הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מבלי לאבד הרבה מסת שריר

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
אפשרי לעשות את זה עם שגרת אימונים ביתית?
כרגע אני 1.75 שוקל 74 ו16-17 אחוזי שומן.
הבנתי שיש לרדת בהדרגה בקלוריות במעבר ממסה לחיטוב אבל איך שכל המצב הזה התחיל, לא הקפדתי על תפריט. זאת אומרת, רוב הזמן הייתי על ניטרלי +-. אז אפשר כבר מעכשיו להוריד את כמות הקלוריות לחיטוב?

אם היית בניטרלי זה אכן בסדר לעבור לחיטוב אם אתה עומד בקריטרניום הבאים:
1. אתה מתאמן מתחיל (מתאמן באופן רציני עד שנתיים בערך), למתאמנים מתקדמים יהיה קשה יותר לשמור על אותה רמת אינטסיביות כמו במכון ולכן לא מומלץ להתחיל חיטוב כי ייתכן והם יאבדו שריר בדרך.
2. יש לך ציוד מתאים בבית שתוכל להתאמן (מתח נגיד, משקולות מתברגות, ווסט משקולות וכו') אשר תוכל לספק בעזרתו גירוי אופטימלי לשריר.
2. אתה נמצא במאזן קלורי שלילי לא גדול מידי (לא יורד יותר מאחוז ממשקל הגוף שלך בחודש), מקפיד על ערכים וצורך מספיק חלבון.

אפשרי לעשות את זה עם שגרת אימונים ביתית?
כרגע אני 1.75 שוקל 74 ו16-17 אחוזי שומן.
הבנתי שיש לרדת בהדרגה בקלוריות במעבר ממסה לחיטוב אבל איך שכל המצב הזה התחיל, לא הקפדתי על תפריט. זאת אומרת, רוב הזמן הייתי על ניטרלי +-. אז אפשר כבר מעכשיו להוריד את כמות הקלוריות לחיטוב?
ראיתי שכתבתי לא לרדת יותר מאחוז ממשקל הגוף שלך בחודש בטעות - התכוונתי לשבוע (ירידה של חצי קילו בשבוע נגיד זה אחלה התקדמות)

אם היית בניטרלי זה אכן בסדר לעבור לחיטוב אם אתה עומד בקריטרניום הבאים:
1. אתה מתאמן מתחיל (מתאמן באופן רציני עד שנתיים בערך), למתאמנים מתקדמים יהיה קשה יותר לשמור על אותה רמת אינטסיביות כמו במכון ולכן לא מומלץ להתחיל חיטוב כי ייתכן והם יאבדו שריר בדרך.
2. יש לך ציוד מתאים בבית שתוכל להתאמן (מתח נגיד, משקולות מתברגות, ווסט משקולות וכו') אשר תוכל לספק בעזרתו גירוי אופטימלי לשריר.
2. אתה נמצא במאזן קלורי שלילי לא גדול מידי (לא יורד יותר מאחוז ממשקל הגוף שלך בחודש), מקפיד על ערכים וצורך מספיק חלבון.
רק רוצה לתקן שזה אחוז בשבוע*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית