרי לקבל איזו אינדקציה.

נערך לאחרונה:
Ynet 🙄
לפעמים ציטוטים מFXP יותר שווים מYnet
לרוב אתה צודק אולם העזתי להביא קישור מהאתר הזה שהרבה פעמים מסלף חדשות נטו כי אני מכיר וסומך על הכתב, הכתב שפרסם את הכתבה באמת רופא... מפה לשם אם תרצה מחקרים בנושא

A review of the use of tadalafil in the treatment of benign prostatic hyperplasia in men with and without erectile dysfunction

Tadalafil for Prevention of Erectile Dysfunction After Radiotherapy for Prostate Cancer The Radiation Therapy Oncology Group [0831] Randomized Clinical Trial

ברמת העיקרון ובשביל ההבנה שלי , אם גבר בוחר להזריק טסט למשך סתם לדוגמא 20 שנה ברצף , הזרע שלו הופך בשלב מסויים לעקר? בעצם הוא מקבל את ההורמון בצורה חיצונית אז מה זה משנה העיקר שהיא רץ בדם. או שהוא יכול להפרות חופשי
טסטוסטרון לא אחראי באופן ישיר לייצור ואיכות זרע. היפופיזה מגיבה על טסט חיצוני כך שהיא מפיסקה לייצר גנודוטרופינים (ממש מימים ראשונים של טיפול), כלומר LH וFSH לא מופרשים. LH משפיע על תאי לודאיג שמייצרים טסט טבעי ומהווים 5 אחוז מכלל האשך, FSH משפיעים על תאי סרטולי (זה עיקר התאים באשך) שאחראיים על הבשלה וייצור של זרע. אחרי זמן מסויים תאים משני הסוגים מתנוונים לגמרי (בהתחלה פשוט לא פעילים לכן בסייקל קשה מאוד להכניס להריון ואפשר לחזור אחורה די בקלות עם PCT) ואז אין טסט טבעי ו אין זרע = עקר ובלי ליבידו. זה תהליך בפשטות כמובן יש הרבה גורמים ופקטורים שמשפיעים על התהליכים האלו.

מה לגבי השפעות אחרות כמו גדילת הערמונית, היפטרפיה של הלב וכו' אתה לא חושש מהם?
דווקא מזה אין מה לחשוש למשתמשים ממוצעים (כמו כולנו פה פלוס מינוס). היפרטרופיה של מיוקרד לא תתרחש לרוב בלי המון GH ואימונים מאוד ארוכים בקצב לב גבוה (בדרך כלל באימון עם משקולות קצב לב קופץ ולא נשאר גבוה כל הזמן). ערמונית לא תגדל לך סתם כך בגיל צעיר בלי נטיה גנטית מיוחדת וגם אם כן יש טיפול תרופתי מאוד קליל לזה.
התמכרות פסיכולוגית זה משהו שצריך לדבר עליו.
כל האנשים בפורום הזה ספציפי עם התמכרות פסיכולוגית לדעתי, כמובן כל אחד ברמה שלו. חלק עם בעיה בדימוי או בטחון עצמי, חלק עם מטרה אישית שמהווה בשבילם עוגן בחיים יומיומיים וכו וכו

נערך לאחרונה:
ברור שאותו בחור צעיר לא יתעורר יום אחד עם לב של אדם במשקל 300 קילו, אבל אני יוצא מנקודת הנחה סבירה שזה לא סייקל אחד וגמרנו אלא שזה יתארך לאט לאט לעוד סייקל ולעוד חומרים. ומספיק שהלב גדל בX מ"מ ועכשיו הוא בקבוצת הסיכון, יש דברים שמצטערים עליהם אח"כ גם אם הם לא מובילים ישר למוות.
אצל כולם יש את השלב הזה שהם חושבים לקחת סטרואידים כדי להיות טובים יותר. חלקם יעשו את ה2-3 סייקלים בחיים שלהם וייצאו כי הם יעברו את הפאזה הזאת בחיים שלהם. אבל אם בן אדם עבר סוג של גמילה כלשהי הייתי נזהר להמליץ לו על משהו בטח לא על גישת הYOLO שיש לחבר'ה הצעירים כאן עדיין.

זה לא משהו נגד סטרואידים, זה בכללי לבן אדם שיש הרגל אורח חיים לא בריא שהוא מנסה להפסיק לקיים לא הייתי ממליץ לו להמשיך לחזור ולעשות אותו.

כל האנשים פה בפורום הזה ספציפי עם התמכרות פסיכולוגית לדעתי, כמובן כל אחד ברמה שלו. חלק עם בעיה בדימוי או בטחון עצמי, חלק עם מטרה אישית שמהווה בשבילם עוגן בחיים יומיומיים וכו וכו

מסכים עם כל מילה מודה שאני במרדף הזה בגלל דימוי עצמי נמוך.
וכמו שגיל אמר פה שאתה מעביר מספיק זמן רצוף על חומרים לא משנה כמה טוב תראה אתה אף פעם לא תראה כמו שאתה on/blasting .
אני אגיד מה שאני אומר לכל מי שבא לדבר איתי על להתנסות בחומרים לפני הכל צריך מנטליות חזקה כי זה יכול לערער אותך.

ברור שאותו בחור צעיר לא יתעורר יום אחד עם לב של אדם במשקל 300 קילו, אבל אני יוצא מנקודת הנחה סבירה שזה לא סייקל אחד וגמרנו אלא שזה יתארך לאט לאט לעוד סייקל ולעוד חומרים. ומספיק שהלב גדל בX מ"מ ועכשיו הוא בקבוצת הסיכון, יש דברים שמצטערים עליהם אח"כ גם אם הם לא מובילים ישר למוות.
מחלות לב מאוד משתנות וממה שסובלים אנשים עם עודף משקל\סכרת יהיו כנראה שונות ממה שסובל ספורטאי. אם העניין הזה מסקרן אותך תנסה קצת לדפדף באינטרנט על הנושא, פשוט אין לי כוח עכשיו להיכנס ממש לעומק של זה. מה שכן גם ספורטאי טבעי לגמרי יכול לקבל בעיות קרדיו ווסקולריות או לחטוף שבץ או התקף לב (רואים את זה לא מעט אצל אצנים או רוכבי אופניים לא מקצועיים פה בישראל). זה מחזיר אותנו לדוגמה שהביא frozen שאם יש לך תחביב\התמכרות כלשהם, יכול להיות שאתה תקבל נזק מהם. מקריאה מרובה של ספרים אפשר להרוס ראיה, מציור אפשר לקבל הרעלה מממסים של צבעים וכו' הכל עניין של מינון. אני בתור מישהו עם אישה וילדים, קריירה שלוקחת לא מעט משאבים ומילואים שדופקים אותך מידי שנה דווקא בזמנים הכי לא מתאימים, בשבילי החדר כושר מהווה מפלט שנותן סיפוק ואנדורפינים. אז סייקל פה ושם זה כמו לשים אגזוז חדש באופנוע למי שחולה אופנועים, סתם משהו שמשפר לך את החוויה.

בטח לא על גישת הYOLO
יש לא מעט חברה צעירים שזורמים על הYOLO הזה, אם לא סטרואידים אז יהיו להם קעקועים כל הגוף או שורות של קוק בשירותים במועדון ב5 בבוקר. סתם אנשים נסחפים 😃

אני בתור מישהו עם אישה וילדים, קריירה שלוקחת לא מעט משאבים ומילואים שדופקים אותך מידי שנה דווקא בזמנים הכי לא מתאימים, בשבילי החדר כושר מהווה מפלט שנותן סיפוק ואנדורפינים. אז סייקל פה ושם זה כמו לשים אגזוז חדש באופנוע למי שחולה אופנועים, סתם משהו שמשפר לך את החוויה.

אחי, תודה רבה לך, אתה עמוס ועדיין מקדיש מזמנך לעזור פה בשאלות השונות ופענוח בדיקות דם וכדומה, רציתי לתת מוניטין אבל זה לא נותן לי, חשוב לי לעצור רגע ולהגיד לך תודה על המענה. אתה בנאדם טוב, תודה על הרמה הגבוהה, אתה נכס לפורום, מוריד בפניך את הכובע.

• פותח/ת השרשור
אני מגיב בכללי מצטער שאני לא מגיב אחד אחד..
זה לא פסיכולוגי הנראות בין טבעי לחומרים היא שמיים וארץ!..

חזרתי להתאמן טבעי, והתקדמתי ממש יפה, נכון לעכשיו עליה של 5 ס"מ בהיקף יד, עליה של 6-7 קילו במזקל גוף, חשק מיני קצת גם חזר, עליתי בכוח חזרה, הניראות עדין טובה בחזה בעיקר יש איכות. אבל השייפ לא יהיה בחיים כמו שייפ על סייקל.

הסייקל זה הנראות החיצונית שלי כמו אדם שאוהב להתלבש יפה, להשקיע בעצמו, אני אוהב את עניין האימונים, אני רוצה לחזור למסה שלי ולצאת ל-pct.

במצב של עכשיו 6-8 שבועות ואני בשיא.. אז כן שווה עוד סייקל כבר שחכתי איך זה להיות על חומרים 🤦‍♂️

כרגע עדין טבעי אין ברירות.

לגבי ילדים לא יודע מה המצב כרגע אין גם מישהי ואני לא מחפש, לא חושב על זה ממש.. המון השקעה מציאת בת זוג נכונה, ריבים, אין לי כוח לזה ממש.

עברתי הרבה חרא שורה תחתונה וגם הרבה אנשים לא היו יוצאים מזה, מנטלית לאבד כל מה שבנית אם זה הגוף, כוח, תדמית, ולחזור חזרה זה קשה. אני מרגיש עכשיו ממש כמו בזמנו שהייתי טבעי ולא האמנתי שאגיע לתוצאות שהגעתי, התקדמתי יפה עם ה-mk טסטו ג'אק בהחלט עושה עבודה, והכלומיד, די מבסוט על עצמי מבחינת תוצאות בלי חומרים, עד לפני חודשיים נראתי כמו דף עץ מהלך..
התמכרות פסיכולוגית זה משהו שצריך לדבר עליו. הבן אדם עשה שינוי עצום והפסיק אחרי 8 שנים וראה את כל השינויים שהגוף שלו עובר בחודשים האחרונים ועדיין המשיך בדרך שלו.
הבן אדם נמצא בנקודה אחרת בחיים שלו משאר הבחורים הצעירים כאן שעדיין נמצאים בלופ של הסייקלים, אז אם כל הכבוד לדעה הזאת שהוא בן אדם מבוגר ויכול לעשות את השיקולים שלו אולי כדי שינסה להבין אם זה באמת הדבר שהוא באמת מעוניין בו ולא סתם התמכרות.
מכבד את הדאגה שלך, אבל אתה לא מכיר אותי אישית, וקל לדבר, כל אחד עושה מה שנכון לו.

גיל כך את זה באיזי יש מקצוענים שהיום סובלים מנכויות.פציעות ומוגבלויות שונות ובגיל צעיר הלך הקריירה.
תהנה מהתהליך ועכשיו אתה חכם יותר אז בכלל תעוף על זה כי אני מבין אותך זה לייפסטייל שאי אפשר להפסיק אחרי שאתה בפנים.
יהיו לך קוביות גם בגיל 60 אם תשמור על המנטליות של בריאות כמו עכשיו

לדעתי איפור לבחורה זה כמו סייקל למתאמן,
כל הבנות מתאפרות, אז תגיד שלכולם יש בעיה בדימוי העצמי? לא, פשוט רוצים לעלות רמה בעולם שבו היופי הוא אליל נערץ ,ולכן אני בכל אופן עשיתי סייקלים,
לא כדי להרים אותי מרמה נמוכה אלא בשביל לעלות אותי מאוד גבוה מעל הממוצע (טבעי) אידיאל יופי ולא פיצוי על חוסר במשהו

😱
אחי, תודה רבה לך, אתה עמוס ועדיין מקדיש מזמנך לעזור פה בשאלות השונות ופענוח בדיקות דם וכדומה, רציתי לתת מוניטין אבל זה לא נותן לי, חשוב לי לעצור רגע ולהגיד לך תודה על המענה. אתה בנאדם טוב, תודה על הרמה הגבוהה, אתה נכס לפורום, מוריד בפניך את הכובע.
תודה רבה אחי, מעריך מאוד 😛
נעשה הכל כדי לשמר את האפונות שלך במצב תקין 😆

לא מכיר אותך וגם לא כל כך מכיר את עולם הסקיילים אז אשאל כזה דבר,
באיזו רמה אתה שאתה כל כך חייב לחזור לסייקל? אחרי 8 חודשים בלי?
אני מתאמן 3 שנים טבעי ואני במצב די טוב הייתי אומר אז 8 שנים זה מספיק זמן להגיע לניצול פוטנציאל ברמה גבוהה מאוד.
יש תמונה? של מה היה לפני ומה עכשיו? (שהיית על חומרים הכוונה)

נערך לאחרונה:
לא מכיר אותך וגם לא כל כך מכיר את עולם הסקיילים אז אשאל כזה דבר,
באיזו רמה אתה שאתה כל כך חייב לחזור לסייקל? אחרי 8 שנים בלי?
אני מתאמן 3 שנים טבעי ואני במצב די טוב הייתי אומר אז 8 שנים זה מספיק זמן להגיע לניצול פוטנציאל ברמה גבוהה מאוד.
יש תמונה? של מה היה לפני ומה עכשיו? (שהיית על חומרים הכוונה)

הוא 8 חודשים בלי , לא משנה 8 שנים חבר.
אני מעריך שאם אתה לא מגיע מעולם החומרים לא תבין את השיח הפסיכולוגי פה .

לנושא : אתה נחשב אריה מבחינת שנות ניסיון וידע , לדעתי לחזור בקיק לא גדול ולא על הילוך ראשון לסייקל חזרה ולראות איך ההרגשה הפיסוגולוגית לך ואיך המראה , חוזר להיות פלסטיק מבריק או לא .
בכל מקרה מאמין שרק אחרי סייקל חזרה אפשר יהיה לדבר כי כאשר נוצרת בעיה פסיכולוגית עם כל הכבוד זה משהו שהרבה יותר קשה ובעייתי לטיפול מאשר בעיה פיזולוגית.
תעדכן

הוא 8 חודשים בלי , לא משנה 8 שנים חבר.
אני מעריך שאם אתה לא מגיע מעולם החומרים לא תבין את השיח הפסיכולוגי פה .

לנושא : אתה נחשב אריה מבחינת שנות ניסיון וידע , לדעתי לחזור בקיק לא גדול ולא על הילוך ראשון לסייקל חזרה ולראות איך ההרגשה הפיסוגולוגית לך ואיך המראה , חוזר להיות פלסטיק מבריק או לא .
בכל מקרה מאמין שרק אחרי סייקל חזרה אפשר יהיה לדבר כי כאשר נוצרת בעיה פסיכולוגית עם כל הכבוד זה משהו שהרבה יותר קשה ובעייתי לטיפול מאשר בעיה פיזולוגית.
תעדכן

תוקן לא שמתי לב,
אני ממש לא מגיע מהעולם ואני רק יושב פה ובאמת קורא ומתעניין כי זה באמת נושא שהוא עולם ומלואו,
אישית לא מתחבר לזה אבל בהחלט יש פה המון מידע.

בכל מקרה סתם עניין אותי למה אנשים שכבר יצאו מזה נמשכים בחזרה לשם, לאיזו רמה כבר הגעת שכל כך
חשוב לך לחזור לשם? מה הרמה העכשווית?

תוקן לא שמתי לב,
אני ממש לא מגיע מהעולם ואני רק יושב פה ובאמת קורא ומתעניין כי זה באמת נושא שהוא עולם ומלואו,
אישית לא מתחבר לזה אבל בהחלט יש פה המון מידע.

בכל מקרה סתם עניין אותי למה אנשים שכבר יצאו מזה נמשכים בחזרה לשם, לאיזו רמה כבר הגעת שכל כך
חשוב לך לחזור לשם? מה הרמה העכשווית?

אם להיות כנה ולא פוליטקלי קורקט אז ברגע שאתה בפנוכו אתה לא יכול להתפשר .
כמו ברגע שקנית אייפון אתה לא יכול לחזור לטלפון חיקוי סיני וכו' וכו ..
הנראות שונה, אתה הופך להיות חצי בן אדם חצי זאב מבחינה שליטה מוחית(אפילו שרוב המתאמנים לא יודעים את זה), תחשוב שאתה אופניים חשמליים שפותחים להם את ההגבלה רק לא מ25 קמש ל40 אלא מ25 קמש ל100.
אתה במוד של לטרוף את העולם, לטרוף משקלים, לאכול להתאמן לזיין לישון.
אי אפשר להסביר במילים ואני ממש לא ממליץ שימוש , אבל זאת הרגשה אחרת.
זאת הרגשה של להיות בתוך פרארי ולא רק לתת קיק אלא לנוסע על 300 קמש לאורך כל הסייקל

אם להיות כנה ולא פוליטקלי קורקט אז ברגע שאתה בפנוכו אתה לא יכול להתפשר .
כמו ברגע שקנית אייפון אתה לא יכול לחזור לטלפון חיקוי סיני וכו' וכו ..
הנראות שונה, אתה הופך להיות חצי בן אדם חצי זאב מבחינה שליטה מוחית(אפילו שרוב המתאמנים לא יודעים את זה), תחשוב שאתה אופניים חשמליים שפותחים להם את ההגבלה רק לא מ25 קמש ל40 אלא מ25 קמש ל100.
אתה במוד של לטרוף את העולם, לטרוף משקלים, לאכול להתאמן לזיין לישון.
אי אפשר להסביר במילים ואני ממש לא ממליץ שימוש , אבל זאת הרגשה אחרת.
זאת הרגשה של להיות בתוך פרארי ולא רק לתת קיק אלא לנוסע על 300 קמש לאורך כל הסייקל

אבל למיטב הבנתי סייקל בסה"כ נותן את הפוטנציאל, זה לא אומר שתיסע על 300 קמ"ש זה בסה"כ אומר שבמקום
להגיע ל200 אז תוכל לשבור את זה ולהגיע ל300, אני בטוח שבגג יש פה 10% ממי שעושה סייקלים שבאמת חצה
את רף ה200 שאפשר להגיע אליו גם בצורה טבעית, זה שיש לך רכב שיכול להגיע ל300 קמ"ש לא יתן כלום אם אתה נוסע
על 150 קמ"ש בסה"כ יתן לך קצת יותר נוחות וביצועים, זה לא יקח אותך למקסימום. (לדעתי)

אבל למיטב הבנתי סייקל בסה"כ נותן את הפוטנציאל, זה לא אומר שתיסע על 300 קמ"ש זה בסה"כ אומר שבמקום
להגיע ל200 אז תוכל לשבור את זה ולהגיע ל300, אני בטוח שבגג יש פה 10% ממי שעושה סייקלים שבאמת חצה
את רף ה200 שאפשר להגיע אליו גם בצורה טבעית, זה שיש לך רכב שיכול להגיע ל300 קמ"ש לא יתן כלום אם אתה נוסע
על 150 קמ"ש בסה"כ יתן לך קצת יותר נוחות וביצועים, זה לא יקח אותך למקסימום. (לדעתי)

תאמין לי שהבחור הנ"ל עם ניסיון של מגד יכול בקלות להגיע לתקרת ה300 ולמצות את מלוא הפוטנציאל

תאמין לי שהבחור הנ"ל עם ניסיון של מגד יכול בקלות להגיע לתקרת ה300 ולמצות את מלוא הפוטנציאל

בגלל זה שאלתי לגביו,
בכל מקרה מעטים האנשים שפגשתי שהצליחו לדגדג את מלוא הפוטנציאל שלהם, אבל אם אתה אומר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית