הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון ███ ✯ ✯ קנייה קבוצתית של נעלי הרמת משקולות - VS Athletics ✯ ✯ ███

• פותח/ת השרשור
הוספתי את כולם עד עכשיו

עדיין צריך מתנדב שינהל את כל העסק בארץ וישלם לבחור עם הכרטיס אשראי שלו !!!!!!!!!!!!!!!!
+ שיהיה בעל חשבון PAYPAL ויקבל את כל הכספים מכל האנשים ברשימה כאן.

יש לי חבר המוכן לקחת עליו את הטרחה יש לו חשבון pypal ואין לו בעיה להסתדר עם התהליך הוא מנוסה כבר עם ההזמנות באינטרנט,הוא מבקש שתי זוגות עליכם .

יש לי חבר המוכן לקחת עליו את הטרחה יש לו חשבון pypal ואין לו בעיה להסתדר עם התהליך הוא מנוסה כבר עם ההזמנות באינטרנט,הוא מבקש שתי זוגות עליכם .

חבר שלך לא עף בכלל.

משה אם מישהו מהמרכז לא יתנדב אני אתנדב

כבר רשמתי, אבל משום מה פספסת...
אזור: גוש דן/מרכז; נייד
צבע: לבן
מידה: 41.5 (US 9)

---------- התגובה התווספה ב 16:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:59 ----------

עוד לא היתה כאן הודעה שכל כך חייבה באן כמו זאת.
אשכרה חוצפנים (שניכם)

• פותח/ת השרשור
אם חבר שלך כל כך נואש הוא תמיד יכול ללכת לתרום זרע.

בקשר לנעליים יש 13 זוגות זה כבר מתחיל להיות יותר מדי לדעתי מבחינת המכס, כל מי שמזמין פה אני אומר מראש אם יהיו יותר בעיות במכס מאשר 17% + 16.5% מע"מ (סה"כ 33.5% מהסכום הסופי) - אני לא אחראי על כך. אין לי מושג איזה פיוז יהיה למכס אבל לא אמור להיות, אנחנו לא מביאים קונטיינר ואני שולח את זה במשלוח ארוך ככה שלא אמורה להיות בעיה.
יש מצב אני אפצל את המשלוח נראה כמה זה יעלה...

בכל מקרה בגלל שיש יותר נעליים אז במקרה הכי גרוע של 33.5% מע"מ ומכס יוצא שכל נעל היא 270 ש"ח, עם הקומבינה יוצא שכל נעל 250 ש"ח

• פותח/ת השרשור
תפנית, אם מפצלים את המשלוח עד 20 פאונד עולה $45 דולר משלוח, אם אני אפצל את זה ל2 משלוחים (נגיד 1200 גרם זוג של נעליים כולל הקרטון של המשלוח [בהגזמה, אני מוציא את הנעליים מהקופסה המקורית])
1200X13 = 15600
/2
-----
17 פאונד (הכפלתי כבר את התוצאה ב2.2)
אז יצא משלוח אחד 6 נעליים ואחד 7, אם עוד מישהו אחד יזמין אז יצא 7 נעליים בכל משלוח וזה יוצא סבבה גם מבלי לעלות חשד למכס והמשלוח סה"כ יצא במקום $180 לכל החבילה של ה 13 נעליים רק $90.
צריך לרשום את החבילה על 2 שמות שונים, נעשה את זה אסטרטגית מבחינת מיקום, אם הכל יעבוד כמו שצריך יש מצב תקבלו כל נעל אפילו בפחות מ 250 ש"ח

משה, אני יכול לקחת על עצמי את האדמינ. עבור איזור המרכז (אם אתה אכן מפצל את המשלוח).
אם זה עדיין נחוץ, תעביר לי פרטים לגבי התשלום לבחור/ההזמנה

יש לי פאייפאל, כמובן.
לגבי הכמה/איך/מתי אני מחכה למשה שיוריד פקודות
(ובכל מקרה, כפי שהשנייה אמרתי לאשתי, אף נעל לא תצא ממני עד שלא מגיע כסף. סתם, אני עשיר לא אכפת לי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית