נק' מוניטין:
58,706
- 103,274
- 12,429
ההזמנה נסגרה!!!!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדכון:
החבילה אצלי הלכתי לקחת אותה היום מהדואר בבוקר שלמתי 287 ש"ח שלחתי לך את ה PAYPAL שלי משה תבדוק את הפרטי.
לאלו שבקבוצה שלי לכולכם יש PAYPAL ?
לגבי הטענות של הריח של הדבק כנראה אין יותר ריח לפחות בנעל שלי אין ואין ריח מהקופסה או שאני
טטרן ולא ידעתי על זה עד כו:)
אגב הדף להדפסה כדי לדעת את המידות עבד פשוט מצויין המידה שיצאה לי בדף תואמת בצורה מושלמת
הנעל יושבת טוב בלי שום מ"מ מיותר לא גדול ולא קטן בול כמו שיצא לי.
אני אעלה יותר מאוחר תמונות של הנעל הקופסה והתרשמות שלי מהאימון שאני אעשה היום איתם.
בדקתי כרגע אותם איך מרגיש לנעול אותם ועשיתי ניסיון איתם בסקאוט ללא משקל רק המוט ותשמעו
יש הבדל די גדול בין לעשות סקאוט עם נעלי אולסטאר ולבין הנעל פשוט מרגיש יותר בנוח.
מה שכן הנעליים האלו לא נועדו להליכה יותר מידי פשוט לא נוח ללכת איתם בגלל העקב הגבוה שלו.
וכאן צריך לציין את משה ועמרי על זה שהוא טרחו עם ההזמנה וממה שהבנתי זה עשה להם כאב ראש לא
קטן במיוחד למשה עם כל ההתעסקות שלו בשילוח של החבילה ובכלל תודה לך על הטרחה והכל.
למשה אם אתה רוצה לדעת איך הם חישבו את התשלום:
ערך מוצר: 960
מכס: 115
מע"מ: 172
סה"כ: 287
כלומר 12% מכס 18% מע"מ
משלוח הנעליים אלי הגיע.
חייבו אותי מכס/מע"מ נמוך יחסית, והכי חשוב לא לקחו על המשלוח עצמו.
סה"כ 158 ש"ח. מקווה שזה יסדר ת'חשבון עבור כולם.
בקיצור, מי שהזמנתו במשלוח "מרכז" וטרם העביר לי מספר טלפון - שיעשה את זה.
רן לפי ההיגיון הזה אתה צריך לעשות אותו דבר, אתה הרי מזמין תוספי מזון מחו"ל בצורה כזאת שתוכל להימנע מתשלום מכס. אתה גוזל כסף מהמדינה שיכול לשמש אותה בשביל לתקצב את מערכת הבריאות, הביטחון והרווחה, מה שאומר שאתה בעצם תומך בטרור ואחראי למותם של מאות אנשים מעוטי יכולת שלא יכלו להרשות לעצמם תרופות של נכללו בסל הבריאות או מזון. אני מקווה שאתה מרוצה מעצמך, רן.
אתה מגיע היום עם הנעליים?משלוח הנעליים אלי הגיע.
חייבו אותי מכס/מע"מ נמוך יחסית, והכי חשוב לא לקחו על המשלוח עצמו.
סה"כ 158 ש"ח. מקווה שזה יסדר ת'חשבון עבור כולם.
בקיצור, מי שהזמנתו במשלוח "מרכז" וטרם העביר לי מספר טלפון - שיעשה את זה.
בכל חבילה היו 7 נעליים, זוג אחד שלחתי לדודה של אור בתוך ארה"בוואלה המכס האלו לא עקביים בשיט גם יש 8 נעליים בחבילה שלכם ולנו בצפון 7 נעליים
וגם שילמתם רק 160 ואנחנו 290 .
ביזיון מה שקורה פה במכס לא עיקביים בשיט נראה לי הם דופקים סכמוים ככה ב
FREESTYLE וצריך לדפוק אותם בכל הזדמנות על זה.
תודה על העידכון נקווה שהחבילה השלישית גם תעבור ככה וככה אף אחד לא יצטרך להוסיף כסף.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאחרי אימון ראשון עם הנעליים...
משהו משהו.
+ 20 קילו לסקוואט (כלומר סה"כ 40 ק"ג)
+ 5 קילו למתח סופינציה
בכל חבילה היו 7 נעליים, זוג אחד שלחתי לדודה של אור בתוך ארה"ב