הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תסכול שייפ וחזרה לסייקל

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
כבר בערך 8 חודשים בלי חומרים, אחרי 8 שנים רצופות,
יצא לי להסתכל על תמונות מלפני 6 שנים, הייתי נראה יותר איכותי ודחוס, מהשנים האחרונות , מאמין שאם השנים איבדתי את האפקט של החומרים כי הגוף התרגל. נניח ואתחיל במאי סייקל של טסט מסטרון פרופ' וויני.

האיכות ודחיסות השריר תחזור להיות יותר טובה מהשנה/שנתיים אחרונות ?.. בכל זאת הפסקה די ארוכה, השרירים נראים חלבים כמו פעם טבעי 🤮

או שמה ועם הגיל זה הולך לאיבוד? בן 29 כרגע.

לא בקטע של הטפה אבל ברצינות מעניין אותי
אם אתם לא מתחרים למה להפוך תחביב לאובססיבי

אם כן אז אש עליכם תהנו אם לא אני לא מוצא בזה היגיון, ברור לרובנו לפחות שנניח 5 שנים של אימונים טבעי נראה ה"גוף המושלם" לאנשים שמחוץ לתחום וברור שלא מתאמנים בשבילם אבל מה לכם כלכך נחוץ להיות ענק יותר או חזק יותר

אם כן אז אש עליכם תהנו אם לא אני לא מוצא בזה היגיון, ברור לרובנו לפחות שנניח 5 שנים של אימונים טבעי נראה ה"גוף המושלם" לאנשים שמחוץ לתחום וברור שלא מתאמנים בשבילם אבל מה לכם כלכך נחוץ להיות ענק יותר או חזק יותר
למה רונאלדו קנה בוגאטי אם הוא לא נהג מרוצים?

כי זה עניין של תרבות ופנאי.
זה עניין של התעניינות ומעבר.
הבעיה הספציפית כאן היא כי אין תרבות של חומרים עדיין בישראל אבל מה שכן אנחנו מתפתחים וניתן לראות את זה במיוחד לפי התחרויות.
דניאל אתה מדבר כך כי אתה לא מכיר תרבות אחרת, וזה לא משהו שאתה שולט עליו - אני לא שופט אותך .
אתה מוזמן לחקור ולא אני לא מדבר על ארה"ב המעצמה אלא אפילו בקטן יותר - גרמניה \ אנגליה פולין

בכל מקרה חברה עברנו את גיל 16 ו17 של "אחי הוא עושה סטרואידים אחי" ,
הפורום כאן מיועד לשאלות, התייעצות ושיתוף ולא להטפה למה כן ולמה לא במיוחד מאנשים שלדעתי לא חקרו את התחום מספיק והידע המדעי שלהם בתחום לא גדול במיוחד כדי להגיע לעמדות כאלה ואחרות.
אני אישית מאמין שאם בן אדם רוצה להתערב בנושא מסוים , אז קודם שישלוט בידע (ולא טיפה) , ואז שיהיה חופשי לתת את דעתו שתיהיה כמה שיותר קרובה לקרקע.

כי זה עניין של תרבות ופנאי.
זה עניין של התעניינות ומעבר.
הבעיה הספציפית כאן היא כי אין תרבות של חומרים עדיין בישראל אבל מה שכן אנחנו מתפתחים וניתן לראות את זה במיוחד לפי התחרויות.
דניאל אתה מדבר כך כי אתה לא מכיר תרבות אחרת, וזה לא משהו שאתה שולט עליו - אני לא שופט אותך .
אתה מוזמן לחקור ולא אני לא מדבר על ארה"ב המעצמה אלא אפילו בקטן יותר - גרמניה \ אנגליה פולין

בכל מקרה חברה עברנו את גיל 16 ו17 של "אחי הוא עושה סטרואידים אחי" ,
הפורום כאן מיועד לשאלות, התייעצות ושיתוף ולא להטפה למה כן ולמה לא במיוחד מאנשים שלדעתי לא חקרו את התחום מספיק והידע המדעי שלהם בתחום לא גדול במיוחד כדי להגיע לעמדות כאלה ואחרות.
אני אישית מאמין שאם בן אדם רוצה להתערב בנושא מסוים , אז קודם שישלוט בידע (ולא טיפה) , ואז שיהיה חופשי לתת את דעתו שתיהיה כמה שיותר קרובה לקרקע.
נראה לי לא הבנת אותי נכון, אני בראש פתוח ומקבל משתמשים בכיף לא תראה אותי אומר עחי הוא על אסטרואידים סתם אני לא מבין למה "להרוס" תחביב טהור ובריא לצד ההפוך קצת
למה רונאלדו קנה בוגאטי אם הוא לא נהג מרוצים?

א. גם את זה אני מאוד לא מבין, תמיד אני אומר מה ההיגיון בלקנות מכונית מהירה כשיש איסורים על זה גם ככה, זה עוד תחביב ולא פוגע בעצמך אז שיהיה ההקשר לסטרואידים הוא מוזר מאוד שזה ברמת העיקרון ה"ב" שלי

סורי אם זה נשמע שאני מטיף תעשו מה שטוב לכם באמת מעניין אותי לשמוע את הדעות שלכם

מה הקשר לעזאזל?
אתה רונאלדו? יש לך את האמצעים שלו?
ובלנהוג במכונית אין תופעות לוואי, השוואה מטומטמת.
אני מבין שכבודו בטח על טרן אבל בוא תגיב בצורה טיפה יותר מכובדת זה יאפשר שיח בריא

דבר שני התשובה דיי ברורה
רונאלדו קנה כי בוגאטי אפשר לעשות בה גם שימוש חובבני ולא רק מרוצים, אפשר פשוט להינות ממנה ללא צורך להיות בפן המקצועי,

וגם פה פשוט מאוד, מי הדביל שקבע שסטרואידים זה רק למקצוענים? למה אצלהם זה מובן רק בגלל שהם על במה עם תחתון? מבטיח לך אין פרנסה מלזכות במר ישראל או אפילו בifbb קלאסיק, כמה תקבל? 2000 דולר וגביע מפלסטיק? זה שווה את הנזקים?

סטרואידים זה להרים את רמת היופי בגוף הרבה למעלה, ולכן זה יתאים לכל אחד שירצה להגיע ליותר ממה שהגוף יכול לספק בטבעי,
מקצוענים פשוט מרגישים יותר בנוח עם התירוץ-לי מותר כי אני מתחרה מקצוען ומרוויח כמה גרושים,
99 אחוז מהבודיבילדרים לא זוכים לנצח ב3 מקומות הראשונים במר אולימפיה, ששם אולי אפשר להצדיק את השימוש בחומרים ביחס לרווח

בקיצור: זה לא משנה אם אתה מתחרה או חובבן, סטרואידים זה מקפצה בשביל להגיע לגוף שאתה רוצה ולא יכול בטבעי, בין אם זה להרשים בחורות או לעמוד עם תחתון על במה בדרום תל אביב

נערך לאחרונה:
אני מבין שכבודו בטח על טרן אבל בוא תגיב בצורה טיפה יותר מכובדת זה יאפשר שיח בריא

דבר שני התשובה דיי ברורה
רונאלדו קנה כי בוגאטי אפשר לעשות בה גם שימוש חובבני ולא רק מרוצים, אפשר פשוט להינות ממנה ללא צורך להיות בפן המקצועי,

וגם פה פשוט מאוד, מי הדביל שקבע שסטרואידים זה רק למקצוענים? למה אצלהם זה מובן רק בגלל שהם על במה עם תחתון? מבטיח לך אין פרנסה מלזכות במר ישראל או אפילו בifbb קלאסיק, כמה תקבל? 2000 דולר וגביע מפלסטיק? זה שווה את הנזקים?

סטרואידים זה להרים את רמת היופי בגוף הרבה למעלה, ולכן זה יתאים לכל אחד שירצה להגיע ליותר ממה שהגוף יכול לספק בטבעי,
מקצוענים פשוט מרגישים יותר בנוח עם התירוץ-לי מותר כי אני מתחרה מקצוען ומרוויח כמה גרושים,
99 אחוז מהבודיבילדרים לא זוכים לנצח ב3 מקומות הראשונים במר אולימפיה, ששם אולי אפשר להצדיק את השימוש בחומרים ביחס לרווח

בקיצור: זה לא משנה אם אתה מתחרה או חובבן, סטרואידים זה מקפצה בשביל להגיע לגוף שאתה רוצה ולא יכול בטבעי, בין אם זה להרשים בחורות או לעמוד עם תחתון על במה בדרום תל אביב

קודם כל כבודו מסתפק באחלה שייפ טבעי,
וחלילה אני לא בא להעביר ביקורת אני מכיר אנשים שעושים סייקלים ויודע ומעריך את כמות ההשקעה שלהם. סך הכל העלתי שאלה שאם כבר יצאת מזה, באיזה מצב הגוף שלך אחרי 8 חודשים לעומת מה שהיה?
למה הכמיהה לחזור לשם?

לא מדבר עובדות ולא כלום, נטו מתעניין.

ובקשר לבוגאטי אל מול סטרואידים, זה שיש לו אוטו מהיר לא יכול לגרום לו לשמינית מהתופעות לוואי של סייקל, אז זו השוואה מיותרת זה הכל.

קודם כל כבודו מסתפק באחלה שייפ טבעי,
וחלילה אני לא בא להעביר ביקורת אני מכיר אנשים שעושים סייקלים ויודע ומעריך את כמות ההשקעה שלהם. סך הכל העלתי שאלה שאם כבר יצאת מזה, באיזה מצב הגוף שלך אחרי 8 חודשים לעומת מה שהיה?
למה הכמיהה לחזור לשם?

לא מדבר עובדות ולא כלום, נטו מתעניין.

ובקשר לבוגאטי אל מול סטרואידים, זה שיש לו אוטו מהיר לא יכול לגרום לו לשמינית מהתופעות לוואי של סייקל, אז זו השוואה מיותרת זה הכל.
תופעות לוואי בסייקל יכולות להיות מינימום עם ידע נכון בשימוש, כל עוד תיקח את המינימום מינון הנדרש עם כל התרופות נגד, הנזקים יהיו הרבה יותר קלים ממה שאתה קורא באינטרנט, לכל בעיה כמעט יש תרופה
הבעיה הכי עיקרית פה זה ההתמכרות
בנוגע לשאלה המקורית, חוזרים לסייקל כי לאחר שטעמת מהעוגה, קשה מאוד לא לקחת עוד, זה ממכר מאוד ועל זה אין חולק, אתה מתאמן שלוש או ארבע שנים, פתאום בחודשיים עלית במסה שבטבעי יקח לך שנה, פתאום וורידים בכל הגוף, קשיחות שריר, מחמאות, ליבידו גבוה וגם מצב רוח אדיר במשך על היום, אנרגיות טובות וכח, ופתאום אחרי הסייקל הכל נעלם יורד לרמה הרגילה...... משם הדרך לעוד סייקל מהירה מאוד,

@Gnfit היה בסייקל כמה שנים ועשה הפסקה של 8 חודשים כרגע, תשאל אותו איזה קשה זה מכל הבחינות ואיך נראה הגוף כשהוא לא בסייקל לעומת מראה על סייקל

• פותח/ת השרשור
לא מכיר אותך וגם לא כל כך מכיר את עולם הסקיילים אז אשאל כזה דבר,
באיזו רמה אתה שאתה כל כך חייב לחזור לסייקל? אחרי 8 חודשים בלי?
אני מתאמן 3 שנים טבעי ואני במצב די טוב הייתי אומר אז 8 שנים זה מספיק זמן להגיע לניצול פוטנציאל ברמה גבוהה מאוד.
יש תמונה? של מה היה לפני ומה עכשיו? (שהיית על חומרים הכוונה)
אלה חלק ממה שיצא לי בגלריה גם לא מהשיא. אתה לא לקחת חומרים אתה לא יודע איך ההרגשה, השייפ, זה כמו לעלות על פרארי לאומת טבעי, אתה מרגיש אלפה. מי רוצה להתאמן טבעי זה מכוער בקיצור. מחכה לחזור לסייקל ללכת עם גופיות.

תמונות מעכשיו לא מצטלם איכס
@Gnfit היה בסייקל כמה שנים ועשה הפסקה של 8 חודשים כרגע, תשאל אותו איזה קשה זה מכל הבחינות ואיך נראה הגוף כשהוא לא בסייקל לעומת מראה על סייקל
בא לי למות בלי חומרים הרגשה חרא. הכי מצחיק זה שבנאדם לא רורה אותך שנב, ופתאום רואה אותך ולא מזהה אותך, אומר לך מזה איך ירדת ככה במשקל איזה משפיל

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1581877245264.jpg
    FB_IMG_1581877245264.jpg
    KB 88.2 · צפיות: 86
  • 48186_IMG_20190912_105048_521.jpg
    48186_IMG_20190912_105048_521.jpg
    KB 162.8 · צפיות: 91
  • 48182_IMG_20190912_155903_048.jpg
    48182_IMG_20190912_155903_048.jpg
    KB 119.8 · צפיות: 82
  • FB_IMG_1580126153654.jpg
    FB_IMG_1580126153654.jpg
    KB 147.7 · צפיות: 82
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית